Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος: ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΙΚΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ Νο 3045Αγαπητοί μου Χριστιανοί Αδελφοί,

Στο προηγούμενο μήνυμά μου εξέφρασα την αντίδρασή μου εναντίον του περιεχομένου της γνωστής πια Εγκυκλίου, με την οποία η Ιερά Σύνοδος μας προτρέπει να δεχθούμε το Εμβόλιο εναντίον του Κορωνοϊού. Σήμερα, λοιπόν, συνεχίζουμε την πολεμική μας εναντίον του δαιμονικής εμπνεύσεως Εμβολίου Covid-19 διά λόγους συνειδήσεως.

Με πολλή μεγάλη έκπληξη (και χαρά συγχρόνως) χθες Κυριακή ελάβαμε στα χέρια μας την υπέρ Πίστεως και Πατρίδος μαχόμενη Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ και μας συνεκίνησε πολύ το περιεχόμενό της!

Σημείον πρώτον: Ο τίτλος στην 1η σελίδα, όπου αναγράφονται τα εξής καταπληκτικά: «Ο γιατρός Κ. Φαρσαλίνος εκθέτει την Ιεραρχία: ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ»! Και συνεχίζει: «Το φυλλάδιο “ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ“ περιέχει ανακρίβειες, ειδικά για τη χρήση κυττάρων, που προήλθαν από έκτρωση!... Βαγγέλης Παπαδόπουλος: Αθεολόγητη η Εγκύκλιος της Εκκλησίας προς τους χριστιανούς και το λαό!»

Σημείον δεύτερον: Στο ένθετο φυλλάδιο με τίτλον: ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ γράφει: FAKE NEWS! ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ, όπου γίνεται ανάλυσις του περιεχομένου του φυλλαδίου, το οποίον η Ιερά Σύνοδος διανέμει προς ενημέρωσιν των πιστών. Χαρακτηρίζει ως ΨΕΥΤΙΚΑ ΝΕΑ το περιεχόμενον του φυλλαδίου αυτού! Ιδού οι σχετικές φωτογραφίες:

Σημείον τρίτον: Στο Παράρτημα ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, στη σελίδα 7, παρατίθεται ένα πολύ δυνατό άρθρο του Αιδεσιμωτάτου Ιερέως π. Ηλία Υφαντή με τίτλο «Αίσχος…». Εκεί, λοιπόν, διαβάζουμε και τα εξής σημαντικά: «Κάποιοι όμως αδέσποτοι δεσποτάδες και κάποιοι δημοσιοκάφροι, που έχουν ως έργο τους τη διαστροφή της πραγματικότητας και την παραπληροφόρηση του λαού, έγιναν φασιστικότεροι των κυβερνητικών φασιστών. Και αποφάνθηκαν, ότι πρέπει να υπάρξει υποχρεωτικός εμβολιασμός! Ακόμη και να απολυθούν όσοι αρνούνται τον εμβολιασμό και να κοπεί ο μισθός τους. Δεδομένου, ότι μεταδίδουν τον ιό αι άρα είναι εχθροί της Πατρίδας».

Σημείον τέταρτον: Με τον επίτιτλο «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣΤΟΜΙΕΣ» στην προσωπική του σελίδα ο τακτικός συνεργάτης κ. Βαγγέλης Παπαδόπουλος γράφει:

«Αθεολόγητη η Εγκλύκλιος της Εκκλησίας προς τους χριστιανούς και τον Λαό!» Και με υπότιλο:

« Επίσκοπε Ιλίου πριν μιλήσεις κάτσε και διάβασε το Ευαγγέλιο & τους Πατέρες….» (βλ. σελ. 6-7)

Ιδού, λοιπόν, τα πειστήρια:

1η σελίδα

βλ ένθετο ΠαράρτημαΒλ. σελ. 5 στο Παράρτημα

Αυτά, λοιπόν, με την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ! Πλήν ὀμως είχαν προηγηθεί μερικά άλλα επικριτικά για την Ιερά Σύνοδο δημοσιεύματα, τα οποία και σας παραθέτουμε στη συνέχεια, πλην όμως τα παραπάνω χθεσινά κείμενα της αγωνιστικής Εφημερίδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ήλθαν ως ΦΩΝΗ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ για να δικαιώσουν την ελαχιστότητά μου για την σκληρή στάση της προς την Ιερά Σύνοδο!

Σας παρουσιάζουμε. Λοιπόν στη συνέχεια το δημοσίευμα ενός πιστού τέκνου της Εκκλησίας και δημοσιογράφου, με το οποίον εκφράζει την εναντίωσή του προς το Εμβόλιο. Πρόκειται περί του αγαπητού μας κ. Σωτηρίου Τζούμα, διατελέσαντος στενού Συνεργάτου του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χριστοδούλου, ο οποίος με πολλή παρρησία γράφει: «Όχι rapid ή self test, ούτε και εμβολιασμός! Η οδός της Εκκλησίας είναι οδός σωτηρίας, αλήθειας και ζωής» (βλ. ΜΑΚΕΛΕΙΟ, 22.07.2021, σελ. 16).

Ένα ακόμη σημαντικό άρθρο στην ίδια Εφημερίδα, απευθυνόμενο προς τους πιστούς χριστιανούς, γράφει πολύ δυναμικά: «Ενημερωθείτε και ξυπνήστε! Μας κοροϊδεύουν» (βλ. σελ. 10).

Τέλος, η ψυχή μας ανέβηκε στα ουράνια σκηνώματα, όταν από το Διαδίκτυο ήλθε στα χέρια μας ένα σημαντικό και πολύ αναλυτικό κείμενο ενός λογίου και συγχρόνως πιστού τέκνου της Εκκλησίας. Πρό- κειται για ένα μακροσκελές άρθρο του κ. Γεωργίου Παύλου, Καθηγητού Φυσικής και Φιλοσοφίας ΔΠΘ με τίτλο: «Η Εκκλησία της Ελλάδος δυστυχώς κινείται σε ολισθηρό έδαφος».

