“ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ” 47 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (όπως την βάφτισαν για δικαιολογούν την ύπαρξη τους) ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ «ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ» ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ! ! !

 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021…

24 Ιουλίου του 1974, η ημέρα που οι απάτριδες πολιτικοί άρπαξαν κουτάλες, κουτάλια, κουταλάκια του γλυκού (ότι πρόφθασε ο καθένας) και έπεσαν με τα μούτρα στο καζάνι που λέγονταν Ελλάδα, για να την ξεζουμίσουν ! ! ! 

Από το 1974 και μετά, από την μαρμίτα της εξουσίας πέρασαν πολλοί πεινασμένοι  βουτηχτές, ψάχνοντας τρόπους, που θα τους βοηθήσουν για να μην χάσουν την κονόμα και για να ξεκαρφωθεί η καρέκλα της εξουσίας από τα χοντρά κωλαράκια τους, ρίχνοντας τον Λαό στον Καιάδα της δυστυχίας, της ανεργίας και της αβεβαιότητας. 

Αυτό γιόρταζαν κάθε χρόνο τέτοια μέρα, μια που τα σχέδια και τα κατορθώματα τους για την καταστροφή της Ελλάδος ολοκληρώθηκαν ! ! !

Από φέτος όμως, στο πανηγύρι του εορτασμού τους (που κάθε χρόνο μου στέλνουν στο σπίτι τον λογαριασμό) προστέθηκε Η ΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ «ΛΕΠΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΥΣ» αφού τώρα πλέον δεν κρατούνται από αυτούς ούτε τα προσχήματα, συνεχίζονται τις αφόρητες πιέσεις προς πάσα κατεύθυνση, προκειμένου να στείλουν στο κέντρο εμβολιασμού όσο το δυνατόν περισσότερους, ασφαλώς ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΟΥΝ αλλά…. (αυτό μεγάλα παιδιά είστε και το καταλαβαίνεται μόνοι) σαμποτάροντας έτσι την ομάδα του νοσοκομείου Παπανικολάου που είναι πολύ κοντά στο ΦΑΡΜΑΚΟ  κατά του κορωνοϊού,  βάζοντας στο παιχνίδι ο Μητσοτάκης και την ΠτΔ Κ. Σακελαροπολούλου για να δικαιολογήσει τους αναγκαστικούς εμβολιασμούς, αφού μπροστάτης επικαλέστηκε το άρθρο 25 του Συντάγματος και ειδικότερα την παράγραφο 4 όπου αναφέρεται ότι «Tο Kράτος δικαιούται να αξιώνει από όλους τους πολίτες την εκπλήρωση του χρέους της κοινωνικής και εθνικής αλληλεγγύης».

Κυριάκο θέλεις να σου πω πόσα άρθρα του Συντάγματος έχετε καταπατήσει; 

Το σίγουρο όμως είναι πως ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 100€ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΕΣΤ από τα ψίχουλα που του έχετε αφήσει !

Για αυτό κυρίες και κύριοι της βουλής, που πανηγυρίζετε για τα κατορθώματα σας και στους υπόλοιπους σιωπηλούς υποστηριχτές σας, γιορτάστε μόνοι σας σήμερα στο προεδρικό την ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ασχέτως που όλοι μαζί υποθηκεύσατε το μέλλον των παιδιών και της Πατρίδα μας για άλλα 100 χρόνια…. ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΩ ΤΗΝ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΣΑΣ, φωνάζοντας το τόσο δυνατά, ώστε το βράδυ εσείς που θα μαζευτείτε στο Προεδρικό Μέγαρο, ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ να το ακούτε και να τρέμετε από τον φόβο σας ! ! ! 

Να περάσετε καλά, στην εκδήλωση σας και στο τέλος ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ  ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ! ! !

ΕΜΕΙΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ….. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΑΣΦΥΚΤΙΟΥΜΕ … ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ! ! !

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΥΠΗΚΟΟΙ…….

Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ

β. τεζαρης 

϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !


Και για την ιστορία και για να μην ξεχνάει κανείς..…

Στις 24 Ιουλίου του 1974 οι Εθνοσωτήρες που ήρθαν για να μας ελευθερώσουν από “ΚΑΚΙΑ ΧΟΥΝΤΑ”…

– Παρέλαβαν το δολάριο 30 δραχμές και μέσα σε λίγα χρόνια το έφτασαν στον ουρανό και για όσους θέλουν νούμερα, το έφτασαν στις 342 δραχμές.

– Παρέλαβαν μηδενικό εξωτερικό χρέος και το έφτασαν, σε τόσα δις ευρώ που κανείς δεν γνωρίζει, μια που κάθε λίγο και λιγάκι ανεβαίνει το ποσόν, ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΧΙΖΟΥΝ….

– Παρέλαβαν Εθνική Ανεξαρτησία και σήμερα την Χώρα την κυβερνούν οι τοκογλύφοι, κάνοντας το Ελληνικό κοινοβούλιο απλό γραφείο διεκπεραίωσης διαταγών, ενώ υποθήκευσαν τον ορυκτό και υποθαλάσσιο πλούτο της Χώρας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

loading...