Νίκος Νικολόπουλος: Τη δεκαετία του 80 είχαμε γαλάζια και πράσινα καφενεια τώρα θέλουν καφενεία για εμβολιασμενους και ανεμβολιαστους

Το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος εκφράζει την μεγάλη ικανοποίηση του για τα πρωτοφανή σε μαζικότητα και πάθος παλλαϊκά συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν χθες σε όλη την Ελλάδα. Ο χριστιανοδημοκράτης πρόεδρος Νίκος Νικολόπουλος σε όλες τις ράδιο τηλεοπτικές εκπομπές του καλούσε τις ελληνίδες και τους έλληνες Εμβολιασμένους και αν εμβολιαστούν τους να κατέβουν στους δρόμους για να κερδίσουμε την ελευθερία ξανά…

Δεκάδες χιλιάδες πολίτες και κυρίως νέοι άνθρωποι που διψούν για ελευθερία και η ζωή συγκεντρώθηκαν στις πλατείες και ξεχύθηκαν στους κεντρικούς δρόμους στην Αθήνα , την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα , την Δράμα , το Ηράκλειο και άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδος με ΠΛΑΚΑΤ και Ελληνικές σημαίες.

Το θέμα των εμβολιασμών απασχολεί έντονα τον τελευταίο καιρό την κοινωνία και η υποταγμένη ανάξια πολιτικη ηγεσία, απο Δεξιά μέχρι Αριστερα

με αυταρχικό τρόπο προσπαθεί με να τα επιβάλει μέσω της υγειονομικής δικτατορίας .

Οι νόρμες της Παγκοσμιοποίησης χθες ηττήθηκαν κατα κράτος και απο κοντά … Κυβέρνηση , Αντιπολίτευση, μέσα ενημέρωσης , και το σύνολο της ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΟΚΡΑΤΕΙΑΣ .

Χαιρόμαστε λοιπόν σήμερα για την ενωμένη αντίδραση κατά της αναγκαστικής υποταγής φέρνει αποτελέσματα.

Χθες γίναμε όλοι οι θεατές μιας ανεπανάληπτης γιορτής. Ο ελληνικός λαός ενωμένος σε ένα ξέσπασμα ζωής βροντοφώναξε απ’ακρου σ’ακρου της Ελλάδας , ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και δημιούργησε ενα ποτάμι ελευθερίας που θα παρασύρει τους ποικιλώνυμος δυνάστες …

Επισης Η ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ έφερε την ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ και παρ’ολο ότι ο Μητσοτάκης πίεσε την Ιεραρχία της εκκλησίας της Ελλάδος να βάλει πλάτη στους εμβολιασμούς και να λειτουργήσει ως ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ απαίτησε να πιέσει πνευματικά τους πιστούς να εμβολιαστούν , άλλως να κηρυχθούν αμαρτωλοί όσοι δεν θέλουν.

ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ …

Η Ιερά σύνοδος γνωρίζουσα «κάλλιον πάντως αλλού» το γνωστό γνωμικό φωνή λαού – οργή θεού ευθυγραμμίστηκε με την επιθυμία του πληρώματος και όχι με την εντολή του Καίσαρα Πρίγκιπα Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αποφάσισε την έκδοση εγκυκλίου που συστήνεται ο εμβολιασμός, όχι ως υποχρεωτικός αλλά ως ελεύθερη επιλογή.

Το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος μένει αταλάντευτα σταθερό στην απόφασή του να γίνει σεβαστή η απόλυτη ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ.

Είμαστε αντίθετοι με εκείνους, είτε είναι δεσποτάδες, είτε είναι ρασοφόροι, οι οποίοι με αθεόφοβες απόψεις χαρακτηρίζουν αμαρτωλούς τους ανεμβολιαστους και που δήθεν θα τιμωρηθούν με το «πυρ της κολάσεως».

Το Χριστιανοδημοκρατικό κομμα δεν ξεχνά πως ο Χριστος ρώτησε τον παράλυτο αν ήθελε να θεραπευτεί , υπογραμμίζοντας πως είναι αναγκαία και απαραίτητη η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ακόμα και για την αποδοχή της ίασης τους!

Το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος συγχαίρει τους πρωταγωνιστές του κινήματος ελευθερία ξανά και ιδιαιτέρως τον καθηγητή Το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος συγχαίρει τους πρωταγωνιστές του κινήματος ελευθερία ξανά και ιδιαιτέρως τον μαχητικό καθηγητή Ιατρικής κ. Φαίδωνα Βοβωλη .

Βάζουμε όλες μας τις δυνάμεις για να μην επιτρέψουμε να μας στερήσουν την ελευθερία μας δήθεν χάριν της υγείας μας αυτή που τα τελευταία 10 χρόνια μας έκλεψαν το βιος μας ,τα όνειρα μας και μας έριξαν στα Τάρταρα των μνημονίων.

Δεν θα τους επιτρέψουμε να επιστρέψουμε στη δεκαετία του 80 που είχαμε γαλάζια και πράσινα καφενεια – Δεν επιθυμούμε καφενεία για εμβολιασμενους και ανεμβολιαστους …

Ξεκάθαρη είναι η ομολογία για την πλήρη αποτυχια της κυβέρνησης στο πεδίο των εμβολιασμών.

Μια δουλεια είχε να κάνει ο Μητσοτακης τα έκανε χάλια και κλόνισε την εμπιστοσύνη των πολιτων με την άγαρμπη προσπάθεια μέσω του ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ να εγκατασταθεί ένα ανελεύθερο ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ για μια φούχτα ΝΤΑΒΑΝΤΖΙΔΕΣ…

Το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος καλή τον πρωθυπουργό να πάρει πίσω την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών τώρα

loading...