Στο 97% συνολικά “ η Ανοσία Αγέλης”στην Ελλάδα . ΚΥΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ. Διαδώστε το να φτάσει παντού , σε κάθε αυτί, σε κάθε καρδιά .

 Από την 6η πρωινή της 1/8/2021 κανένα μέτρο , κανένας περιορισμός , καμία υποχρεωτικότητα , κανένας εξαναγκασμός , καμία ποινή , καμία ενέργεια ενάντια στην ελεύθερη βούλησή σας , ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ .

Σας ζήτησαν την ατομική σας ευθύνη  την δώσατε , σας ζήτησαν το χρόνο σας τον δώσατε , σας ζήτησαν την ψυχή σας την δώσατε  . Δεν σας είπαν όμως ότι, εδώ και μερικούς μήνες ,

ΝΙΚΗΣΑΤΕ . Το 97% από εσάς ( δείτε παρακάτω ) έχει αναπτύξει 2 και τρεις φορές τους τελευταίους 18 μήνες αντισώματα κατά της Covid-19, το 97% από εσάς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ .

Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος ΚΑΙ  εις το όνομα του ελληνικού λαού , εμείς τα μέλη της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης , λαμβάνοντας υπόψη την  έλλειψη υπακοής, πίστης, σεβασμού και τήρησης του Συντάγματος κατά παράβαση του άρθρου 120 παρ. 2 αυτού από μερίδα προσώπων που εκφέρουν δημόσιο λόγο , την οριακή κατάσταση που έχει περιέλθει η Ελληνική οικονομία συνεπεία των μέτρων που αντιφατικά , ανορθόδοξα και ¨πειραματικά ¨ όλο αυτό το διάστημα έχουν ληφθεί με αφορμή τον έλεγχο της Covid-19 , τα στοιχεία της σχηματισθείσας σχετικά Ποινικής δικογραφίας η κατάθεση της οποίας εκκρεμεί ενώπιον του Αρείου Πάγου ,καθώς και την υφιστάμενη σύγκρουση του κράτους δικαίου με το κοινό περί δικαίου αίσθημα με αφορμή τα σχετικά με την εν λόγω πανδημία διλήμματα που τίθενται .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ( εκφράζοντας τη δική σας βούληση )

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΗΔΗΜΙΑΣ της COVID-19 στην Ελλάδα από την 6η πρωινή της 1/8/2021

Τα ανυπέρβλητα αποδεικτικά στοιχεία που το επιβεβαιώνουν , είναι τα παρακάτω.Θα δείτε ότι , καμία τοποθέτηση ειδικού , καμία έρευνα , καμία συνεννόηση σε οποιοδήποτε επίπεδο , δεν μπορεί να τα καταρρίψει. Όμως , οποιαδήποτε παράβλεψή τους από εδώ και πέρα θα συνιστά βαριά παράβαση καθήκοντος και δεοντολογίας και θα προστίθεται ως επιβαρυντικό στοιχείο στην σχηματισθείσα δικογραφία.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑΣ .

-Κάθε ΚΡΟΥΣΜΑ λοιπόν που ανακοινώνεται καθημερινά ΚΙ ΟΛΟ αυτό το χρονικό διάστημα από τον ΕΟΔΥ, είναι ένας ακόμα συμπολίτης μας που απέκτησε ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ κατά της Covid-19 ,αφού πρόκειται για άτομο που μολύνθηκε

-O αριθμός των κρουσμάτων συνεπώς που ανακοινώνονται ΕΠΙΣΗΜΑ και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ , αναγόμενος σε ποσοστό επί τοις % στο σύνολο του πληθυσμού , μας δίνει τον πραγματικό αριθμό των Κρουσμάτων που την συγκεκριμένη ημέρα ¨ έλαβαν χώρα ¨ στην κοινότητα.

Για παράδειγμα :

Στις 29 Απριλίου 2021 ανακοινώθηκαν 2.435 κρούσματα  στα 71.099 δείγματα ( PCR : 18.309 & Rapid τεστ 52.790 )  Συνεπώς  2.435 άτομα  απέκτησαν φυσική ανοσία από τα 71.099 που ελέγχθηκαν . Γίνεται και στα νήπια αντιληπτό ότι , εάν υπήρξε η δυνατότητα τα δείγματα να ήταν 10.000.000 θα βρίσκαμε ΜΟΝΟ για την 29η Απριλίου 2021 ότι τα Κρούσματα θα ήταν 343.000 . Με μέσο όρο τα 300.000 κρούσματα ανά ημέρα λοιπόν( ιδιαίτερα μεταδοτική η μετάλλαξη Δ ) από την 29η Απριλίου μέχρι σήμερα 31/8 έχουμε  27.600.000 μολύνσεις .

Τα συνολικά όμως κρούσματα – μολύνσεων που ανακοινώθηκαν από το ΕΟΔΥ μέχρι χθες ήταν 490.552 και τα δείγματα 12.692.216

Την ίδια στιγμή οι πλήρως Εμβολιασμένοι ήταν 5.200.000 ,δηλαδή , οι έχοντες αποκτήσει ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ μέσω απευθείας μόλυνσης , είναι 5 φορές περισσότεροι από τους πλήρως Εμβολιασμένους και 4 φορές από του μη εμβολιασμένους , που σημαίνει ότι :

1-Η Συντριπτική πλειοψηφία των πλήρως Εμβολιασμένων ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ να εμβολιαστεί αφού , είχαν ήδη Φυσικά Αντισώματα . Θα μπορούσε η πολιτεία με δωρεάν τεστ αντισωμάτων να βρει ποιοι ( από αυτούς που δεν θέλουν να εμβολιαστούν ) έχουν αντισώματα , ήτοι έχουν φυσική ανοσία και να τους προσμετρήσει στην πραγματική ανοσία της κοινότητας

2-Το υπόλοιπο του Πληθυσμού που δεν έχει Εμβολιαστεί έχει τουλάχιστον 2 φορές εκτεθεί στην μόλυνση από τον Ιό μέσα στο 18αμηνο που υπάρχει .Μόνο το 3% ( κι αυτό για λόγους ασφαλείας ) δεχόμαστε ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΛΥΝΘΕΙ – ΕΚΤΕΘΕΙ στον ιό ,όλους αυτούς τους μήνες .

3-Ό,τι έχουμε καταφέρει έως τώρα στην μάχη με τον ιό , οφείλεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό στην ΦΥΣΙΚΗ Ανοσία Αγέλης , την σκυτάλη της οποίας ¨ήρθαν να κλέψουν¨ την κατάλληλη στιγμή – και με σιγουριά – τα  Εμβόλια.

Από ΣΗΜΕΡΑ , ένα ποσοστό από το 3% που δεν έχει αποκτήσει αντισώματα ( δεν μολύνθηκε δλδ ) και που μπορεί να νοσήσει , ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ αφού γνωρίζει το ιστορικό του και το προφίλ των όσων έως τώρα νόσησαν , και να λάβει το μέτρο προστασίας που ταιριάζει στην περίπτωσή του . Όλοι οι υπόλοιποι , το 97% , ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ και απλά να διατηρούν την ανοσία που έχουν, με  όποιον τρόπο θέλουν ….  ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

 Εάν τέλος αναρωτηθήκατε (καίτοι αυτό που μετράει είναι η λογική απόδειξη που απλά και κατανοητά παρατίθεται )

Ποιοι είμαστε ;

Η απάντηση είναι μία , ΕΣΕΙΣ!!

Αθήνα 31/7/2021

Με εκτίμηση για τον καθένα από εσάς

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

loading...