Σοβαρευτείτε… Όταν το 29.1% δίνει το 52,11% των θανάτων, έχουμε πολύ σημαντικό πρόβλημα.

 Οι ίδιοι άνθρωποι που άνοιξαν τα πάντα λόγω τουρισμού, με 4500 κρούσματα, 900 εισαγωγές στις ΜΕΘ, 100 θανάτους/ ημέρα, αναφέρονται τώρα σε ”νέο κύμα” με το 1/3 των κρουσμάτων, με πολύ λιγότερες εισαγωγές στις ΜΕΘ και κυρίως με πολύ μικρή θνησιμότητα.

Την ίδια στιγμή οι  επίσημες έρευνες των αρχών του Ηνωμένου Βασιλείου έδωσαν στην δημοσιότητα αναλυτικά στατιστικά στοιχεία για την πορεία του κορωνοϊού από την 1η Φεβρουαρίου, μέχρι την 14 Ιουνίου.

Αποκαλύπτουν πολλά και ενδιαφέροντα που έρχονται σε σύγκρουση με τα ”επίσημα αφηγήματα” στην Ελλάδα, όπου η πίεση για τον εμβολιασμού του πληθυσμού αυξάνει και η αλήθεια εξακολουθεί να είναι κρυμμένη από τα ΜΜΕ.

 Κι αυτό επειδή τα ελληνικά παπαγαλάκια δε θα κοιτάξουν ποτέ να διαβάσουν αρχεία που είναι στην διάθεση του κοινού και το μόνο που θα κάνουν είναι να αναπαράγουν την εργασία της τρομολογνείας και υποταγής των πολιτών σε ασυναρτησίες που έχουν αναλάβει να εκτελέσουν από τον χρηματοδότη τους: την ίδια την κυβέρνηση.

Στον πρώτο πίνακα είναι οι διάφορες μεταλλάξεις του ιού, ο αριθμός κρουσμάτων από 1η Φεβρουαρίου μέχρι 14η Ιουνίου. Στον πίνακα φαίνονται οι κυρίαρχες των μεταλλάξεων.

Στον δεύτερο πίνακα φαίνονται όλες οι υπόλοιπες.

    – Ο ιός έχει υποστεί 14 μεταλλάξεις με τον τύπο Άλφα να είναι η αρχική του μορφή, που επέφερε και τους περισσότερους θανάτους.

-Επτά από τους 14 τύπους μεταλλάξεων έχουν σχεδόν μηδενικά ποσοστά θνητότητας.

    -Ο αριθμός των μεταλλάξεων μέσα σε διάστημα τόσων λίγων μηνών είναι τεράστιος και μπορεί να αποτελεί και παγκόσμιο ρεκόρ.

    -Είχαμε 224.021 κρούσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, από 1η Φεβρουαρίου από τον αρχικό ιό τύπο Άλφα και 60.655 κρούσματα από τον τύπο Δέλτα το τελευταίο διάστημα.

Ο τρίτος πίνακας ενημερώνει για όλα τα κρούσματα της μετάλλαξης Δέλτα αυτό το τελευταίο διάστημα όπως και για τους θανάτους που επήλθαν. 

-Η μετάλλαξη Δέλτα έχει ελάχιστη εώς μηδενική θνησιμότητα.

-Οι εμβολιασμένοι έχουν την ίδια πιθανότητα να πεθάνουν σε σχέση με τους ανεμβολίαστους. 

-Αν θα υπάρξει νέο κύμα κανείς δεν είναι πραγματικά απρόσβλητος: Είτε εμβολιασμένος είτε ανεμβολίαστος.

 -Όταν το 29.1% δίνει το 52,11% των θανάτων, έχουμε πολύ σημαντικό πρόβλημα.

Σοβαρευτείτε…

loading...