Ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ… ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΥΠΟΥ «ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ» ΠΟΥ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ! ! !Δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι η προσπάθεια που επιχειρείται από την κυβέρνηση να αυξήσει το εμβολιαστικό κίνημα, δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα….

Χρησιμοποιήθηκαν αρχικά οι μηχανισμοί τρομολαγνίας από τους  ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (δεν μάθαμε ποτέ με τι κριτήρια μπήκαν στην επιτροπή) ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ αν και κάποιος ήταν γνωστός για την συμμετοχή στην βρώμικη δουλειά των εμβολίων του κλαρινογαμπρού Αβραμόπουλου…. 

Ταυτόχρονα έγινε η εξαγορά (με δικά σου χρήματα φοβισμένε Ελληνάκο) των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, που οι ιδιοκτήτες τους αδιαφορούν για την δημόσια υγεία, αφού τους ενδιαφέρει μόνο τι θα κονομήσουν.

Όταν διαπιστώθηκε ότι αυτό δεν αποδίδει, η κυβέρνηση υιοθέτησε την κινητροδοσία και είπε το απαράδεκτο ότι ΟΣΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΘΑ ΤΥΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ αλλά βλέποντας πως οι απειλές και οι εκβιασμοί τους δεν πιάνουν αποφάσισαν εκτός όλων των άλλων ΝΑ ΞΑΝΑ ΜΠΟΥΚΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, έτσι πριν λίγες ώρες και με κοινή υπουργική απόφαση του υφυπουργού στον Πρωθυπουργό Θοδωρή Λιβάνιου και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Θεόδωρου Σκυλακάκη, ενισχύονται οι εφημερίδες, τα περιοδικά, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί, καθώς και οι τηλεοπτικοί σταθμοί της περιφέρειας, με άλλα 20 εκατομμύρια ευρώ, για να συνεχίσουν να δημιουργούν ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ και χωρίς καν να σκεφτούν, αφού σκέπτεται και αποφασίζει για αυτούς η ΓΡΙΑ ΓΚΙΟΣΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ, πως ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι πράξη ανήθικη και επιβάλλεται από καθεστώτα τύπου Βόρειας Κορέας καθώς ακυρώνει την ατομική πρωτοβουλία, για αυτό όσοι επιχειρήσουν να επιβάλλουν υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό απλά θα αποτύχουν και το γνωρίζουν, αφού η αντίδραση αυτών που δεν θέλουν να εμβολιαστούν θα ενταθεί.

Η θέση μας είναι ξεκάθαρη, ότι αποφασίσει ο κάθε πολίτης, χωρίς εξαναγκασμό, χωρίς υποχρεωτικότητα, την επικροτούμε, όποια και εάν είναι η απόφαση του.

Για αυτό όσοι ανησυχούν μην και δεν επιτευχθεί η ανοσία της αγέλης, δηλαδή η ανοσία των ζώων θα πούμε στους υποκριτές, μην ανησυχούν και να μην κόπτονται για την δημόσια υγεία, ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΘΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (Δ/ντής της Αιματολογικής κλινικής είναι ο ιατρός Αχιλλέας Αναγνωστόπουλος) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΩΖΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΪΟ μέσω χρήσης Τ – λεμφοκυτάρρων που μπορεί να αποτελέσει σημαντικό «όπλο» στη φαρέτρα μας στη «μάχη» κατά της πανδημίας ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ αφού ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΟΧΙ…. 

Και ο λόγος είναι απλός ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ αφήνει μεγαλύτερη μίζα (σικ λέγετε και κέρδος)  μια που τα μπουκαλάκια των πειραματικών ζουμιών τους είναι εκατομμύρια ! ! ! 

Έτσι αφού ο Ελληνικός Λαός πληρώνει, ο Αυτοκράτορας έκανε ένα ταξιδάκι (για τις κάμερες της προπαγάνδας) στην Κρήτη, προκειμένου να πείσει τους Κρητικούς να κάνουν το εμβόλιο, ενώ συμμετείχε και σε σύσκεψη με την διοικήτρια και τους υποδιοικητές της 7ης Υ.ΠΕ., τις διοικήσεις ΠΑΓΝΗ και Βενιζελείου, τους διευθυντές ιατρικών υπηρεσιών και τους συντονιστές διευθυντές COVID-19 ΠΑΓΝΗ και Βενιζελείου, όπου έξω υπήρχαν υγειονομικοί που διαμαρτύρονταν, για την «Κατάργηση της τροπολογίας για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού» ! 

Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ

β. τεζάρης

϶ϵλληνας, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :