Το 2010 «παγκόσμιο παραμύθι», σήμερα «αρνητές εμβολίου» και «τείχος ανοσίας»! Ο Α. Γεωργιάδης, Dr. Jekyll και Mr. Hyde! vid

 Η κυβέρνηση έχει ανοίξει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού αλλά και των απολύσεων όσων δεν δέχονται να εμβολιαστούν!

Μάλιστα ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ψέγει όσους δεν κάνουν το εμβόλιο, κάνοντας λόγο ακόμα και για αρνητές.

ο κ. Γεωργιάδης έθεσε χθες το ζήτημα με τον πιο εμφατικό τρόπο.

«Ένας άνθρωπος που εργάζεται σε δομή φροντίδας ηλικιωμένων και αποφασίζει να μην εμβολιαστεί γιατί φοβάται, γιατί ο Μπιλ Γκέιτς θα του βάλει τσιπάκι κ.λπ, αλλά αντιλαμβάνεται ότι όντας ανεμβολίαστος αυξάνει την πιθανότητα να μεταφέρει τον ιό μέσα στη δομή, αυτός ο άνθρωπος έχει ρόλο; Πρέπει να παραμείνει στην δομή; (…) Αν αυτός προτιμάει τον εαυτό του από την ζωή αυτών που φροντίζει, πληροί τα κριτήρια να είναι σε αυτή τη δομή”;», δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό, ενώ σήμερα δήλωσε σε σχέση με τους ανεμβολίαστους εργαζομένους πως «θα γίνουν σίγουρα απολύσεις, όταν υπάρχει περίπτωση η επιχείρηση να καταστραφεί».

Εντούτοις, το 2010, ο τότε βουλευτής του ΛΑΟΣ δεν είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει κοινοβουλευτική ερώτηση, στην οποία ισχυριζόταν ευθέως πως ο ιός της γρίπης αποτελεί εργαστηριακό κατασκεύασμα μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών, την ώρα που ΚΑΙ για τον κορωνοϊό υπάρχουν αντίστοιχα δημοσιεύματα σε σχέση με την κατασκευή του στο εργαστήριο της Ουχάν στην Κίνα, ενώ ακόμα και το Facebook δεν θα απαγορεύει πλέον την δημοσίευση θεωριών, που υποστηρίζουν ότι o κορωνοϊός δημιουργήθηκε από τον άνθρωπο.

Η ερώτηση του βουλευτή του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού είχε ως εξής:

«Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα του ημερήσιου και ηλεκτρονικού τύπου οι γαλλικές αρχές παραπέμπουν τις εταιρείες Baxter, Roche και Pharma στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης με την κατηγορία ότι παρασκεύασαν και διέσπειραν τον Ιό της Γρίπης και στη συνέχεια  με συνεργούς δίκτυα Μ.Μ.Ε. έδωσαν διεθνείς διαστάσεις, δημιουργώντας μέσω του φόβου πανδημίας, πελατεία για τα εμβόλια.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να οδηγήσει χώρες όπως τη Νέα Ζηλανδία, τη Σκοτία, την Ιρλανδία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Γαλλία, την Ολλανδία, τη Σουηδία και το Μεξικό στην απαγόρευση του εμβολιασμού των πολιτών του. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι και το Μεξικό παραπέμπει στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης την εταιρεία Baxter ως υπεύθυνη για τον θάνατο ανθρώπων τον περασμένο Απρίλιο και Μάιο που προηγουμένως είχαν εμβολιαστεί με εμβόλιο το οποίο είχε ως συστατικό αντιγόνο της γρίπης των χοίρων.

Συνεπώς ρωτάται η αρμόδια Υπουργός:

1. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου έχουν ενημερωθεί για αυτές τις ενέργειες;

2. Ποιες είναι οι προθέσεις σας πάνω σε αυτό το  λεπτό ζήτημα που αφορά όλον τον ελληνικό πληθυσμό;».

Στην συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης είχε δηλώσει, απευθυνόμενος στην τότε υπουργό της κυβέρνησης, Γιώργου Παπανδρέου, κα Ξενογιαννακοπούλου:

«Λέγατε ότι πρέπει όλοι να συμμετέχουμε στο να φτιάξουμε το ανθρώπινο τείχος για να μην περάσει η γρίπη. Παρότι είχα πολλές εσωτερικές αμφιβολίες, έδωσα το καλό παράδειγμα ως βουλευτής και έκανα το εμβόλιο.

Πρέπει όμως να σας πω ότι κάποιοι μας έχουν πιάσει κορόιδα εδώ.

Θυμάμαι διάφορους ειδικούς που μας λέγανε ότι πρέπει να γίνει το εμβόλιο για να φτιαχτεί ένα τείχος (ανοσίας) κατά της γρίπης, θα έπρεπε να εμβολιαστούν τρία εκατομμύρια. Τελικά εμβολιάστηκε το 10% από αυτό το τείχος που έπρεπε να χτίσουμε και τελικά καμία γρίπη δεν υπήρξε.

Υπήρξε κάποια γρίπη, αλλά όχι τίποτα τρομερό».

Επικαλούμενος μάλιστα την έγκριτη γαλλική εφημερίδα «LE MONDE», προσέθεσε:

«Οι γαλλικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχει πέσει ένα μεγάλο παγκόσμιο παραμύθι για να βγάλουν κάποιοι λεφτά.

Τα εμβόλια έχουν κάποιο χρονικό όριο. Και να τα παίρναμε, μετά από μερικούς μήνες θα ήταν άχρηστα.

Έχει διερευνήσει η κυβέρνηση το τι ακριβώς συνέβη με αυτό τον φοβερό πανικό, ο οποίος πέρασε στον κόσμο και στην Ελλάδα, με την φοβία που αναπτύχθηκε ότι αν δεν εμβολιαστούμε, θα βρεθούμε οι μισοί στα νοσοκομεία.

Υπήρξαν κάποιοι που ασθένησαν, όπως κάθε χρόνο κάποιοι ασθενούν.  

Ακόμα και αυτός ο αριθμός των θανάτων από την γρίπη που αναφέρατε, είναι πολύ θεωρητικό ενδεχόμενο, εάν πράγματι είναι θάνατοι από την γρίπη.

Γιατί από όλους αυτούς είναι ζήτημα αν το 10% πέθανε από την γρίπη. Όλοι οι άλλοι είχαν πολλαπλά προβλήματα υγείας και έφτασαν να καταλήξουν, πιθανώς και λόγω της γρίπης. Άρα λοιπόν εδώ υπήρξε μία τρομερή υπερβολή».

Τότε λαμβανόταν υπόψη η LE MONDE για «παγκόσμιο παραμύθι» και σήμερα δεν λαμβάνονται διεθνή μέσα ενημέρωσης, που έγραψαν για κατασκευή του κορωνοϊού σε εργαστήριο, «στριμώχνοντας» ακόμα και τον ίδιο τον Φάουτσι;;;

Σήμερα γιατί δεν υπερτονίζεται από την κυβέρνηση πως είναι αδύνατο να φτιαχτεί τείχος ανοσίας, καθώς δεν εμβολιάζονται όλοι ταυτόχρονα, ενώ η δράση του εμβολίου διαρκεί μόλις 6-8 μήνες;;;

Πώς αλλάζουν έτσι τα πράγματα;;;

Δείτε το σχετικό βίντεο:

loading...