Θανατηφόρα Ένεση Ανοησίας! Το άρθρο 25 παρ 4 Συντάγματος λέει ΟΧΙ .

 Δείτε γύρω σας , στο δρόμο , στο λεωφορείο στον Ηλεκτρικό , στο τραίνο , στην Καφετέρια ,στο καφενείο, στο κατάστημα , στο Σούπερ Μάρκετ , στη Λαϊκή , στην ουρά για το ΑΤΜ , στην ουρά για να μπείτε στην Τράπεζα , στο πεζοδρόμιο, στην παραλία…. παντού .

Δείτε και αξιολογήστε . ΥΠΑΡΧΟΥΝ – εδώ και μήνες – ΜΈΤΡΑ  κατά της Covid-19 ; ( πέραν της χρήσης μάσκας)  ή γίνεται της …τρελής , όπως εμβρόντητος παρατήρησε πρόσφατα ο καθηγητής Πνευμονολογίας – Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος , επισκεπτόμενος την Μύκονο ;

Ο Κορωνοϊός, εάν δεν το μάθατε ακόμα . ΠΕΘΑΝΕ !! Εσείς τον σκοτώσατε …. και θα σας τιμωρήσουν με Υποχρεωτικό εμβολιασμό!

Τι δεν καταλάβατε;

Η Κηδεία του θα γίνει – δημοσία δαπάνη – σε έξι ( 6) ημέρες , στις 12 τα μεσάνυχτα της 31ης Ιουλίου .

Γιατί μεσάνυχτα … και κάτι ;

Θα δείτε !!

Μέχρι τότε αναρωτηθείτε .

Γιατί  ο Ελληνικός  ΕΟΦ ( Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων )  δεν έχει μέχρι σήμερα εγκρίνει τα εμβόλια κατά του Covid-19 ;

Γιατί δεν χορηγείται  πιστοποιητικό καταλληλότητας της Βασικής δραστικής ουσίας (που περιέχουν τα εμβόλια) κατά του Covid-19 σ όποιον εμβολιάζεται;

Γιατί ,σύμφωνα με το Υπ. Υγείας Ισραήλ,

η φυσική ανοσία προστατεύει 7πλάσια από το εμβόλιο;

Γιατί επιμένουν ;

Δεν είναι όμως , μόνο αυτά τα αναπάντητα ερωτήματα .

Το  60% των ατόμων που εισήχθησαν στο νοσοκομείο με COVID-19 είναι πλήρως εμβολιασμένοι, δήλωσε δημόσια  ο επικεφαλής  επιστημονικός σύμβουλος της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου Sir Patrick Vallance .Η  κάλυψη του εμβολίου της Pfizer είναι πλέον  της τάξης του 39% , ανακοίνωσε το Ισραηλινό υπουργείο Υγείας  .Στα   213 νέα κρούσματα οι 148 είναι πλήρως εμβολιασμένοι και οι 65 ανεμβολίαστοι  δήλωσε ο επικεφαλής Επιδημιολόγος Thórólfur Gudnason της Ισλανδίας ( της παγκόσμιας πρωταθλήτριας σε εμβολισμούς ) σε πρόσφατα συνέντευξη Τύπου σχετικά .Γερμανία και Τσεχία λένε ΟΧΙ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Τι συμπεραίνουμε συνεπώς , εκ του αποτελέσματος;  

Αφήστε τους στον Κόσμο τους και ζήστε στον Δικό σας .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ 

loading...