ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΜΙΑ ΔΩΡΑ ΣΤΟ “ΤΙΜΙΟ ΔΩΡΟ” ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!

 Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ COVID19 ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΣ-ΕΒΗ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ!Η

Εγκύκλιος της Εκκλησίας αντιμετωπίζει καταχρηστικά κι αυθαίρετα όσους εναντιώνονται στην υποχρεωτικότητα πειραματικού εμβολιασμού ως αρνητές της επιστήμης και μάλιστα της ιατρικής κι όχι μόνο ως αρνητές των συγκεκριμένων εμβολίων όπως είθισται να τους αποκαλεί η προπαγάνδα. 

Κάνει κι ένα βήμα περισσότερο..Για ν΄απαντήσει δε στο ανυπόστατο ψευδοδίλημμα που θέτει παραθέτει μια σειρά από βιβλικά εδάφια και σκηνές βίων Αγίων..Αχρείαστα κι εκτός θέματος. Επιχειρεί στρεψόδικα να μεταβάλει την αντιπαράθεση από το δίπολο πανδημία-υποχρεωτικός πειραματικός εμβολιασμός, σε διαπάλη επιστήμης – θρησκείας.
 Κι όλα αυτά ενώ ο Jean Michel Claverie, Ioλόγος, τ. Διευθυντής Ερευνών στο CNRS ξεκαθαρίζει «οι άνθρωποι που βρίσκονται στους δρόμους δεν είναι όλοι άνθρωποι που πιστεύουν ότι η γη είναι επίπεδη ή που είναι αντι-εμβολιαστές, ή πολιτικοί εξτρεμιστές. 
Υπάρχουν πραγματικοί ικανοί λόγοι, τόσο ηθικοί όσο και επιστημονικοί, που δείχνουν ότι το pass sanitaire είναι κάτι που είναι απαράδεκτο και πιθανώς όχι πολύ αποτελεσματικό. “Η Εκκλησία μισεί τον κόσμο της. Γιατί;;;;;

loading...