Φλώρινα: 16χρονος ντυμένος τσολιάς λιποθύμησε και έπεσε πάνω σε στρατιωτική ξιφολόγχη!Ασύλληπτο περιστατικό στη Φλώρινα, με έναν 16χρονο ντυμένο τσολιά να λιποθυμάει στη διάρκεια εκδηλώσεων και να πέφτει πάνω σε στρατιωτική ξιφολόγχη και άλλα δύο άτομα να λιποθυμούν λόγω του γεγονότος!

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Φλώρινα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, ένας 16χρονος, ο οποίος είχε ντυθεί τσολιάς, συμμετέχοντας στις σημερινές (18/07) εκδηλώσεις Μνήμης για το ολοκαύτωμα στο Λέχοβο του Δήμου Αμυνταίου, κάποια στιγμή λιποθύμησε, πέφτοντας πάνω σε στρατιωτική ξιφολόγχη, που είχε στηθεί στο πλαίσιο της εκδήλωσης, δίπλα στο στρατιωτικό άγημα!

Η ξιφολόγχη, αν και καρφώθηκε κοντά στο αυτί του 16χρονου, ευτυχώς δεν τον τραυμάτισε σε σημείο που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο, ωστόσο του προκάλεσε σοβαρή αιμορραγία, την οποία μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν οι γιατροί όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (Mποδοσάκειο).

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω του συγκεκριμένου συμβάντος είχαμε και δύο λιποθυμίες παρευρισκόμενων στην εκδήλωση!

Kαθοριστικής σημασίας, στην παροχή πρώτων βοηθειών στο 16χρονο, ήταν η συμβολή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας κ. Ιωάννη Χαρακτσή (καρδιολόγος), ο οποίος ήταν «παρών» στην εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :