Με τις 300.000 ευρώ από την επικήρυξη των δολοφόνων της Καρολάιν που δεν δόθηκαν , επικηρύξτε τους δολοφόνους του Γιώργου Καραϊβάζ .

 Ζητήστε τη “βοήθεια του κοινού” . Δε μπορείτε ή δεν τολμάτε ή δε σας αφήνουν ; Τι από τα τρία συμβαίνει ; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα να επικηρύξετε τους δολοφόνους , ίσως , τις μεγαλύτερης ( από πλευράς σημειολογίας ) δολοφονίας των τελευταίως 10ετιών ; ή μήπως κάποιοι θέλουν να διατηρείται φοβισμένο το δημοσιογραφικό λειτούργημα ; Από την 16η Ιουνίου 2021 που ενεργοποιήθηκε ξαφνικά  (μετά από 8 μήνες ) ο Τομέας(  Ε.Α.ΓΕ.Σ)  της ομάδας μας ( αυτονομημένοι αστυνομικοί είμαστε στην πλειονότητά μας σ αυτόν τον τομέα , μην φαντάζεστε άλλα ) , έχουν γίνει πολλά περίεργα και τούτο , είναι μόνο η αρχή . Πιστέψτε μας , ό,τι ακολουθεί , σας είναι σήμερα αδιανόητο .

Την άμεση  εξιχνίαση της δολοφονίας του Γιώργου Καραιβάζ είχε ζητήσει ο πρωθυπουργός   από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη . Είχαν ζητήσει θεσμοί και παράγοντες απ όλη την Ευρώπη  , ζητάει όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος , ζητάει ο κάθε πολίτης που συνειδητοποιεί σοκαρισμένος ότι ζει σε μια ζούγκλα που γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη παρά την αγωνιώδη επικοινωνιακή  προσπάθεια , τούτο να κρυφτεί από την κοινή θέα . Σα να είναι αυτός ,ο μόνος ο σκοπός .

Έχετε τριάντα τρείς ( 33 ) ημέρες , μετά ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ … και αυτό .Η αμοιβή μας ( όπως πάντα ,είναι μια ) η ικανοποίηση ότι συμβάλουμε για έναν πιο ασφαλές κόσμο για εσάς και για το μέλλον αυτού του τόπου , τα παιδιά . Χωρίς πραγματική ασφάλεια σ όλους τους τομείς , όλα ξαφνικά θα καταρρέουνε συμπαρασύροντας και αυτά που έχετε φτιάξει , μαζί με εσάς . Ιδού η … Μύκονας και τ άλλα τα νησιά !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ (Υποδιοικητής) 

loading...