Απάντηση της “Θύρας 4” των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στις παραφιλολογίες της κυβέρνησης…

Στο άρθρο μου στην Ελεύθερη Ώρα παρέπεμπα στην “Τσουκνίδα” για να διαβάσετε το δεύτερο σκέλος των καταγγελλομένων από την “Θύρα 4” των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στην κυβέρνηση:

«Την ίδια στιγμή που παλεύουν να μας πείσουν ότι η διάκριση και ο διαχωρισμός με βάση την επιλογή του εμβολιασμού είναι προσωρινή, η κυβέρνηση φέρνει μία ακόμα πιο αδιανόητη διάκριση σε βάρος κάθε ανθρώπου που πηγαίνει στα γήπεδα.

Συγκεκριμένα, ορίζει ότι για κάθε αδίκημα που γίνεται σε γήπεδο ή που σχετίζεται (έτσι γενικά) με αθλητικές δραστηριότητες, δεν θα υπάρχει (παρά μόνο κατ’ εξαίρεση) η δυνατότητα αναστολής και έτσι όποιος καταδικάζεται σε πρώτο βαθμό (π.χ. για άναμμα πυρσού) θα οδηγείται απευθείας στην φυλακή.

Καταργεί έτσι στην πράξη το τεκμήριο αθωότητας, που ορίζει ότι καθένας είναι αθώος μέχρι την αμετάκλητη καταδίκη του, καταργεί το δικαίωμα στην έφεση (καθώς μέχρι να εκδικαστεί το εφετείο ο κατηγορούμενος θα έχει ήδη εκτίσει στις φυλακές την ποινή του) και εισάγει βαρύτατες διακρίσεις που είναι ενάντιες σε κάθε έννοια νομικού πολιτισμού, ισότητας, αναλογικότητας αλλά και ενάντιες στο ίδιο το Σύνταγμα.

Είναι αδιανόητο τη στιγμή που ολόκληρο το ποινικό σύστημα της χώρας είναι δομημένο πάνω στη λογική της αναστολής για τις μικρές ποινές, πάνω στην υποχρεωτική αναστέλλουσα δύναμη της έφεσης για τις μικρές ποινές, και πάνω στην αναλογικότητα, να έρχεται μία κυβερνητική απόφαση που αυθαίρετα κρίνει ότι μία κοινωνική ομάδα θα έχει τη σκληρότερη και βαναυσότερη αντιμετώπιση από άλλες, γιατί έτσι αποφάσισε αυθαίρετα αυτή.

Για να διακωμωδήσουμε αυτό το τραγικό θέμα, μπορούμε να πούμε ότι καλύτερα να πουλάς ναρκωτικά παρά να πηγαίνεις στο γήπεδο, με κριτήριο την ποινική σου αντιμετώπιση. Το ζήτημα όμως αυτό είναι βαρύτατο και αφορά ολόκληρη την κοινωνία, καθώς η εκάστοτε κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι χρησιμοποιεί ως πειραματόζωα τους οπαδούς. Η ίδια ρύθμιση με μαθηματική ακρίβεια θα επεκταθεί σύντομα και σε όποιους επιλέγει κάθε φορά η κυβέρνηση, π.χ. σε όσους χρωστούν στο δημόσιο.

Είναι απορίας άξιο, πώς η κυβέρνηση κρίνει ότι μπορεί η εκάστοτε Π.Α.Ε. (ήτοι μία ανώνυμη εταιρεία) να ελέγχει ένα ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο και να επιτρέπει ή απαγορεύει την είσοδο στο γήπεδο, και την ίδια στιγμή να επιτρέπει το εξής:

Σε όποιον καταδικαστεί για αθλητικό αδίκημα, επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης παρακολούθησης των αγώνων της ομάδας του (εντός ή εκτός έδρας, σε όλα τα αθλήματα και τις διοργανώσεις) για διάστημα 2 έως 5 ετών. Η ποινή αυτή εκτελείται με την παρουσία του καταδικασμένου στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του για συνολικό διάστημα 6 ωρών σε κάθε αγώνα (2 πριν, κατά τη διάρκεια και 2 ώρες μετά).

Την ίδια στιγμή, έχουν δαπανηθεί εκατομμύρια για ηλεκτρονικά και ονομαστικά εισιτήρια, κάμερες παντού, τουρνικέ και δεν συμμαζεύεται. Είναι αδιανόητο λοιπόν, να δέχεται το κράτος ότι μπορεί να ελεγχθεί ένα ιατρικό δεδομένο από ιδιώτες, αλλά η απαγόρευση εισόδου δεν μπορεί να ελεγχθεί από αυτούς, και πρέπει να πηγαίνουν εκατοντάδες άνθρωποι στα αστυνομικά τμήματα για ώρες σχεδόν κάθε ημέρα, τη στιγμή που θα αρκούσε μία απλή απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο.»!!

Στήριξη της οικογένειας στην Ιταλία…

Το πρόβλημα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα τεράστιο.

Δείτε παρακάτω την επιστολή που μου έστειλε φίλη μου:

«Σε μέτρο πού οπωσδήποτε θα εννοήσει τίς οικογένειες και θα ωθήσει στη γέννηση παιδιών προχώρησε η ιταλική κυβέρνηση. Άφορή υπήρξε η καταγραφή πολλών θανάτων στη χώρα μέσα στο 2020 λόγῳ τῆς πανδημίας. Οι 746.000 θάνατοι (ο μεγαλύτερος αριθμός μεταπολεμικά) έναντι των 404.000 γεννήσεων (το μικρότερο αντίστοιχα) γέμισε με ανησυχία τούς κυβερνώντες και είχε ως αποτέλεσμα την επαναφορά στο επίκεντρο της συζητήσεως γύρω από το δημογραφικό, το οποίο αποτελεί πρόβλημα και για τη γείτονα, όπως έξαλλου συμβαίνει και στην πατρίδα μας.

Το αποτέλεσμα των σχετικών συζητήσεων πού διεξήχθησαν στην Ιταλική Γερουσία ήταν το να ψηφισθεί σχεδόν ομόφωνα νόμος (ψήφοι: 227 υπέρ, 4 κατά), σύμφωνα με τον οποίο η κυβέρνηση θα χρηματοδοτεί το κάθε παιδί στη χώρα, απὸ τον 7ο μήνα της κυήσεως μέχρι το 21ο έτος της ηλικίας του, με 250 ευρώ μηνιαίως. Μέτρο πού οπωσδήποτε θα ανακουφίσει τούς γονείς και θα τους ωθήσει στη γέννηση και άλλων παιδιών.

Η Ιταλίδα Υπουργός Οικογένειας δήλωσε τα εξής σχετικά:

“Είναι ένα σημαντικό μέτρο, διότι σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής, μιας νέας αφετηρίας. Βάζουμε τις νέες γενιές στο κέντρο».

Παρόμοιες δηλώσεις έγιναν και από άλλα κόμματα της Ιταλικής Γερουσίας, πράγμα πού δείχνει την εθνική ομοψυχία γύρω από το μείζον αυτό για την εθνική συνοχή και διατήρηση θέμα.

Οι υπεύθυνοι για τα δημόσια πράγματα της Ιταλίας έλαβαν το μέτρο αυτό, αφού πρώτα μελέτησαν προσεκτικά τούς δημογραφικούς δείκτες που δημοσίευσε η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της χώρας. Παρόμοιους όμως δείκτες εμφανίζει και η δική μας αντίστοιχη υπηρεσία. Μάλιστα είναι χρόνια τώρα που τα αποτελέσματα των στατιστικών έρευνών σχετικά με τις γεννήσεις και τούς θανάτους στη χώρα μας κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τη βιωσιμότητα τού έθνους μας. Εάν μάλιστα συνυπολογισθεί και η έλευση τα τελευταία χρόνια όλων αυτών των ξένων πληθυσμών που έχουν κατακλύσει την πατρίδα μας, το πρόβλημα γίνεται ακόμη οξύτερο.

Το μεγάλο ερώτημα πού προκύπτει είναι το κατά πόσον οι δικοί μας κυβερνώντες έχουν τη διάθεση να λάβουν μέτρα για την ανατροπή αυτής της καταστάσεως που οδηγεί σε φθίνουσα τροχιά το έθνος μας. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά επείγουσα· κάθε περαιτέρω αναβολή μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική. Το παράδειγμα τῆς Ιταλίας ας διεγείρει θετικά προς ανάλογες αποφάσεις και τους δικούς μας υπευθύνους. Παράλληλα, όλων των πολιτών αυτής της ορθοδόξου χώρας πρέπει να καταστεί πρωταρχικό μέλημα η κατά το θέλημα τού Θεού γέννηση και ανατροφή παιδιών “εν παιδεία και νουθεσία Κυρίου”.»!!

Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία πάλι στην πρώτη γραμμή…

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε η ΕΟΝ (Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία)! Διαβάστε αναλυτικά τι καταγγέλλεται:

Το κατεστημένο του Μητσοτάκη διέλυσε το πατριωτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα με χημικά και αντλίες! Η Ε.Ο.Ν. και πάλι στην πρώτη γραμμή! Το σαθρό ανθελληνικό κατεστημένο του Μητσοτάκη και των μεταπολιτευτικών προδοτών μετά το ταπεινωτικό ράπισμα από δεκάδες χιλιάδες των Ελλήνων, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος την περασμένη Τετάρτη αντιδρώντας με υπερηφάνεια στα αυταρχικά μέτρα στραγγαλισμού των ατομικών ελευθεριών, την καθιέρωση της υποχρεωτικότητος του εμβολιασμού και το βιολογικό απαρχάϊντ, που ενορχηστρώνει η ρατσιστική κυβέρνηση της μπουρζουαζίας, έδειξε σήμερα για ακόμα μία φορά το σταλινικά ολοκληρωτικό πρόσωπό του. Με αντλίες νερού, εκατοντάδες χημικά και μολότοφ κρότου λάμψης οι καθεστωτικές αστυνομικές δυνάμεις, χωρίς να δοθεί καμία αφορμή και εντελώς απροειδοποίητα επιτέθηκαν με βία και μένος στο συνηγμένο πλήθος, το οποίο με τον απίστευτο όγκο και την πρωτοφανή μαζικότητά του αναθεμάτισε τους εντεταλμένους της Βρυξελλιώτικης φεουδαρχίας, ευτέλισε τους δυνάστες του λαού και ισοπέδωσε το ψευδεπίγραφο κύρος της σάπιας οικογενειοκρατίας, που νέμεται επιληψίμως την εξουσία στις πλάτες του Έθνους. Χωρίς να υπολογίζει ούτε καν τη ζωή και την ασφάλεια μωρών, νέων παιδιών, ηλικιωμένων και ευάλωτων ομάδων, οι οποίες με σθένος και πυγμή παρεστάθηκαν τ’ απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας ζητώντας Ελευθερία και Αξιοπρέπεια! Ο Χρυσοχοΐδης έδωσε εντολή να εξοντώσει στα δακρυγόνα και με τόνους πιεζομένου νερού τους Έλληνες, οι οποίοι τόλμησαν να εναντιωθούν στο αντεθνικό κράτος του αφεντικού του. Ο Μητσοτάκης τρέμει εμφανώς τα παλιρροϊκά κύματα των αγανακτισμένων της Φυλής μας, οι οποίοι δηλώνουμε έτοιμοι όπως πάντα να τον αντιμετωπίσουμε μέχρι τέλους.

Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία-ΕΟΝ με δυναμικό κλιμάκιο της κι αυτήν την μεγάλη στιγμή για το Έθνος μας βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του Αγώνος με πανό, σημαίες και δικά της ενημερωτικά φυλλάδια, αφήνοντας αληθινό στίγμα στην εκδήλωση εμψυχώνοντας τους πολίτες και δίνοντας πραγματικό τόνο στη διαδήλωση. Ως Έλληνες Εθνικιστές, το νέο Αίμα της Πατρίδος μας, με πίστη στον Χριστό και την αιωνία Ελλάδα συνεχίζουμε απτόητοι και αταλάντευτοι τον Αγώνα μη ορροδώντας προ των στυγνών απειλών και εκβιασμών του αριστεροδεξιού καθεστώτος της λάσπης, της εξαπάτησης, της τρομοκρατίας και της Εθνικής αποσύνθεσης!!

Αμ δεν χρειάζεται αποστρατικοποίηση νησιών μας…

Από την πανέμορφη Κω έφτασε στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο το παρακάτω μήνυμα:

«Ενώ οι Τούρκοι εισέβαλαν και εξακολουθούν να εισβάλλουν επιχειρηματικά στην Κέφαλο της Κω, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κλείνει στο τέλος Ιουλίου και το ταχυδρομείο Κεφάλου. Είχε προηγηθεί το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τραπέζης και η προσπάθεια κλεισίματος του Γυμνασίου της Κεφάλου.

Βέβαια αυτά τα κενά που δημιουργούνται, έρχονται στο νησί και τα καλύπτουν τουρκικές Τράπεζες, εταιρείες, οργανισμοί και επιχειρήσεις, όπως η May Touristic με έδρα το Καρσίγιακα Σμύρνης, η οποία κτίζει αυτήν την στιγμή παιδικές κατασκηνώσεις – κάμπινγκ στην τοποθεσία Βολκανιά Κεφάλου, η οποία είναι ιδιαιτέρως νευραλγική για την άμυνα της νήσου Κω, απέναντι στην τουρκική απειλή.»!

Αλήθεια έχουν βάση αυτές οι καταγγελίες; Γνωρίζει περί αυτών των δραστηριοτήτων η κυβέρνηση; Κι αν ναι, συμφωνεί; Δεν αντιλαμβάνεται τους κινδύνους που εγκυμονούν τέτοιες δραστηριότητες;;

loading...