Τείχος ανοσίας: Το 85% των Ελλήνων έχει νοσήσει ή εμβολιαστεί λέει ο Ν.Τζανάκης – 2.794 τα νέα κρούσματα – Τι συμβαίνει

 Περίπου 1,5 είναι οι πολίτες που δεν έχουν νοσήσει ή δεν έχουν εμβολιαστεί σύμφωνα με τον Ν.Τζανάκη

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας του  πανεπιστημίου της Κρήτης, Νίκος Τζανάκης, συνέχισε την «κρουσματολογία», καθώς υποστήριξε πως θα νοσήσει από κορωνοϊό το 1/3 των ανεμβολίαστων, αριθμούς που αντιστοιχεί σε 400.000-600.000 ανθρώπους.

«Οι ανεμβολίαστοι να μην ανησυχούν. Θα εμβολιαστούν δια φυσικού, αλλά επώδυνου τρόπου. Θα τους επιλέξει ο ιός. Σε αυτό το κύμα, το 1/3 των ανεμβολίαστων θα νοσήσει. Αυτό αντιστοιχεί σε 400.000-600.000 ανθρώπους», δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον Νίκο Τζανάκη ο αριθμός των πολιτών που δεν έχει εμβολιαστεί, ή δεν έχει νοσήσει είναι 1,2-1,8 εκατ. κάτι που σημαίνει πως περίπου το 85% των Ελλήνων έχει -υποτίθεται- ανοσία! Είτε αυτή η ανοσία έχει προέλθει από το εμβόλιο, είτε από τη φυσική νόσηση. 

Μάλιστα πρόσφατα ο Νίκος Τζανάκης είχε αναφερθεί σε «100.000 ενεργά κρούσματα», κάτι που όπως επίσης είχαμε εξηγήσει μας δείχνει πως η Ελλάδα έχει χτίσει -μέσω και της φυσικής ανοσίας- το λεγόμενο τείχος ανοσίας. 

Να σημειώσουμε πως μέχρι σήμερα έχει εμβολιαστεί με μια δόση το 5.364.957 των πολιτών και η Ελλάδα έχει περίπου 10 εκατ. πολίτες, άρα σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Τζανάκης οι πολίτες που έχουν νοσήσει είναι περίπου 3-3,5 εκατ. 

Πρόκειται για τον ίδιο περίπου αριθμό που είχε δώσει και πριν από λίγες ημέρες, καθώς τότε είχαμε αναφέρει πως έχει νοσήσει περίπου το 30% των Ελλήνων. 

Συνοψίζοντας, η Ελλάδα έχει χτίσει χωρίς να το καταλάβει το λεγόμενο τείχος ανοσίας, σύμφωνα με τον Νίκο Τζανάκη, παρόλα αυτά κατέγραψε χθες 2.794 κρούσματα, αριθμός αρκετά υψηλός. 

Όμως αυτό που πρέπει να παρατηρήσει κάποιος είναι καταγράφηκαν μόλις 6 θάνατοι, ενώ οι διασωληνωμένοι είναι 132. Αυτό μας δείχνει πως έχει αντισώματα ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού και άρα μπορεί να περνάει πιο ελαφριά τον ιό. 

Ενώ παράλληλα αποδεικνύει -ξανά- πως τα εμβόλια δεν τελειώνουν τον ιό, καθώς οι κορωνοϊοί μεταλλάσσονται, παρόλα αυτά ο ιός γίνεται ενδημικός και άρα θα πρέπει να αντιμετωπίζεται έτσι, δηλαδή ως ένας ιός ο οποίος υπάρχει, αλλά πλέον δεν σκοτώνει όπως σκότωνε στην αρχή. Και γι’ αυτό δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να εμβολιαστούν πολίτες που δεν κινδυνεύουν. 

Βρετανία και Ισραήλ το έχουν αποδεχθεί και επισήμως, θεωρούμε πως και κάποια στιγμή θα το αποδεχθούν και στην Ελλάδα, μέχρι τότε… «κρουσματολογία» και απειλές, ώστε να μην καταλήξουν στον κάλαθο των αχρήστων τα εμβόλια, αλλά και να περάσουν τα μέτρα κοινωνικού ελέγχου, με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού. 

loading...