Όθεν, εκπληρώνοντας το χρέος μου προς την φωνή της συνει-δήσεώς μου, σας παραθέτω σήμερα όλα αυτά τα τεκμήρια, διά των οποίων επιβεβαιώνεται η πλάνη, στην οποία, δυστυχώς, έχουν περιέλθει τα Μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου ως προς το ζήτημα του εμβολια-σμού! Με την Εγκύκλιό τους οι Ιερτάρχες-Αδελφοί μας υπηρετούν τα συμφέροντα όχι μόνον των Κυβερνώντων την Ελλάδα σήμερα Αθέων, αλλά προεχόντως υπηρετούν τα σκοτεινά σχέδια των Μυστικών Σκοτεινών Δυνάμεων της Παγκοσμιοποιήσεως, οι Οποίες από το έτος 1981 είχαν αποφασίσει αυτά, που σήμερα συμβαίνουν στην πανανθρώπινη Κοινωνία με τον Κορωνοϊό! Σας υπενθυμίζω, ότι ένα βιβλίο, που κυκλοφόρησε κατά το έτος 1981 στην Ν. Υόρκη με τίτλο: "ΤΗΕ EYES OF DARKNESS". Εκεί μεταξύ άλλων αναγράφονταν και τα εξής:

"Περί το έτος 2020 μία σοβαρωτάτη πνευμονία-σχετική ασθένεια θα διαδοθεί εις ολόκληρον τον Πλανήτην, κάνοντας επίθεση εις τους πνεύμονες και εις του βρόγχους. Θα αντιστέκεται σε όλες τις γνωστές θεραπείες"!!! Με άλλα λόγια οι παράγοντες της Παγκοσμιοποιήσεως ήδη από το έτος 1981 έχουν σχεδιάσει το έγκλημα του Κορωνοϊού!!!!!Ο κ. ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ:

ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ:Η Εκκλησία της Ελλάδος δυστυχώς κινείται σε ολισθηρό έδαφος.

Γράφει ο κ. Γεώργιος Παύλος

Καθηγητής Φυσικής και Φιλοσοφίας ΔΠΘ

Μην πιστεύετε ..., μην πιστεύετε σε αυτό το ψέμα φίλοι μου...

Για όνομα του Θεού μην το πιστεύετε ..., και για όνομα του Θεού ενημερωθείτε, πριν αφήσετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας να εμβολιαστούν...

Διότι αν έχετε εμβολιαστεί μια φορά ...και Θεέ μου ...μην το κάνετε τρίτη ή τέταρτη ή πέμπτη φορά... γιατί αν το κάνετε αυτό ... θα συνεισφέρετε στον αποδεκατισμό του παγκόσμιου πληθυσμού.. (Sucharit Bhakdi). (εδώ)

Δεν πρέπει ο άνθρωπος να χρησιμοποιηθεί ως πειραματόζωο ή να χρησιμοποιηθούν παιδιά σαν πειραματόζωα.

Είναι ανήθικο. Δεν πρέπει να υπάρξουν νεκροί εξαιτίας των εμβολίων (Λυκ Μοντανιέ). (λινκ1)

Το ΥouΤube εξαφανίζει διαρκώς βίντεο, όπου διεθνούς κύρους επιστήμονες προειδοποιούν την ανθρωπότητα για τα θανατηφόρα εμβόλια του κορωνοϊού.

Επομένως, όταν η ηγεσία της Εκκλησίας της Ελλάδος συνεργάζεται και στηρίζει ένα διεφθαρμένο τοπικό, πολιτικό και όχι μόνο, σύστημα, που ασκεί διαρκή λογοκρισία, αποκρύπτει την αμερόληπτη και επιστημονική πληροφορία και επιβάλλει θανατηφόρα εμβόλια, τότε έχουμε σοβαρό εκκλησιολογικό ζήτημα και μέγιστη εκκλησιολογική εκτροπή.

Όταν οι ηγέτες της νέας τάξης που διευθύνουν την παγκόσμια Οικονομία και την παγκόσμια τεχνολογία, μιλούν σαφώς για μείωση του πληθυσμού της γης και συγχρόνως λένε πως νοιάζονται για την παγκόσμια δημόσια υγεία και επιβάλλουν υποχρεωτικό και παγκόσμιο εμβολιασμό ακόμη και στα παιδιά και στα νήπια, τότε οι εκκλησιαστικοί άνδρες που συνηγορούν με αυτή την δαιμονιώδη ελίτ, οδηγούν την Εκκλησία σε πολύ ολισθηρό έδαφος.

Σαφώς είμαστε υποχρεωμένοι ως επιστήμονες να μιλήσουμε δημόσια και να προειδοποιήσουμε τον Ελληνικό λαό και τους εκκλησιαστικούς άνδρες.

Άγιοι Ιεράρχες, ζητώ εκ των προτέρων συγγνώμη, διότι θα σας μιλήσω με αυστηρότητα ως επιστήμονας.

Μολονότι ως πνευματικό σας παιδί τρέφω άπειρο σεβασμό στα πρόσωπα σας, διότι είστε έκαστος από εσάς τόπος και εικόνα Χριστού.

Όσοι από εσάς αγαπάτε και πιστεύετε αληθώς στον Χριστό, τον Υιό του Θεού και Πατρός και Υιό της Παρθένου, και όσοι αγαπάτε επίσης την Μαρτυρική Ορθόδοξο Καθολική και Αποστολική Εκκλησία του Χριστού, οφείλετε τώρα, όσο ποτέ άλλοτε, να ορθώσετε το ανάστημά σας, να πάρετε θέση και να διαχωρίσετε τους εαυτούς σας από αυτό το εξελισσόμενο παγκόσμιο ειδεχθές και διαρκές εγκληματικό πείραμα κατά της ανθρωπότητας και του Ελληνικού λαού.

Εννοώ το έγκλημα του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των υποχρεωτικών ιατρικών πράξεων.

………………………………………………………………………………………

Για αυτό τα υποχρεωτικά γενετικά εμβόλια κατά του κορωνοϊού, πέραν των θανάτων που έχουν ήδη αρχίσει να επιφέρουν στους υγιείς ανθρώπους, αποτελούν παράλληλα και την βάση μιας αιρετικής σύγχρονης θεολογίας που άρχισε να διαφαίνεται στον ορίζοντα της νέας παγκόσμιας τάξης, όπως και αυτή μιας ριζικής άρνησης του ανθρώπου ως εικόνα Θεού και του Χριστού ως του Μόνου και αληθινού Μεσσία του κόσμου.

Δεν είναι δυνατόν η Ορθόδοξος Εκκλησία να συντάσσεται με πολιτικούς και τεχνοκράτες δαιμονιώντες, οι οποίοι οδηγούν το ανθρώπινο γένος στην βιολογική και πνευματική του καταστροφή, μέσω εμβολίων και ιατρικής τρομοκρατίας.

Άγιοι Ιεράρχες,

Ως Ορθόδοξοι Επίσκοποι, Αρχιεπίσκοποι και Πατριάρχες, είστε οι διάδοχοι των Αγίων Αποστόλων και φέρετε επί των ώμων σας τον ίδιο τον Χριστό, τον Οποίο οφείλετε να μην προδώσετε. Φυλάξτε τους εαυτούς σας, φυλάξτε τον μαρτυρικό Ελληνικό Λαό φυλάξτε και όλους τους άλλους μαρτυρικούς Ορθοδόξους λαούς.

Ήδη έχετε τεράστια ευθύνη, διότι αποδεχθήκατε κατά την ψευδοσύνοδο του Κολυμπαρίου την κατάργηση του Επισκοπικού και Συνοδικού αξιώματος της Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού.

Όλοι πλέον είμαστε μάρτυρες πως αυτή η ψευδοσύνοδος είναι η αρχή των βασάνων του Ελληνικού λαού, όπως ακριβώς συνέβη με την ψευδοσύνοδο της Φερράρας - Φλωρεντίας λίγο πριν την Άλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453.

Σήμερα μάλιστα έχουμε και πάλι μια επικείμενη άλωση από το παγκοσμιοποιημένο κακό και από την δική του επανεκκίνηση, όλης πλέον της ανθρωπότητας.

Όταν ένας διεθνούς κύρους Καθηγητής Ιατρικής και Ιολογίας όπως ο Sucharit Bhakdi, αλλά επίσης και ο διεθνούς κύρους Νομπελίστας Luc Montagnier (Λυκ Μοντανιέ), προειδοποιούν αγωνιωδώς, λυπούμενοι, με κραυγή λυγμού την ανθρωπότητα για τον επικείμενο θανατηφόρο ρόλο των εμβολίων, ενώ οι Επίσκοποι ή και ο Αρχιεπίσκοπος παροτρύνουν με το εκκλησιαστικό των κύρος τον κόσμο για μαζικό εμβολιασμό, τότε έχουμε σοβαρή και «εγκληματική» Εκκλησιολογική και Ποιμαντική εκτροπή.

Όταν μάλιστα προπαγανδίζουν οι Ιεράρχες της Εκκλησίας πως τα εμβόλια αυτά είναι ευλογία από τον Θεό, τότε δυστυχώς δρούν οι ίδιοι «εγκληματικά», έστω και ασυνειδήτως και αθελήτως, …. ευρισκόμενοι σε μέγιστη πνευματική και επιστημονική πλάνη.

`Όταν θα δουν τα αποτελέσματα των «εγκληματικών» τους λαθών θα τρίβουν τα μάτια τους, αλλά θα είναι αργά. Διότι το κακό στο οποίο θα έχουν συντελέσει και οι ίδιοι μαζί με τους πολιτικούς, εκτρεπόμενοι από το κύριο Ποιμαντικό και Εκκλησιαστικό τους έργο, θα είναι αδιόρθωτο και θα στιγματίσει την Εκκλησία της Ελλάδος.

Βεβαίως κατανοούμε πως ως άνθρωποι και οι Ιεράρχες υπόκεινται στον φόβο της ασθένειας και του θανάτου, όπως και εμείς και κάθε άλλος άνθρωπος πάνω στην γη.

Όμως άγιοι Ιεράρχες, σεβαστοί και αγαπητοί μας πατέρες, είναι προτιμότερο να πεθάνουμε από τους κορωνοϊούς και τις πανδημίες, παρά να γινόμαστε φορείς φόβου, τρόμου, χωρισμού και αποστασιοποιήσεως των ανθρώπων.

Αν ο Χριστός θέλει να ζήσουμε, θα ζήσουμε. Και αν ο Χριστός θέλει να πεθάνουμε, ας πεθάνουμε. Ας είναι ευλογημένο. Διότι ο Χριστός είναι η Αληθής και η όντως Ζωή.

Και αν ο Χριστός είναι η Όντως Ζωή, τότε δεν δικαιούμεθα εμείς να φοβούμεθα και να κρυβόμαστε από τον θάνατο και τις ασθένειες. Όπως και ο Χριστός δεν φοβήθηκε και θυσιάστηκε για τον άνθρωπο.

Πως είναι δυνατόν αλήθεια οι μαθητές του Χριστού να κυκλοφορούν με φίμωτρα τρομαγμένοι από τις ασθένειες, τους ιούς και τα μικρόβια;

Δεν είναι αυτό νίκη του Σατανά που με τον φόβο επιδιώκει να υποτάξει την ανθρωπότητα;

Ο Άγιος Νικόλαος Πλανάς έγλειφε με τα χείλη και την γλώσσα του τα κατεστραμμένα από την λέπρα χείλη των λεπρών, όταν έπεφτε επάνω τους η Θεία Κοινωνία.

Το ίδιο, πώς είναι δυνατόν Επίσκοποι της Ορθόδοξης Εκκλησίας να αμφισβητούν την Θεία Κοινωνία και να χρησιμοποιούν διαφορετικά κουταλάκια και να τα απολυμαίνουν;

Όχι άγιοι Ιεράρχες δεν είναι πρέπον στους μαθητές του Χριστού και στους διαδόχους των Αγίων Αποστόλων αυτός ο φόβος. Ας αποθάνουμε καλύτερα παρά να ζούμε με τέτοιο φόβο και να μεταδίδουμε στους ανθρώπους τόση τρομάρα, φόβο και αδυναμία που καταβάλλουν το σώμα και την ψυχή.

Διότι οφείλουμε να σας ενημερώσουμε άγιοι Ιεράρχες, με κάθε σεβασμό, πως με τον φόβο σας θέσατε την Εκκλησία και τους εαυτούς σας στις υπηρεσίες του μεγαλύτερου και δαιμονικότερου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας.

Δυστυχώς έχετε αφρόνως και ανοήτως μετατρέψει με την συμπεριφορά σας όλον αυτόν τον καιρό, την Εκκλησία από Ζωηφόρο Πηγή του Χριστού σε «πηγή» φόβου και τρομοκράτησης των ανθρώπων και εμμέσως σε «όργανο» του Αντίχριστου.

Για αυτό με πολύ σεβασμό, αγάπη και θλίψη, ως χριστιανοί επιστήμονες σας παρακαλούμε με πόνο και αγωνία ψυχής, ως παιδιά τους πατέρες των, μην συμβάλετε αθελήτως και αφρόνως στο μέγιστο αυτό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Άγιοι Ιεράρχες κινείστε σε πολύ ολισθηρό έδαφος και σύρετε την Εκκλησία του Χριστού και τον λαό της Ελλάδος σε μεγάλες θλίψεις.

Θα έπρεπε να το έχετε αντιληφθεί εξ αρχής, όταν με σειρά επιστολών μας από την αρχή της σκηνοθετημένης αυτής πανδημίας, σας προειδοποιήσαμε πως η πανδημία, οι μάσκες και οι εγκλεισμοί είναι επιστημονικά εντελώς λάθος και πνευματικά ένα τέχνασμα δαιμονικό, μια σκηνοθεσία και έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας.

Εσείς όχι μόνο δεν το αντιληφθήκατε ή δεν θέλατε να το αντιληφθείτε για δικούς σας λόγους, αλλά συνεχίζετε να υπηρετείτε το έγκλημα αυτό με τον πλέον προκλητικό και αντιεκκλησιαστικό τρόπο.

Έχετε υποταχθεί οι ίδιοι και έχετε υποτάξει και τον Ελληνικό λαό σε μια δολοφονική και εγκληματική ομάδα πολιτικών, δεξιών ή αριστερών, η οποία συμμετέχει σε ένα πρωτόγνωρο και παγκόσμιο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Και προφανώς συμμετέχετε και εσείς, έστω και ασυνειδήτως, σε ένα φοβερό έγκλημα κατά του Ελληνικού λαού.

Η «υποκρισία» ή και η «εγκληματική» σας άγνοια είναι τεράστια.

Διότι ενώ βάλατε οι ίδιοι δαιμονικά σύμβολα επάνω σας, δηλαδή τις μάσκες του Σατανά και τις επιβάλλατε και στον Λαό, για να φυλαχθείτε δήθεν από μια ίωση μηδενικής θνησιμότητας, τώρα επιβάλλετε και προτρέπετε όλο τον Λαό σε έναν εμβολιασμό, ο οποίος θα οδηγήσει με τεράστια πιθανότητα στον θάνατο, όχι μόνο τους πολύ γερασμένους και ασθενείς ανθρώπους, αλλά και τους νέους και τα παιδιά!

Ήδη ακούμε για δεκάδες θανάτους υγειών ανθρώπων στην Ελλάδα, ή και πολύ περισσότερους, που αποκρύπτονται, και για εκατοντάδες χιλιάδες στον υπόλοιπο κόσμο εξαιτίας των εμβολίων.

Αυτό και αν είναι υποκρισία, άγιοι πατέρες. Εάν οι πολιτικοί δεν επέβαλαν εγκλεισμούς, μάσκες και εμβόλια, κάτι στο οποίο συμβάλετε και εσείς τα μέγιστα, θα είχε λήξει σαφώς αυτή η πανδημία, όπως παλαιότερα με άλλες πανδημίες σχεδιασμένες με τεχνητούς ιούς.

Το πλέον όμως «φοβερό έγκλημά σας», είναι η διασπορά φόβου και τρομοκρατίας στον Ελληνικό Λαό, περιφερόμενοι οι ίδιοι με μάσκες ακόμη και εντός των ιερών ναών όπως και ο ψυχολογικός φόβος και η τρομοκρατία, που διαδίδετε στον κόσμο, επιβάλλοντας την μασκοφορία εντός των Ναών.

Ως εάν δηλαδή ο Ναός του Χριστού να είναι κάποιος συνήθης φυσικός τόπος και όχι τόπος Χάριτος και Αγίου Πνεύματος.

Αν δεν το γνωρίζετε ήδη, θα πρέπει να σας γίνει αντιληπτό πως ο φόβος, η ψυχολογική πίεση και η ανασφάλεια είναι οι καταστροφείς του ανοσοποιητικού συστήματος του ανθρώπου.

Εσείς περισσότερο από εμάς γνωρίζετε πως το ανθρώπινο πρόσωπο κατ’ εξοχήν είναι εικόνα του Θεού.

Αυτήν την εικόνα θέλει να καταστρέψει η νέα τάξη. Αν υποθέσουμε πως όντως είχαμε κάποιο θανατηφόρο ιό υπήρχαν και υπάρχουν άλλοι τρόποι αντιμετώπισης του και επιστημονικοί, αλλά και πνευματικοί.

Στην ουσία εκμηδενίσατε με τον τρόπο σας και τον φόβο σας το ζωηφόρο μήνυμα του Χριστού και της Εκκλησίας προς τους ανθρώπους: «Θαρσείτε εγώ νενίκηκα τον κόσμον» (Ιω.16,32-33).

«Εγώ είμαι η Οδός και η Αλήθεια Και η Ζωή» (Ιωάννης ιδ’,1-14). «Ο κόσμος δεν θα με βλέπει, αλλά εσείς θα με βλέπετε διότι εγώ Ζω και εσείς θα ζήσετε» (Ιωάννης 14, 15-20).

Αν αυτά είναι αληθή, που και σαφώς είναι αληθή αφού τα είπε και τα υποσχέθηκε τα αψευδές στόμα του Χριστού, τότε πως είναι δυνατόν εσείς άγιοι Ιεράρχες να διαδίδετε και να σπέρνετε τον φόβο και τον πανικό μέσα στη Εκκλησία και στον Λαό του Θεού, για μια μάλιστα ψευδή και σκηνοθετημένη πανδημία;

Αλλά και αληθή πανδημία να είχαμε, και πάλι εσείς ως φέροντες το Αποστολικό αξίωμα, θα έπρεπε να είστε άφοβοι, αφού ο Χριστός σας έδωσε την υπόσχεσή του μέσω των Αγίων Του Αποστόλων, όπως σας έδωσε και την θεϊκή Του εξουσία: «Ιδού δίδωμι υμίν την εξουσίαν του πατείν επάνω όφεων και σκορπίων και επί πάσαν την δύναμιν του εχθρού και ουδέν υμάς ου μη αδικήσει» (Λουκάς 10, 17-20).

Βεβαίως το πρόβλημα είναι, πως αντί να σπουδάσετε την Σοφία του Χριστού στο Πανεπιστήμιο της ερήμου, δυστυχώς πολλοί από εσάς σπουδάσατε την μωρία του κόσμου στις Νομικές σας Σχολές και στα Πανεπιστήμια της Δύσης, για να μαζέψετε βιογραφικά στοιχεία και να αναρριχηθείτε σε Εκκλησιαστικά αξιώματα.

Γνωρίζω άγιοι Ιεράρχες πως παραλογίζομαι και πως είμαι μωρός, και πως ακόμη περισσότερο θα κριθώ ενώπιον του Χριστού, τολμώντας να σας δείχνω τα σφάλματα σας. Όμως πιστέψτε μας και ακούστε μας.

Σας τιμούμε και σας αγαπάμε πραγματικά και από καρδιάς. Είμαστε έτοιμοι να σας φιλήσουμε τα πόδια και τα χέρια ως διαδόχους των Αγίων Αποστόλων. Γι’ αυτό διακινδυνεύουμε και σας απευθύνουμε θερμή παράκληση:

Σταματήστε να συμμετέχετε στο τερατώδες αυτό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που έχουν οργανώσει οι πολιτικοί και άλλοι ισχυρότεροι από αυτούς, που τους εξουσιάζουν. Διότι δεν μιλάμε για ασήμαντα πράγματα.

Μιλάμε για την πίστη του Χριστού και της Εκκλησίας και για την σωτηρία της ανθρωπότητας από τα αρρωστημένα και δαιμονισμένα πνεύματα που έχουν συγκεντρώσει επάνω τους τεράστια και θανατηφόρα εξουσία.

Σας παρακαλούμε να διαχωρίσετε την θέση σας και να ορθώσετε το πνευματικό σας ανάστημά για να σώσετε τον Λαό μας.

Διότι σας έχει δοθεί από τον Ίδιο τον Χριστό η εξουσία αυτή.

Και μετά από αυτό το έγκλημα των υποχρεωτικών εμβολιασμών στο οποίο μαζί με τους πολιτικούς συμβάλλουν και οι ιεράρχες της Εκκλησίας εναντίον του Ελληνικού Λαού, έρχομαι στο επόμενο και ακόμη μεγαλύτερο κακό.

Αυτό της αυταρχικής, αντιεκκλησιαστικής και αιρετικής απόφασης της αλλαγής της εορτής Αναστάσεως.

Την αιρετικότητα της αποφάσεως την έχουμε αποδείξει επιστημονικώς και θεολογικώς αλλά και θρησκειολογικώς σε προηγούμενη μελέτη μας: (πατήστε εδώ)

Και δεν φθάνουν αυτά τα δύο μέγιστα κακά εναντίον της Εκκλησίας και του Ελληνικού λαού που πραγματοποίησαν οι άγιοι Ιεράρχες μας. Συνεχίζουν να κινούνται ολισθηρώς και προς τρίτο κακό.

Την αυταρχική εξουσιαστική και πέραν κάθε αίσθησης ποιμαντικό-τητας, επιείκειας και αγάπης, προκλητική τιμωρία των ιερέων που εώρτασαν το Πάσχα στην ορθή του ώρα και μέρα, δηλαδή την Κυριακή της Αναστάσεως.

Τιμωρούνται δηλαδή εντελώς σκληρόκαρδα και παραδειγματικά όσοι ιερείς τόλμησαν να μην την μετακινήσουν, υποκύπτοντας έτσι σε αιρετικές αποφάσεις των Μητροπολιτών, αλλάζοντας την εορτή της Αναστάσεως από την Κυριακή της Αναστάσεως στο Μέγα Σάββατο.

Μάλιστα, μόλις ενημερωθήκαμε πως η ΔΙΣ κινείται στην κατεύθυνση της τιμωρίας Επισκόπων όπως ο Σεραφείμ Κυθήρων και ο Αιτωλίας Κοσμάς, επειδή δεν αποδέχθηκαν την εντελώς αιρετική σημειολογικά και θεολογικά κατ’ ουσίαν, απόφαση της ΔΙΣ.

Σε σχετική ανακοίνωση της ΔΙΣ αναφέρεται πως θα ληφθούν μέτρα ακόμη και εναντίον Μητροπολιτών, εκτός από τα μέτρα εναντίον των ιερέων που δεν πειθάρχησαν στις εντολές της ΔΙΣ.

Μάλιστα στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως η απόφαση αυτή ελήφθη Συνοδικώς και Ομοφώνως.

Η Εκκλησία της Ελλάδος έχει 80 περίπου Μητροπόλεις και αντίστοιχους Μητροπολίτες και Επισκόπους, οι οποίοι απαρτίζουν την Σύνοδό της.

Ομόφωνη Απόφαση της Συνόδου σημαίνει πως συζήτησαν όλοι οι Επίσκοποι, αποφάσισαν και εξέδωσαν Πρακτικά. Όμως κάτι τέτοιο δεν έλαβε χώρα. Άρα δεν υπήρξε ομόφωνος Συνοδική Απόφασις.

Η Απόφασις ελήφθη μόνο από την Διαρκή Ιερά Σύνοδο (ΔΙΣ), ή ακόμη πιο ορθώς, από τον Πρόεδρο της Συνόδου, κατόπιν βεβαίως σχετικής «εντολής» του Πρωθυπουργού.

Τώρα επί της ουσίας του ζητήματος, τίθεται το ερώτημα: Έχουμε αυτοδιοίκητη Εκκλησία ή απλά η Εκκλησία της Ελλάδος έχει καταντήσει προέκταση του Kράτους και της εκάστοτε Κυβέρνησης του;

Επίσης κυκλοφορεί ο ψίθυρος πως η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός εξαγόρασαν την απόφαση της Εκκλησίας με πολλές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Έτσι τίθεται από τον Λαό το εύλογο ερώτημα στο οποίο οφείλουν όλοι οι Μητροπολίτες να απαντήσουν. Πήρε ή δεν πήρε η κάθε Μητρόπολη ένα εκατομμύριο ευρώ, η κάτι παρόμοιο, εν όψει του Πάσχα;

Αγιοι Ιεράρχες, ζούμε με μεγάλη θλίψη, οδύνη και αγωνία όλα αυτά τα γεγονότα και Εκκλησιολογικά εγκλήματα.

Γράφουμε τα παρόντα για να κρούσωμε τον κώδωνα του κινδύνου πριν να είναι αργά.

Τα εμβόλια θα γιγαντώσουν την σκηνοθετημένη πανδημία και θα την καταστήσουν όντως θανατηφόρο.

Η Εκκλησία του Χριστού είναι η Μόνη που μπορεί να σώζει τον άνθρωπο και την ανθρωπότητα.

Η πανδημία μπορεί να αναχαιτιστεί με καθολική και έμπρακτο μετάνοια όλων μας, λαϊκών και κληρικών.

Για τον Χριστό είναι ζήτημα κλάσματος δευτερολέπτων να αφανίσει το κακό σε όλο τον κόσμο, εάν εμείς σταθούμε ορθώς έμπροσθεν Του και πράξουμε το Άγιο Θέλημα Του.

Εάν βέβαια Κλήρος και Λαός μετανοήσουν αληθώς και εάν δεν βάζουμε την επιστήμη, τον κόσμο και τους πολιτικούς πάνω από τον Χριστό.

Εάν ο Χριστός ανέστησε νεκρούς, τάϊσε χιλιάδες από ελάχιστα ψωμιά και ψάρια, εάν περπάτησε επί των υδάτων εμπρός στους τρομαγμένους μαθητές του και διέταζε τους ανέμους και την θάλασσα να Τον υπακούουν, γιατί σήμερα αμφιβάλλουμε πως και τώρα μπορεί να πράξει ούτως;

Εάν βεβαίως Του το ζητήσουμε με αληθή Πίστη, Αγάπη, Θείο Έρωτα και αφοσίωση στο Άγιο Πρόσωπο το δικό Του και του Πατέρα Του και του Αγίου Πνεύματος.

Εάν νηστέψουμε, προσευχηθούμε και λιτανεύσουμε τις άγιες Εικόνες Του και τα λείψανα των Αγίων Του. Εάν επικαλεστούμε την Παναγία Μητέρα Του.

Αγιοι Ιεράρχες, εμείς ως φυσικοί επιστήμονες γνωρίζουμε πως όλο το κτιστό Σύμπαν ευρίσκεται στην αγκαλιά του Θεού και των Θείων και Αγίων Άκτιστων Ενεργειών του.

Γνωρίζουμε πως οι φυσικοί νόμοι δεν υφίστανται, αλλά πως είναι αποτέλεσμα της διαρκούς Ακτίστου Ενεργείας του Θεού, όπως και τα φυσικά συμβάντα.

Για αυτό πιστεύουμε ακράδαντα πως η Εκκλησία, οι Άγιοι και οι Ιεράρχες της, έχουν την άνωθεν δεδομένη δύναμη και χάρη να θαυματουργούν εν Χριστώ και εν Αγίω Πνεύματι και διά του Χριστού.

Εξάλλου έχει ειπωθεί από τους κατασκευαστές της πανδημίας πως σύντομα έρχονται ακόμη χειρότερα σημεία.

Γι’ αυτό μόνο ο Χριστός, η Παναγία και η Εκκλησία του Χριστού και του Τριαδικού Θεού θα μπορούν τελικώς να σώζουν τους ανθρώπους.

Γεώργιος Παύλος

Καθηγητής Φυσικής και Φιλοσοφίας ΔΠΘ

*********************


Έλληνες αδελφοί μου,

Ξυπνάτε από τον λήθαργο! Η Ελλάδα πεθαίνει! Η Ορθοδοξία πωλείται! Οι Κυβερνώντες τη Χώρα μας ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ! Προστατεύουν τους Μετανάστες! Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά απαλλάσσονται από την υποχρέωση να υποστούν το Εμβόλιο κατά του Covid-19. Ομοίως και κάποιος Βουλευτής-Μάρτυρας του Ιεχωβά! Ωσαύτως και οι Μουσουλμάνοι και οι Μετανάστες! Ο πόλεμος γίνεται εναντίον της Ορθοδοξίας! Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, δυστυχώς, μάχεται την Εκκλησία του Χριστού! Διερωτώμαι: Μήπως βάλαμε τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα! Ξεσηκώνονται οι λαϊκοί και, αντιθέτως, υποτάσσονται οι Αρχιερείς μας! Θέλετε απόδειξη; Η Εγκύκλιος 3045!!! Οι Συνοδικοί Αρχιερείς μας λησμόνησαν, ότι «Η ΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΔΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ» όπως, πολύ σοφά έγραψε ο Δημοσιογράφος κ. Σωτ. Τζούμας!

+ Ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος

Καλάβρυτα, 26.07.2021

«Κεραυνοί» Αρχιμανδρίτη για την Εκκλησία:
«Επίσκοποι προωθούν σκανδαλωδώς τα εμβόλια – ΕΠΕΣΕ ΓΕΡΟ ΠΑΚΕΤΟ»


23 Ιουλίου, 2021 - 9:54 πμ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Σοκαριστικά όσα λέγονται, αν ισχύουν:

«Στο βάθος αχνοφαίνονται και τα φιλέτα της Βουλιαγμένης, τα οποία θέλουν την άδεια της κυβέρνησης για να πάρουν ώθηση»


Ο Αρχιμανδρίτης, Αθ….. Μ…..ς, στέκεται κόντρα στο ρεύμα που έχει παρασύρει την Εκκλησία, και αρθρώνει λόγο αντίδρασης, κάνοντας τρομερές αποκαλύψεις ακόμα και για χρήματα σε κάποιους για να προωθήσουν τα εμβόλια ή ακόμα και για «φιλέτα» στην Βουλιαγμένη που χρειάζονται «ώθηση»:

Ο καιρός του σιγάν παρήλθε. – Λίγες μέρες έμειναν για να εισέλθουμε στον Αύγουστο που θα κορυφωθούν “τα μπάνια του λαού” και μετά τον Σεπτέμβριο και μετά θα αρχίσουν τα νταούλια να βαρούν και μεις να χορεύουμε στον ρυθμό των ισχυρών της ημέρας.

Ο Ελληνικός λαός με την χριστιανορθόδοξη ζωή νιώθει προδομένος. Οι κατά τόπους επίσκοποι προωθούν τον εμβολιασμό σκανδαλωδώς, σαν να είναι βιολόγοι και γιατροί κλπ, ενώ πληθαίνουν και οι φωνές ότι έπεσε γερό πακέτο σε κάποιους για την εμβολιαστική καμπάνια. Κάπου στο βάθος αχνοφαίνονται και τα φιλέτα της Βουλιαγμένης, τα οποία θέλουν την άδεια της κυβέρνησης για να πάρουν ώθηση. Όλα αυτά βέβαια είναι κοινά μυστικά τα οποία δυστυχώς κανένας εκπρόσωπος τύπου δεν τολμά να διαψεύσει.

Ο λαός μας νιώθει απογοήτευση και επιδεικνύει την απαξίωσή του προς τους κυβερνώντες αλλά και προς τους ιεράρχες τους οποίους θεωρεί πιόνια. Κανένα όραμα και καμία αισιοδοξία δεν δείχνει να φαντάζει στον ζοφερό ορίζοντα.

Οι χειρισμοί της κυβέρνησης μας σχετικά με τον εμβολιασμό γεννούν συνεχώς κύματα αντιδρώντων και διαμαρτυρομένων πολιτών που αγανακτισμένοι διοργανώνουν αντιεμβολιαστικές πορείες για να τρανώσουν την φωνή τους.

Η προβοκάτσια των ΜΜΕ πέφτει στο κενό, αφού όσο κι αν προσπαθούν να σπιλώσουν τις ειρηνικές αυτές διαδηλώσεις τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποδεικνύουν το αντίθετο.

Μια ειρηνική διαδήλωση χιλιάδων ανθρώπων, κύριοι δεν μπορεί να αρκεστεί η να στιγματιστεί, επειδή στο πλήθος μέσα παρευρέθηκαν και απειροελάχιστοι συνάνθρωποί μας με Σταυρούς και την Βίβλο ανά χείρας.

Γιατί δεν ασχολούνται όλοι αυτοί οι υπέρ προστάτες της ανθρωπότητας και με τον καρκίνο που θερίζει τον κόσμο και τόσες άλλες ασθένειες ; Συγκρίνετε τις θνησιμότητες κύριοι.

Όταν ακούω και 9 εκατομμύρια γνώμες Ελλήνων, για κάθε θέμα έχουν άποψη όλοι χωρίς να είναι καταρτισμένοι, εκεί τρελαίνομαι. Γιατί δεν το έκανες το εμβόλιο ; Γιατί κάνω υπακοή στον πνευματικό μου….. ακούτε απάντηση. Μήπως σου λέει και πότε θα φας ή πότε θα αφοδεύσεις ; Άλλοι, γιατί δεν θέλω, ενώ κάνει τόσες άλλες καταχρήσεις.

Όσοι εμβολιαστήκαμε, ακούσαμε τους επιστήμονες και τους οικογενειακούς προσωπικούς γιατρούς μας, που ποτέ δεν ήθελαν το κακό μας. Ας σοβαρευτούμε λοιπόν όλοι και ας επικρατήσει η λογική.

Και μέσα σ’ όλη την τύρβη, έχουμε και τον Δικτάτορα παρανοϊκό και αλλαζονικό Ερντογάν να επισκέπτεται τα κατεχόμενα της Κύπρου, για να τονώσει τους Τούρκους, ενώ οι δικοί μας οι καρπαζοεισπράκτορες λένε πάντα και σε όλα ΝΑΙ γιατί είναι πολιτισμένοι και απόφοιτοι του Χάρβαρντ.

Πιστεύω προσωπικά ότι η χώρα μας έπιασε πάτο. Πολιτική ζωή κατευθυνόμενη, εκκλησία με ένοχη σιωπή και πολίτες που ζουν με την ανασφάλεια του μέλλοντος είναι το σκηνικό της Ελλάδας. Όσο οι υγιείς φωνές φιμώνονται είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Ο Θεός να βάλει πραγματικά το χέρι του γιατί θα ξυπνήσουμε καμιά μέρα και θα κλαίμε γοερά για την μεγάλη αποστασία μας.

Ζη Κύριος ο θεός και ζη αιωνίως!

Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, Α……. Μ…..ς

ekklisiaonline

*************************

Καλείται να απαντήσει η κυβέρνηση!!!

«ΒΟΜΒΑ» στα θεμέλια της χώρας, αν τα ΒΙΝΤΕΟ αυτά λένε την αλήθεια.
Όσα φέρονται να συμβαίνουν

ξεπερνούν κάθε φαντασία

Πληροφορίες αναφέρουν πως Πακιστανοί χτίζουν τζαμί σε ένα τεράστιο οικόπεδο στα Μέγαρα και μάλιστα προσευχήθηκαν, πριν από λίγες μέρες, στην ημιτελή οικοδομή, για το Eid al-Adha.

Ισχύουν όλα αυτά ή θα βγει η κυβέρνηση να το διαψεύσει;;;

Έχει δώσει άδεια η Αθήνα να ανεγερθούν και άλλα τζαμιά εκτός του Βοτανικού ή οι Πακιστανοί, που φέρονται να αγοράζουν οικόπεδα, είναι πλέον κράτος εν κράτει;

Παρατίθενται τα βίντεο που κυκλοφορούν, αναμένοντας την επιβεβαίωση ή την διάψευση της κυβέρνησης:


Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΛΟΙΠΟΝ, ΑΡΧΙΣΕ!
ΓΕΓΟΝΟΣ - Οι θάνατοι λόγω των εμβολίων Covid στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από 6 μήνες είναι 407% υψηλότεροι από τους θανάτους που οφείλονται σε όλα τα άλλα εμβόλια που συνδυάστηκαν τα τελευταία 11 χρόνια !!! –

Βλέπε: Greek News On Demand / ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑΠΗΓΗ: http://greeknewsondemand.com/2021/07/24.....covid
ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ !

Πάρος:
Πιστή ανέβηκε στον άμβωνα και έκανε χίλια κομματάκια την εγκύκλιο της ΔΙΣ υπέρ του εμβολιασμού!

Newsroom

email: info@pronews.gr

Σε ένα σε χωριό της Πάρου όταν τελείωσε η Λειτουργία και ήρθε η ώρα να διαβαστεί η εγκύκλιος υπέρ των εμβολίων μία γυναίκα άρπαξε και έσκισε την εγκύκλιο!

Αρχικά ο ιερέας της εκκλησίας πήρε την εγκύκλιο για το εμβόλιο και την παρέδωσε στον ψάλτη για τη διαβάσει. Εντούτοις ο ψάλτης αρνήθηκε να το κάνει. Τότε ο ιερέας πήρε ο ίδιος το έγγραφο και άρχισε να το διαβάζει στους πιστούς.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα ανέβηκε στον άμβωνα, άρπαξε το έγγραφο από τα χέρια του παπά και το έκανε «χίλια κομμάτια».

Σημειώνεται πως σήμερα αναγνώστηκε σε όλους τους ιερούς ναούς των Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος η εγκύκλιος που απέστειλε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος με σκοπό να παρακινηθούν ιερείς και πιστοί να προχωρήσουν στον εμβολιασμό. Οι πιστοί είτε έφευγαν, μόλις ξεκινούσε να διαβάζεται η εγκύκλιος, είτε την αποδοκίμαζαν με μουρμουρητά!

https://www.pronews.gr/thriskeia/1004685_paros-pisti-anevike-ston-amvona-kai-ekane-hilia-kommatakia-tin-egkyklio-gia-ton

Δεν υπάρχουν σχόλια :