ΟΙ 16 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ – Αν αυτό λέγεται ′′ Δικτατορία ′′ αναρωτιέμαι τι είδους Ηγεσία έχουν οι Δημοκράτες.

1. Στη Λιβύη δεν υπήρχε λογαριασμός ηλεκτρισμού, το ρεύμα ήταν δωρεάν για όλους τους πολίτες της κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Καντάφι.

2. Δεν υπήρχε τόκος δανείων, οι τράπεζες στη Λιβύη ήταν κρατικές και δάνεια σε όλους τους πολίτες της με 0 % επιτόκιο.

3. Σπίτι θεωρούνταν ανθρώπινο δικαίωμα στη Λιβύη – Καντάφι ορκίστηκε ότι οι γονείς του δεν θα πάρουν σπίτι μέχρι να είχαν όλοι στη Λιβυη

στο σπίτι. Ο πατέρας του Καντάφι είχε πεθάνει ενώ εκείνος, η σύζυγός του και η μητέρα του ζούσαν ακόμα σε σκηνή κατά τη διάρκεια της βασιλείας του.

4. Όλοι οι νεόνυμφοι στη Λιβύη έλαβαν $ 60,000 Dinar (US$ 50,000) από την κυβέρνηση για να αγοράσουν το πρώτο τους διαμέρισμα για να βοηθήσουν να ξεκινήσουν

η οικογένεια.

5. Εκπαίδευση και ιατρικές θεραπείες δωρεάν στη Λιβύη. Πριν τον Καντάφι μόνο το 25 % των Λιβυκών είναι ημιμαθείς. Κατά τη διάρκεια της βασιλείας του, η τιμή ήταν 83 %.

6. Αν οι Λίβυοι θέλουν να κάνουν αγροτική καριέρα, πήραν αγροτική γη, αγροτική κατοικία, εξοπλισμό, σπόρους και κτηνοτροφικό κεφάλαιο για να ξεκινήσουν τις φάρμες τους – όλα δωρεάν.

7. Εάν οι Λίβυοι δεν μπορούσαν να βρουν την εκπαίδευση ή τις ιατρικές εγκαταστάσεις που χρειάζονται στη Λιβύη, η κυβέρνηση τους χρησιμοποίησε για να μεταβούν στο εξωτερικό για αυτό – όχι μόνο δωρεάν αλλά πήραν $ 2, 300 / μ.μ. και επίδομα αυτοκινήτων …

8. Στο Λιβυκό κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Καντάφι, εάν ένας Λιβυκός αγοράσει αυτοκίνητο, η κυβέρνηση επιδοτεί το 50 % της τιμής.

9. Η τιμή της βενζίνης στη Λιβύη είναι $ 0. 14 το λίτρο σε χρόνο Καντάφι.

Το 10. η Λιβύη δεν είχε εξωτερικό χρέος και τα αποθεματικά της ανήλθαν σε $ 150 δισεκατομμύρια – τώρα πάγωσαν παγκοσμίως.

11. Εάν ένας Λίβυος αδυνατούσε να πάρει απασχόληση μετά την αποφοίτησή του, το κράτος θα πληρώνει τον μέσο μισθό του επαγγέλματος σαν να εργάζεται μέχρι

η απασχόληση βρίσκεται.

12. Μερίδα Λιβυκού πετρελαίου πιστώθηκε απευθείας στους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των πολιτών της Λιβύης.

13. Μια μητέρα που γέννησε παιδί έλαβε $ 5, 000

14. 40 καρβέλια ψωμί στη Λιβύη κόστισαν $ 0.15 κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Καντάφι.

15. 25 % των Λιβυκών είχαν πανεπιστημιακό πτυχίο, κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Καντάφι.

Το 16. Gaddafi πραγματοποίησε το μεγαλύτερο αρδευτικό έργο παγκοσμίως, γνωστό ως έργο του Μεγάλου Ανθρώπου Ποταμού, για να διατεθεί άμεσα το νερό σε όλη την έρημη χώρα.

Αν αυτό λέγεται ′′ Δικτατορία ′′ αναρωτιέμαι τι είδους Ηγεσία έχουν οι Δημοκράτες.

Η ΨΥΧΗ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ. 

loading...