Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε η 19χρονη στην Ηλιούπουλη: Την κακοποιούσε σεξουαλικά και ο πατέρας της!








Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε η 19χρονη στην Ηλιούπολη, που έπεσε θύμα απαγωγής και βιασμού από έναν αστυνομικό, αφού εκτός από εκείνον, ο ίδιος της ο πατέρας φέρεται να την απειλούσε και να την κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των 11 μέχρι 17 χρονών.

Η 19χρονη αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι της, προκειμένου να γλιτώσει από τον εφιάλτη που ζούσε, ωστόσο, την εντόπισε ο αστυνομικός και την απήγαγε.

Τις σχετικές ανακοινώσεις έκανε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, μετά τα όσα αρχικά κατήγγειλε η κοπέλα για τα όσα πέρασε. Η 19χρονη, σε μία μαραθώνια κατάθεση, αποκάλυψε τη φρίκη που βίωνε, καθώς, όπως η ίδια δήλωσε,ο πατέρας της την κακοποιούσε και την υποχρέωνε να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις μέσα στο ίδιο το σπίτι τους, ενώ ο αστυνομικός, που υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Πεζών Περιπολιών την κρατούσε αιχμάλωτη σε σπίτι, απειλούσε ότι θα την σκοτώσει και την εξέδιδε.

Η κοπέλα κατάφερε να ξεφύγει απο το κολαστήριο της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου Ηλιούπολης, έτρεξε σε ένα κατάστημα της περιοχής και ζήτησε βοήθεια. Η εργαζόμενη στο μαγαζί αφού έμαθε πως ο άνδρας είναι αστυνομικός, ειδοποίησε τις αρχές. Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων αρχικά προσήγαγε και τελικά συνέλαβε τον αστυνομικό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν όπλα, τα οποία δεν ήταν υπηρεσιακά.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, ο 39χρονος, που υπηρετούσε στις πεζές περιπολίες στην Αθήνα, τελεί σε κατάσταση αργίας με απόλυση για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων, απειλή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και την ενδοοικογενειακή βία.
Στον εισαγγελέα οι δύο άνδρες

Πριν από λίγα λεπτά, οδηγήθηκαν στο γραφείο του εισαγγελέα, στη Σχολή Ευελπίδων, τόσο ο 39χρονος αστυνομικός, όσο και ο πα-τέρας της 19χρονης.



Μάλιστα, ο θρασύτατος αστυνομικός εμφανίστηκε στον εισαγγελέα με απόλυτη ασέβεια, αφού δεν δίστασε να φορέσει μία μπλούζα γνωστής ελληνικής πορνογραφικής εταιρείας!


Η γνωριμία με τον αστυνομικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη γνώρισε πριν απο περίπου δύο μήνες τον αστυνομικό, ο οποίος με διάφορα τεχνάσματα, την παρέσυρε και την έπεισε να κάνουν σχέση. Όμως στην πορεία τα πράγματα άλλαξαν. «Την είχε αιχμαλωτίσει. Δεν της επέτρεψε καν να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις» είπε ο ένας εκ των δύο συνηγόρων της 19χρονης, Ιωάννης Μυκωνιάτης.

Ο 39χρονος αφού την απόκοψε από το ήδη προβληματικό οικογενειακό της περιβάλλον, στη συνέχεια με απειλές και ξύλο, την εξέδιδε μέσω internet. Μάλιστα όπως κατήγγειλε στο Τμήμα της Ηλιούπολης, την χτυπούσε, την βίαζε ενω την απειλούσε με το όπλο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :