+ Ο Μητροπολίτης πρ. Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ Νο 14


Καλάβρυτα, 22.07.2021

*************************

Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 3045 ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΗΣ


ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ!


Η ΔΕ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΘΗ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ-ΠΟΝΗΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΟΛΟΓΑ!


ΤΕΛΙΚΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΑΥΤΗ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ!


Σεβασμιώτατοι Συνοδικοί Σύνεδροι

και

Αγαπητοί μου Αδελφοί μου Χριστιανοί, Κληρικοί και Λαϊκοί,

Παρακαλώ, να ξυπνήσετε από τον πνευματικό λήθαργο, στον οποίο όλοι μας έχουμε περιπέσει! Εγκαίρως σας έχω εκφράσει την ταπεινή μου άποψη, ότι ο Κορωνοϊός «είναι ένα δαιμονικό σχέδιο για τη διάλυση της Κοινωνίας» !(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το βιβλίο κάνοντας Ctrl+κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο :

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ-ΕΝΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ)


Καθώς όμως αποδεικνύεται πλέον η εκκλησιαστική μας Ηγεσία με την παραπάνω αναφερομένη Εγκύκλιό της αγνόησε το μήνυμά μας! Και τούτο συμβαίνει, διότι η Ιερά Σύνοδος παραδόθηκε αμαχητί στις ορέξεις του αφορισμένου Πρωθυπουργού κ. Κούλη Μητσοτάκη! Η άνευ όρων παράδοσις συνετελέσθη με την την υπ΄αριθμ. 3045/2021 πρόσφατη Εγκύκλιό της, το περιεχόμενον της οποίας και σας παραθέτομεν στο τέλος της παρούσης επιστολής μας!

Με την Εγκύκλιο αυτή οι Συνοδικοί Ιεράρχες μας:


ΚΑΘΥΠΟΤΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ!


ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΔΕ ΤΟΥΤΟ ΜΕ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΕ ΠΟΝΗΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΟΛΟΓΑ!


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ!

Όλα, λοιπόν, αυτά τα δαιμονικής εμπνεύσεως κατορθώματα συντελούνται με το περιεχόμενον της ως άνω Εγκυκλίου, καθ΄ όσον η Διαρκής Ιερά Σύνοδος προσπαθεί να πείσει τους χριστιανούς για την χρησιμότητα ή και την αναγκαιότητα του Εμβολίου, πράγμα το οποίον όμως ανήκει στην αρμοδιότητα των Ιατρών και τον χώρο της Ιατρικής και όχι της Εκκλησίας!

Ως γνωστόν η Μήτηρ Εκκλησία τα προβλήματα της Υγείας και των μεταδοτικών νοσημάτων τα αντιμετωπίζει με


Την Προσευχή,


Τις Παρακλήσεις,


Τις Αγρυπνίες,


Την Νηστεία,


Τις Λιτανείες,


Την Εξομολόγηση,


Την Θεία Κοινωνία,


Την Ελεημοσύνη,

δηλαδή, ΟΧΙ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ, αλλά με την καταφυγή μας στην αγκαλιά του Σωτήρος Χριστού, καταφεύγοντας συγχρόνως στη Μεσιτεία της Υπεραγίας Θεοτόκου και των Αγίων της Πίστεώς μας! Στην Εγκύκλιό Της η Διαρκής Ιερά Σύνοδος (Δ.Ι.Σ.) δυστυχώς δεν αναφέρεται σε όλα αυτά τα θεϊκά φάρμακα, αλλά διαφημίζει τα ΕΜΒΟΛΙΑ, εξυπηρετώντας την πολιτική της Κυβερνήσεως, η οποία θέλει να εμβολιασθούν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ όλοι οι Έλληνες, ακόμη και τα μικρά παιδάκια, έστω και αν με τον τρόπο αυτό καταπατούνται θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος! Η Εκκλησία δεν ασχολείται με τα Εμβόλια, τα φάρμακα κλπ. ΑΛΛΑ αγωνίζεται να μας επισκιάσει η Χάρις του Θεού, ήτοι


εναποθέτει τον ασθενή στην αγκαλιά του Σωτήρος Χριστού,


ενδυναμώνει μέσα στην ψυχή μας την πίστη προς τον Σωτήρα Χριστόν, τον Ιατρόν της ψυχής και του σώματος, και χρησιμοποιώντας τα γνωστά λόγια «εις ίασιν ψυχής τε και σώματος» μας προσφέρει ως φάρμακον:


α) το Σώμα και το Αίμα του Χριστού,


β) τον Αγιασμόν,


γ) το Ιερόν Ευχέλαιον,


δ) το λαδάκι από το κανδήλι των Αγίων,


ε) τα άνθη από μίαν ιεράν Εικόνα,


στ) το Αγίασμα από πηγές Αγίων της Εκκλησίας μας,

και επί πλέον μας καθοδηγεί εις


η) την νηστείαν και την προσευχήν


θ) την μετάνοιαν και εξομολόγησιν,


ι) τα ιερά λείψανα των Αγίων της Πίστεώς μας,


ια) το Προσκύνημα σε ιερούς τόπους,


ιβ) το κομβοσχοίνι, τις μετάνοιες κλπ. σχετικά,

ΔΗΛΑΔΗ, μας προτρέπει στην καταφυγή ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, αλλά στην αγκαλιά του Θεού και στην μεσιτεία προεχόντως της Υπεραγίας Θεοτόκου, αλλά και των Αγίων της Πίστεώς μας. ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟ-ΤΗΤΑ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ!


****

Σεβασμιώτατοι εν Χριστώ Αδελφοί – Συνοδικοί Σύνεδροι,

Στην απαράδεκτη ως προς το περιεχόμενόν της Εγκύκλιό Σας


Ομιλείτε μεν για τον Θεό ως Ιατρό, πλην όμως δεν μας υποδεικνύετε και τον τρόπον της προσεγγίσεώς μας προς Αυτόν, προκειμένου να λάβουμε την θεραπείαν μας.


Ομιλείτε απίσης όλως αναρμοδίως περί του Εμβολίου και της αναγκαιότητος αυτού, ενώ θα έπρεπε να μας τονίζετε, ότι ο Οίκος του Κυρίου, δηλ. ο Ναός, είναι το καταφύγιον γιά την σωτηρίαν μας και, συνεπώς, το ιατρείον των ψυχικών και των σωματικών ασθενειών μας! Με πολλήν υποκρισίαν γράφετε τα λόγια: «Καλούμε όλους σε πανστρατιά προσευχής, η οποία άλλωστε αποτελεί και το κατ΄ εξοχήν όπλο των Χριστιανών», ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΝ ΗΜΕΡΑΝ ΚΑΙ ΩΡΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΜΙΑΣ ΑΓΡΥΠΝΙΑΣ ή ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΩΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ με μοναδικό αίτημα την προφύλαξή μας από τον Κορωνοϊό!!!!! Λησμονήσατε τις Παρακλήσεις, τις Αγρυπνίες, τίς Λιτανείες κλπ.!!! Τα Εμβόλια και τα συναφή ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ και μάλιστα, όταν το Εμβόλιο κατά του Κορωνοϊού είναι αποτέλεσμα δαιμονικής ενεργείας για την μείωση του Πληθυσμού πάνω στη γη! Δεν ακούτε, Σεβασμιώτατοι, ότι καθημερινώς πολλοί άνθρωποι αποθνήσκουν μετά τον εμβολιασμό τους; Γιατί παραβλέπετε το γεγονός, ότι ο κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ; Γιατί δεν ασχολείσθε με μια 27χρονη κοπέλλα, η οποία ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΡΙΟ ΔΙΑΣΩΛΗΝΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΗΣ, ΑΠΟ ΘΡΟΜΒΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑΚΗ ΧΩΡΑ! Στην επίμαχη Εγκύκλιό Σας ΔΥΣΤΥΧΩΣ ομιλείτε και γράφετε σαν να ήσασταν το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Ιατρικού Συλλόγου και ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΩΣ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΖΩΝΤΟΣ!


Γιατί αγνοείτε :και γιατί παρασιωπάτε το παράγοντα ΘΑΥΜΑ; Η Εκκλησία του Χριστού όχι μόνον βιώνει, αλλά και ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ! Δηλ. με την δύναμη της Θείας Χάριτος ο άνθρωπος θεραπεύεται χωρίς φάρμακα και τα τοιαύτα! Η Θεία Χάρις όχι μόνον θεραπεύει τούς ασθενείς, αλλά τούς νεκρούς ανασταίνει! Η αποστολή της Εκκλησίας, λοιπόν, είναι να ενισχύει την προς τον Σωτήρα Χριστόν πίστιν των ανθρώπων και ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΕΩΣ ΦΑΡΜΑΚΑ, με τα οποία δολοφονείται ο σύγχρονος άνθρωπος. Όταν, λοιπόν, έχουμε θερμήν πίστιν προς τον Θεόν, τότε «πάντα δυνατά τω πιστεύοντι»! Να ένα παραδειγμα, το οποίον διηγήθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Καρπενησίου κ. Γεώργιος πολύ πρόσφατα και το οποίον δημοσιεύεται στην Εφημερίδα ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΛΗΘΕΙΑ της 21ης τρ. μηνός. «Κάποιος ασθενής, που βρισκόταν στο Νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί δεν του έδιναν καμμία ελπίδα ζωής, ζήτησε να προοσκυνήσει την κάρα του Αγίου Αναστασίου του Γορδίου. Ο ιερέας του χωριού τη μετέφερε στο θεραπευτήριο και τότε το θαύμα έγινε. Πολύ σύντομα, ο ασθενής έγινε απολύτως καλά» (Βλ. φ. της 21.07.2021 σελ. 5).


Αντί, λοιπόν, Υμείς ως πνευματικοί Πατέρες να μας διδάσκετε τήν δύναμη της Πίστεως, μας προτρέπετε να υποστούμε τα δαιμονικής εμπνεύσεως εμβόλια, τα θανατηφόρα εμβόλια! Μας συμβουλεύετε, ώστε «σε συννενόηση με τον ιατρό μας να αξιοποιήσουμε το δώρο αυτό που μας χάρισε ο Θεός, δηλ. το Εμβόλιο, προκειμένου να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας ….», αγνοείτε όμως, ότι ο Κορωνοϊός είναι ένα τέχνασμα του Διαβόλου, για να διαλύσει την Παγκόσμια Κοινωνία! Προς απόδειξιν του ισχυρισμού μας αυτού Σας ενημερώνουμε, ότι το 1981 στην Αμερική κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τίτλο "ΤΗΕ EYES OF DARKNESS", όπου μεταξύ άλλων αναγράφονταν και τα εξής:


"Περί το έτος 2020 μία σοβαρωτάτη πνευμονία-σχετική ασθένεια θα διαδοθεί εις ολόκληρον τον Πλανήτην, κάνοντας επίθεση εις τους πνεύμονες και εις του βρόγχους. Θα αντιστέκεται σε όλες τις γνωστές θεραπείες"!!!


Με άλλα λόγια οι παράγοντες της Παγκοσμιο-ποιήσεως ήδη από το έτος 1981 έχουν σχεδιάσει το έγκλημα του Κορωνοϊού!!!!!

Επομένως Υμείς, Άγιοι Συνοδικοί, γίνεσθε Σ Υ Ν Ε Ρ Γ Ο Ι αυτών των Σατανικών παραγόντων, οι οποίοι ήδη από το έτος 1981 σχεδίασαν το ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ, το οποίον Υμείς σήμερα και διαφημίζετε και προωθείτε! Παρα-καλώ, δεχθείτε τα συλλυπητήριά μου! Σας ικετεύω να σκεφθείτε: Μήπως, άθελά Σας βέβαια, κατέστητε Όργανα του Διαβόλου;

Στην Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ (φ. της 20ής Ιουλίου, σελ. 6) διαβάζουμε τα εξής: «Ο Άγιος Παΐσιος είπε: Ο Προφήτης Ηλίας τροχάει τη μαχαίρα Του. Πρώτα θα αρχίσει από τους Πατριάρχες, Δεσποτάδες, Παπάδες, Μοναχούς!.....Ο Προφήτης Ηλίας ήταν αυτός που εφόνευσε με την μάχαιρά του τους τετρακοσίους πενήντα ιερείς της αισχύνης και τους τετρακόσιους άλλους των δασών της Αστάρτης, κατ’ εντολήν του Θεού, σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη»!!!!

Προ ημερών έγινε μια Πανελλήνια διαμαρτυρία για την μη υποχρεωτική τέλεση του Εμβολίου! Ο ημερήσιος Τύπος έγραψε με μεγάλα γράμματα «Η διακύβευση της Ελευθερίας» καθώς επίσης και ένα καυστικό σχόλιο: «Η δαιμονοποίηση των ανεμβολίαστων αποσκοπεί μόνο σε ακόμη μία προσπάθεια διχασμού της Κοινωνίας και του Έθνους μας»! (βλ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 21.07.2021, σελ. 12). Ώστε Υμείς, Άγιοι Πατέρες, γίνεσθε Συνεργοί σέ αυτό το έγκλημα; Δεν ακούτε; Δεν βλέπετε; Τόσο πολύ, λοιπόν, σας ετύφλωσε η Κυβέρνηση των Αθέων και Μάγων, που κυβερνάει σήμερα την Ελλάδα;Ο Ημερήσιος Τύπος Σας εξεφώνισε! Δεν το έχετε αντι-ληφθεί; Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της της 21.07.2021 γράφει: « Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΣΟΡΟΣ & ΓΚΕΪΤΣ!» και στη σελίδα 26 γράφει και τα εξής ανατριχιαστικά: «Η Ιερά Σύνοδος προς όλους τους πιστούς: “Να ακούτε την Επιστήμη”. – Μήπως να εμπιστευόμαστε και τους Ροκφέλερ, Σόρος και Μπίλ Γκέϊτς;;;;»Και μια ακόμη Αθηναϊκή εφημερίδα, ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ της 21.07.2021, στην 1η σελίδα της γράφει τα εξής φοβερά πράγματα: «ΜΗΝΥΣΗ 4.000 ΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗ “ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟ Ν. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ“ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ». Και συμπληρώνει:

«ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕ ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ».«

Πρωτόκολλο θανάτου από σπείρα δολοφόνων»!!!!

Θα επαναλάβω με πολλή ειλικρίνεια: Τόσοι ΣΟΦΟΙ άνθρωποι εκεί μέσα στο Συνοδικό Μέγαρο δεν ακούτε; Δεν βλέπετε; Εδώ σείεται η γη κάτω από τα πόδια μας! Βουϊζει ο κόσμος! Καθημερινώς αποθνήσκουν τόσοι και τόσοι αδελφοί μας–θύματα του Εμβολίου και Σεις δεν παίρνετε είδηση; Ταυτιστήκατε, λοιπόν, με το συγκρότημα Μητσοτάκη και Χαρδαλιά; «Αρχηγός της Οργάνωσης ο Μητσοτάκης. Συνεργοί Τσιόρδας, Αρκουμανέας, Ηγεσία Υπ. Υγείας», γράφει και πάλι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ!

Ώστε «γυμνή τη κεφαλή» Υμείς προδίδετε την Εκκλησία μας; Συνεργάζεσθε ή μάλλον ταυτίζεσθε με τα Όργανα του Διαβόλου, τα οποία και σχεδίασαν όλο αυτό το ΚΟΛΠΟ για την διάλυση της Πανανθρώπινης Κοινωνίας; Ιδού το σχετικό δημοσίευμα!
Αδελφοί μου,

Αγνοείτε, ότι το Εμβόλιο κατά του Κορωνοϊού πολύ συχνά οδηγεί τον άνθρωπο σε αιφνίδιο θάνατο; Αγνοείτε, ότι σύμφωνα με ειδήσεις, οι οποίες κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, μέχρι σήμερα έχουν αποθάνει 2.000.000 άνθρωποι από το Εμβόλιο;

Γιατί άραγε αγνοείτε όλα αυτά τα πραγματικά γεγονότα; Ξεύρετε, τι Σας κατηγορούν τα «κακά στόματα»; Ότι έχετε εξαγορασθεί από την Κυβέρνηση του κ. Κούλη Μητσοτάκη! Ότι δηλ. η Εκκλησία της Ελλάδος έχει εισπράξει μερικά εκατομμύρια € και εις ανταπόδοσιν η Ιερά Σύνοδος, σιγοντάρει τα Κυβερνη-τικά Σχέδια, δηλ. υποστηρίζει τον εμβολιασμό των πιστών!

Αγνοείτε όμως, αγαπητοί μου Αδελφοί, ότι οι Κυβερνώντες


«Εξαιρούν τούς Μάρτυρες του Ιεχωβά από τον εμβολιασμό;» (βλ. ΜΑΚΕΛΕΙΟ, 12.07.2021, σελ. 16)


Γίνεται αποδεκτός από την Κυβέρνηση «Ανεμβολίαστος Βουλευτής Μάρτυρας του Ιεχωβά»!!! (βλ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, 19.07.2021, σελ. 4)


Και ότι « ο Εμβολιασμός είναι βιολογική ωρολογιακή Βόμβα ιών« καθώς λέγει ο κ. Δημήτριος Αντωνίου, Διδάκτωρ μοριακής Ανοσιολογίας (βλ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, 17.07.2021, σελ. 14).


Ο μεγαλύτερος Έλληνας Φαρμακοβιομήχανος κ. Δημήτριος Γιαννακόπουλος, εδήλωσε όλως προσ-φάτως: «ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ» (βλ. ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, 15.07.2021, σελ. 25)


Και τέλος: Δεν ακούσατε την φωνή διαμαρτυρίας κατά του εμβολιασμού σε Πανελλήνιο επίπεδο μερικών εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων Πολιτών, οι οποίοι την Τετάρτη 14ην Ιουλίου διαδήλωσαν με έντονο ύφος την αντίθεσή τους στον υποχρεωτικό εμβολιασμό;


Αδελφοί μου Συνοδικοί Αρχιερείς,

Παρακαλώ να δεχθείτε τα συλλυπητήριά μου δια την συντελεσθείσαν ΠΡΟΔΟΣΙΑΝ του ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ!

Από Αρχιερείς, οι οποίοι εξ ορισμού είσθε

ΕΙΣ ΤΥΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥ

Μεταμορφωθήκατε και δυστυχώς κατέστητε πλέον

ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΑΦΩΡΙΣΜΕΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Τα συλλυπητήριά μου!

Ο σχολάζων Αδελφός Μητροπολίτης+ Ο πρ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Καλάβρυτα, 22.07.2021, εισερχόμενος σήμερον, Χάριτι Κυρίου, εις το 84ον έτος της ηλικίας μου!Η Εγκύκλιος 3045 της Ιεράς Συνόδου:

«Ἐκκλησία καί Ἐπιστήμη στόν Ἀγῶνα κατά τῆς Πανδημίας»

Τέκνα ἐν Κυρίῳ ἀγαπητά,

Τό τελειότερο δημιούργημα τοῦ Θεοῦ εἶναι ὁ ἄνθρωπος, ὁ ὁποῖος πλάστηκε γιά νά ζεῖ αἰώνια. Ὁ ἐγωισμός ὁδήγησε τόν ἄνθρωπο στήν πτώση καί ἡ πτώση ἔφερε ὡς συνέπεια τίς ἀσθένειες καί τόν θάνατο.

Ὁ Δημιουργός μας, γιά νά ἁπαλύνει τόν πόνο τῶν ἀνθρώπων ἀπό τίς ἀσθένειες, μᾶς χάρισε τήν ἰατρική ἐπιστήμη καί τά φάρμακα. Στήν Παλαιά Διαθήκη ὁ Προφήτης Ἠσαΐας μέ τήν βοήθεια τῆς τότε ἰατρικῆς, ἐθεράπευσε τόν Ἐζεκία.

Στήν Καινή Διαθήκη ἐξ ἄλλου, ὁ Ἴδιος ὁ Κύριός μας τονίζει τήν ἀναγκαιότητα τῆς ἰατρικῆς ἐπιστήμης λέγοντας: «οὐ χρείαν ἔχουσιν οἱ ἰσχύοντες ἰατροῦ, ἀλλ’ οἱ κακῶς ἔχοντες» (Ματθ. 9, 12), πού σημαίνει πώς ὅταν τό σῶμα ἀσθενεῖ, ὑπάρχει ἀνάγκη τῆς συνδρομῆς τῶν ἰατρῶν.

Ὁ Ἅγιος Νεκτάριος ἐπίσης, λίγο πρίν ἀπό τόν θάνατό του, μή ἀντέχοντας τούς πόνους τῆς ἀσθενείας του, ζήτησε ἰατρική φροντίδα στό Ἀρεταίειο Νοσοκομεῖο, ὅπου καί ἐκοιμήθη.

Ἀλλά καί ὁ Ἅγιος Λουκᾶς ὁ Ἰατρός, πρωτοπόρος σέ ἰατρικά ἐπιστημονικά ἐπιτεύγματα, χάριζε καί ἐξακολουθεῖ καί μετά τήν κοίμησή του νά χαρίζει, μέ τήν δύναμη τοῦ Ἁγίου Πνεύματος, στούς ἀνθρώπους τήν ὑγεία τοῦ σώματος, ἀλλά καί τῆς ψυχῆς.

Στήν ἐποχή μας, ὁ Ὅσιος Πορφύριος ἀνεδείχθη ὁ κατ’ ἐξοχήν Ἅγιος τῶν Νοσηλευτικῶν Ἱδρυμάτων καί, γνωρίζοντας ὅσο κανείς ἄλλος τόν πόνο τῶν ἀσθενῶν, ζητοῦσε ἀπό τούς ἀνθρώπους νά προσεύχονται γιά τόν φωτισμό τῶν ἰατρῶν καί ὅταν τούς ἐπισκέπτεται ἡ ἀρρώστια νά ἀπευθύνονται σέ αὐτούς γιά βοήθεια.

Ἔτσι καί σήμερα, ἡ Ἐκκλησία ἐμπιστεύεται τήν ἐπιστημονική κοινότητα τῶν ἰατρῶν, ἡ ὁποία νυχθημερόν ἀγωνίζεται γιά τήν ἀπαλλαγή τῶν ἀνθρώπων ἀπό τήν θανατηφόρο πανδημία. Μέ τόν φωτισμό τοῦ Θεοῦ καί τήν ἐπίπονη προσπάθεια τῶν ἐπιστημόνων ἐρευνητῶν, ἡ ἀνθρωπότητα ἔχει πλέον στήν διάθεσή της τό ἐμβόλιο, τό ὁποῖο εἶναι ἱκανό νά ὑψώσει τεῖχος στήν ἐξάπλωση τῆς πανδημίας. Ἡ ἐλπίδα ἔχει ἀνατείλει γιά ἐπιστροφή στήν κανονικότητα, ἀλλά, κυρίως, γιά τήν ἀνεμπόδιστη συμμετοχή στά Θεῖα Μυστήρια τῆς Ἐκκλησίας μας, μέ κορύφωση τήν Κοινωνία ὅλων μας κατά τό Μυστήριο τῆς Θείας Εὐχαριστίας.

Ἡ Ἱερά Σύνοδος τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος, γνωρίζοντας πώς ὁ ἐμβολιασμός ἀποτελεῖ μέγιστη πράξη εὐθύνης ἀπέναντι στόν συνάνθρωπο, συνιστᾶ σέ ὅλους, σέ συνεννόηση μέ τόν ἰατρό τους, νά ἀξιοποιήσουν τό δῶρο αὐτό πού μᾶς χάρισε ὁ Θεός, προκειμένου νά προστατεύσουμε τούς ἑαυτούς μας, ἀλλά καί κάθε ἄνθρωπο «ὑπέρ οὗ Χριστός ἀπέθανε» (Ρωμ. 14, 15). Καί θέλει αὐθεντικῶς νά διαβεβαιώσει πώς αὐτό τό ἐμβόλιο δέν ἔρχεται σέ καμία ἀντίθεση μέ τήν Ἁγιογραφική, Πατερική καί Κανονική διδασκαλία τῆς Ἁγίας μας Ἐκκλησίας.

Ὁ φόβος γιά ὁτιδήποτε εἶναι πρωτόγνωρο συχνά δημιουργεῖ ἀντιδράσεις ἤ καχυποψία μέ ἀποτέλεσμα, πολλές φορές, νά ἀκούγονται φωνές, πού προκαλοῦν σύγχυση καί διαχωρισμό. Αὐτό ὅμως ἔρχεται σέ ἀντίθεση μέ τό αἴτημα τοῦ Κυρίου μας, κατά τήν Ἀρχιερατική Του Προσευχή, «ἵνα πάντες ἕν ὦσι» (Ἰω. 17, 21).

Στήν δύσκολη αὐτή συγκυρία χρειάζεται πίστη, σύνεση, ταπείνωση, ὑψηλό αἴσθημα εὐθύνης, ἀλληλεγγύη, ἀγάπη πρός τόν Θεό καί πρός τόν πλησίον διότι ἐάν αὐτά ἐκλείψουν, ὁ φόβος κυριεύει τίς καρδιές τῶν ἀνθρώπων καί κατά τόν Προφήτη Δαβίδ «ἐκεῖ ἐδειλίασαν φόβῳ, οὗ οὐκ ἦν φόβος» (Ψαλμ. 13, 5).

Τέκνα ἐν Κυρίῳ ἀγαπητά,

Σᾶς καλοῦμε νά ἀκοῦτε τήν φωνή τῆς ἐπιστήμης καί τῶν εἰδικῶν, οἱ ὁποῖοι πάντοτε μέ ὑψηλό αἴσθημα εὐθύνης ἐνημερώνουν τούς πολίτες, προτείνοντας ἐνδεδειγμένες λύσεις προσαρμοσμένες στήν ἀντιμετώπιση τῶν δυσχερειῶν, πού κάθε φορά προκύπτουν.

Πολλές φορές, στά μέσα κοινωνικῆς δικτυώσεως προβάλλονται ἀβασάνιστα ἀπόψεις, οἱ ὁποῖες στεροῦνται ἐπιστημονικότητος, ἀλλά καί ἐκκλησιαστικοῦ πνεύματος. Γι’ αὐτό ἐφιστοῦμε τήν προσοχή, ὑπενθυμίζοντας τά λόγια τοῦ Εὐαγγελιστοῦ τῆς Ἀγάπης Ἁγίου Ἰωάννου τοῦ Θεολόγου «μή παντί πνεύματι πιστεύετε, ἀλλά δοκιμάζετε τά πνεύματα εἰ ἐκ τοῦ Θεοῦ ἐστιν» (Ἰω. Α΄, 4, 1).

Παιδιά μας,

Καλοῦμε ὅλους σέ πανστρατιά προσευχῆς, ἡ ὁποία ἄλλωστε ἀποτελεῖ καί τό κατ’ ἐξοχήν ὅπλο τῶν Χριστιανῶν, ὥστε μαζί καί μέ τήν τήρηση τῶν ἰατρικῶν ὁδηγιῶν καί μέ τήν βοήθεια τῶν ἐπιστημονικῶν ἐπιτευγμάτων, νά ἐκλείψει ἡ πανδημία καί ἡ ὀσμή θανάτου ἀπό τήν ἀνθρωπότητα καί ὅλοι ἑνωμένοι νά δοξάζουμε τόν Ἀρχηγό τῆς Πίστεώς μας, Ἰησοῦ Χριστό, ὁ Ὁποῖος ἦλθε σέ αὐτόν τόν κόσμο «ἵνα ζωήν ἔχωμεν καί περισσόν ἔχωμεν» (Ἰω. 10, 10).

Μετά τῆς ἐν Κυρίῳ ἀγάπης καί πολλῶν πατρικῶν εὐχῶν.

† Ὁ Ἀθηνῶν Ι Ε Ρ Ω Ν Υ Μ Ο Σ, Πρόεδρος

† Ὁ Μυτιλήνης, Ἐρεσσοῦ καί Πλωμαρίου Ἰάκωβος

† Ὁ Γουμενίσσης, Ἀξιουπόλεως καί Πολυκάστρου Δημήτριος

† Ὁ Βεροίας, Ναούσης καί Καμπανίας Παντελεήμων

† Ὁ Διδυμοτείχου, Ὀρεστιάδος καί Σουφλίου Δαμασκηνός

† Ὁ Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανῆς καί Κονίτσης Ἀνδρέας

† Ὁ Ξάνθης καί Περιθεωρίου Παντελεήμων

† Ὁ Ἄρτης Καλλίνικος

† Ὁ Ἰλίου, Ἀχαρνῶν καί Πετρουπόλεως Ἀθηναγόρας

† Ὁ Ζακύνθου Διονύσιος

† Ὁ Κηφισίας, Ἀμαρουσίου καί Ὠρωποῦ Κύριλλος

† Ὁ Νέας Ἰωνίας, Φιλαδελφείας, Ἡρακλείου καί Χαλκηδόνος Γαβριήλ

† Ὁ Γλυφάδας, Ἑλληνικοῦ, Βούλας, Βουλιαγμένης καί Βάρης Ἀντώνιος

Ὁ Ἀρχιγραμματεύς

† Ὁ Ὠρεῶν Φιλόθεος

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:
Ανατριχιαστικά τα ευρήματα από τη μελέτη Ισπανών ερευνητών για τα εμβόλια

ΠΗΓΗ: https://cyber54.blogspot.com/2021/07/blog-post_96.html


Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα επιστημονικής μελέτης με επικεφαλής τον καθηγητή Dr. Pablo Μadrid που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο της Αλμερίας στην Ισπανία, βρέθηκε ότι το γραφένιο πιθανότατα βρίσκεται μέσα στα «εμβόλια». Εξετάζοντας το περιεχόμενο ενός φιαλιδίου Πφιzeρ οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι υπάρχει γενετικό υλικό, αλλά, και ένα ά γ ν ω σ τ ο υ λ ι κ ό που μοιάζει με το οξείδιο του γραφενίου και αντιπροσωπεύει μεταξύ 98% και 99% του περιεχομένου του!

Ο Δρ Pablo Madrid και ο Δρ José Luis Sevillano βρήκαν το κρυφό συστατικό μέσω ηλεκτρονικού μικροσκοπίου και Φασματογράφου. Πολλαπλές ανεξάρτητες μελέτες δείχνουν ότι το γραφινένιο είναι τοξικό δηλητήριο, συσσωρεύεται στον εγκέφαλο, τους πνεύμονες και την καρδιά και εν συνεχεία καταστρέφε και σκοτώνει τα ανθρώπινα κύτταρα.

