ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ! ΕΠΕΒΑΛΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ Η ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ!!!ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ. Η ΕΛΛΑΔΑ 2 ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ! .

ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΗ ΛΕΥΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΔΩΣΕΙ ΙΑΤΡΙΚΟΦΑΝΕΣ ΚΥΡΟΣ ΣΤΟ ΛΙΒΕΛΟ


Μ’ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ…

Τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους εργαζόμενους σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και

υγειονομικούς σε του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο απογευματινό του διάγγελμα για την πανδημία. 

Με λευκό πουκάμισο να παραπέμπει στη λευκή μπλούζα για να προσδώσει ιατρικοφανές κύρος στο λίβελο για τα δημοκρατικά ιδεώδη κι ανθρώπινα δικαιώματα για το Σύνταγμα…

Διάγγελμα διάγγελμα διάγγελμα διάγγελμα κάτι μας θυμίζει αυτό….Από το πολιτικά ορθό στο ιατρικό ορθό νέο δόγμα πολιτικής διαχείρισης…

«Η χώρα δεν θα ξανακλείσει από τη στάση ορισμένων. Θα δώσει ελευθερία στους πολλούς. (σσΗ Ελλάδα 2 ταχυτήτων είναι ανθελληνισμός!) Και προστασία σε όλους.

 Γιατί δεν κινδυνεύει η Ελλάδα, αλλά οι ανεμβολίαστοι Έλληνες» δήλωσε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, το 99% των νοσηλευομένων είναι ανεμβολίαστοι. 

Φαίνεται στην Ελλάδα πηγαίνουν στις ΜΕΘ οι ανεμβολίαστοι ενώ στο Ισραήλ και στην Αγγλία οι εμβολιασμένοι….Εδώ διαφαίνεται ένας λάθροθρησκευτικός οίστρος. Ο ρόλος του επίδοξου Σωτήρα έχει καταγγελθεί τελεσίδικα….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...