Που είναι όλοι αυτοί που ενδιαφέρονται μην πεθαίνουμε από κοβιτ;; Στην Μαδαγασκάρη τρώνε δέρμα από παπούτσια και στις αποθήκες της Amazon πετούν τρόφιμα πριν ακόμα λήξουν - ΒΙΝΤΕΟΓνωρίζετε ότι σε όλα τα σούπερ μάρκετ πετάνε λαχανικά? Αντί να τα δώσουν σε φτωχούς τα πετάνε στους κάδους. Όταν είχα ρωτήσει στο Μασούτη γιατί τα πετάτε ρε παιδιά τουλάχιστον δώστε τα μισή τιμή. Μου είπαν δεν γίνετε γιατί αυτές είναι οι εντολές. Και σας πληροφορω όχι να τα αφήσουν έξω από τον κάδο σε μια σακούλα για να περάσει κάποιος να τα πάρει. Αλλά μέσα στον κάδο. Και κάθε σούπερ μάρκετ έχει από έξω πόσα αδέσποτα που τα ταιζουν. Πάνω απ' όλα ζωωοφιλος. Ούστ ρε υποκριτές και Φαρισαίοι σας σιχαθηκα.

Αυτή είναι η πρόοδος της ανθρωπότητας, της τεχνολογίας, της επιστήμης....

Αυτός είναι ο κόσμος μας για τον οποίο όλες οι καλές κυβερνήσεις νοιάζονται και εμείς δεν το καταλαβαίνουμε ....

Αν ηταν Ντουμπάι θα δημιουργούσαν τεχνητή βροχη ...αν τους ενδιέφερε να μην πεθανουν άνθρωποι θα μπορουσαν να το ειχαν κανει σε μια μερα...αλλα βλεπεις εκει δεν βγαζουν τρις ....γι αυτο μονο εμβολια.

 Τελικά ποτέ δεν ήταν δίκαιος τούτος ο κόσμος. Όταν ο ένας πετάει τρόφιμα και ο άλλος λιμοκτονεί δεν υπάρχει λογική...υπάρχει μόνο τραγική απανθρωπιά. Όλα στο βωμό του χρήματος. Όλα όμως...η ευτυχία, η υγεία, η ζωή η ίδια... Όσο για τον καιρό, τόσο επεμβατική που έχει γίνει η επιστήμη, ΑΝ θέλανε κάτι θα κάνανε για να υπάρξει ισορροπίαΔεν υπάρχουν σχόλια :