Σύμφωνα με μια ομάδα των Ισπανών ερευνητών, τα συμπτώματα δηλητηρίασης από οξείδιο γραφενίου περιλαμβάνουν: διμερείς πνευμονίες. θρομβογένεση, θρόμβους αίματος; μεταφλεγμονώδες σύνδρομο ή συστηματικές /πολυφλεγμονές αλλοίωση του ανοσοποιητικού συστήματος και, τελικά, κατάρρευση του ανοσοποιητικού συστήματος και καταιγίδα κυτοκίνης. (σσ. ακριβώς όπως οι παρενέργειες των εμβολίων!)

Να αναφέρω ότι καταδεικνύεται οτι μόλις ενσωματωθούν στα κύτταρα νευρώνων, τα νανοσωματίδια οξειδίου του γραφενίου δρουν ως νανοαισθητήρες που έχουν δύο λειτουργίες, δηλαδή: συλλέγουν ηλεκτρικά σήματα των παλμών και των σκέψεων μας ή χαρτογράφηση του εγκεφάλου και, νευροδιαμορφώνουν τις συμπεριφορές, τα συναισθήματά μας. Ακούγεται σαν επιστημονική φαντασία ε;; Και όμως η τεχνολογία έχει προχωρήσει εν αγνοία μας και μιλάμε για τροποποίηση ανθρώπινης συμπεριφοράς. Το γραφένιο εκτός της τοξικότητας του, μπορεί αποδεδειγμένα και επιστημονικά μέσα από 100δες μελέτες να μετατρέψει τον εγκέφαλο εμβολιασμένων ανθρώπων σε αποστολείς και δέκτες πληροφοριών.

Άλλα ανησυχητικά ευρήματα από τη μελέτη των Ισπανών ερευνητών:

Η νανο-αλληλεπίδραση του οξειδίου του γραφενίου προκαλεί την αναστολή της σπερματογένεσης και την μεταβολή του μεταβολισμού των λιπαρών οξέων στο νηματώδες Caenorhabditis elegans. Οι μελέτες δείχνουν συλλογικά ότι η συσσώρευση του GO (οξείδιο του γραφενίου) στα αναπαραγωγικά όργανα, καταστέλλει τη σπερματογένεση. (σσ. τι να εξυπηρετεί αυτό άραγε;)


Πηγές :

http:// blauerbote. com/

https:/corona-transition.org/probe-des-pfizer-biontech-impfstoffs-enthalt-toxisches-graphen

www. periodistadigital. com/politica/opinion/20210707/pablo-campra-madrid-cientifico-dirige-investigacion-noticia-689404489668/

ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΑΠΟ TΟ Viber:Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΟ Σεβ. Μητροπολίτης Ιλίου κ.κ. Αθηναγόρας

Ως εκπρόσωπος Τύπου της Δ.Ι.Σ.!
Δεν έχει ούτε ράσο!

Ούτε καλλυμμαύχι!

Ούτε και ιεροπρέπεια!

ΚΑΙ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ

https://agonasax.blogspot.com/2021/07/o.html
Σφoδρές Αντιδράσεις Οι Χριστιανοί Απαντούν στην ἐγκύκλιο της Συνόδου. "Στίς Εκκλησίες μας δεν επιτρέπουμε Νεοταξική κυβερνητική προπαγάνδα. Αποδοκιμάζουμε την ύπουλη προπαγάνδα της Συνόδου υπέρ του εμβολιασμού μέσα στους Ναούς

Ντροπή! Η Σύνοδος σε ρόλο πλασιέ προώθησης των θανατηφόρων πειραματικών μπολίων και εντός των Ιερών Ναών.

Οι Ορθόδοξοι ακούμε τους ἐγκυρότερους ειδικούς επιστήμονες που δεν είναι μίσθαρ-να όργανα των χθονίων σχεδίων της Παγ-κοσμιοποίησης όπως η ομάδα Τσιόδρα."

Οι Χριστιανοί δεν θα γίνουμε πειραμα-τόζωα

Έξω η αισχρή προπαγάνδα ἀπό την Εκκλησία.

Σφoδρές Αντιδράσεις

Οι Χριστιανοί Απαντούν στην ἐγκύκλιο της Συνόδου.

"Στίς Εκκλησίες μας δεν επιτρέπουμε Νεοταξική κυβερνητική προπαγάνδα. Αποδοκιμάζουμε την ύπουλη προπαγάνδα της Συνόδου υπέρ του εμβολιασμού μέσα στους Ναούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια :