Το κρυφό σχέδιο των 300, από τα επίσημα αρχεία της CIA. Η ΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ Σ’ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ (βίντεο)

Το επόμενο βήμα, το κάνει η Κορίνα Λυμνιούδη, αποκαλύπτοντας από τα επίσημα αρχεία της CIA, το βιβλίο του Dr. John Coleman, “THE STORY OF THE COMMITTEE OF 300”.

Στο βίντεο που ακολουθεί, η κ. Λυμνιούδη, παρουσιάζει το βιβλίο αυτό και τα σχέδια των 300 που κυβερνούν ολόκληρη την ανθρωπότητα.


Σχέδια που μόνο σατανιστές όπως αυτοί, μπορούσαν να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν σιγά – σιγά ώστε όπως όλα δείχνουν, πολύ σύντομα οι λαοί θα ξυπνήσουν και θα διαπιστώσουν πως είναι στην πλειοψηφία τους ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗ και στην μειοψηφία τους, ΣΚΛΑΒΟΙ.

Δεν προτίθεμαι ούτε να χαϊδέψω αυτιά, ούτε να ωραιοποιήσω καταστάσεις, αλλά ούτε και να απορρίψω όλα όσα αποκαλύπτονται μέσα από το βίντεο αυτό.

Ένα flash back στα τελευταία σαράντα χρόνια για τους πιο νέους και στα τελευταία ογδόντα χρόνια για τους μεγαλύτερους, θα δώσει τη δυνατότητα να γίνει κατανοητή όλη η πορεία της υλοποίησης ενός μεγάλου μέρους των σχεδιασμών της καμπαλίστικης ελίτ.

Κι αν οι αναγνώστες ανατρέξουν και στα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, θα διαπιστώσουν πως όλα όσα περιγράφονται σε αυτά, έχουν σχεδόν υλοποιηθεί.

Μένει πλέον το πιο σκληρό και ανελέητο σενάριο των σχεδιασμών των σατανιστών, για το τελικό κτύπημα στην ανθρωπότητα.

Αυτό περιγράφει στο βίντεο που ακολουθεί η κ. Λυμνιούδη.

Το αν θα τα δεχθείτε ή θα τα απορρίψετε όλα αυτά, είναι δικό σας θέμα.

Ο καθένας έχει δικαίωμα να ζει στο … ρόζ συννεφάκι του, ή να κοιτάξει την πραγματικότητα κατάματα.

Προσωπικά, προτιμώ το δεύτερο και … ο αγώνας συνεχίζεται…


Ότι και να γίνει, δεν θα παραδώσουμε τα όπλα αμαχητί, με την ευχή και την αισιοδοξία πως κάποια στιγμή, θα λειτουργήσουν και οι ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Καλλιόπη Σουφλή

https://attikanea.info/%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%b1_cia-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%cf%81%cf%85%cf%86%cf%8c-%cf%83%cf%87%ce%ad%ce%b4%ce%b9%ce%bf-%cf%84%cf%89%ce%bd-300-h-%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b1-%ce%bb/

TO 1991 ο εργαζόμενος στην CIA , Dr. John Coleman έγραψε το CONSPIRATORS’ HIERARCHY: THE STORY OF THE COMMITTEE OF 300.

Το βιβλίο υπάρχει και στα αρχεία της CIA. εδώ

loading...