Ο Μητροπολίτης πρ. Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ Νο 10Αδελφοί μου,

Η Ορθόδοξος Εκκλησία μας οδηγείται σε διάσπαση και σε διχασμό! Αιτία ο ιός Covid-19 και το εμβόλιο!

Σήμερα το πρωΐ από το κανάλι της ΕΡΤ 1 ο Σεβασμιώτατος Μητρο-πολίτης Μεσσηνίας εξεστόμισεν …… άρρητα ρήματα! Μας είπεν, ότι είναι «αμαρτωλοί όσοι δεν εμβολιάζονται»! Κι εμείς τον ερωτάμε: Δηλ. Σεβασμιώτατε, όσοι εμβολιάζονται ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΓΙΟΙ;

ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ;


Μεσσηνίας Χρυσόστομος:

''Αμαρτωλοί όσοι δεν εμβολιάζονται''

(Πηγή: Romfea.gr)Την ώρα που η Πολιτεία ετοιμάζεται να ζητήσει στην Εκκλησία να… βάλει πλάτες στην προσπάθεια να πειστούν οι πολίτες να εμβολιαστούν, ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ των εμβολιασμών.

Μάλιστα, πήγε και ένα βήμα παραπέρα ζητώντας τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των πολιτών, συμπεριλαμβανομένων και των ιερέων.

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, είπε: «Η υποχρεωτικότητα πρέπει να έχει μια γενική εφαρμογή σε όλη την κοινωνία. Κανένας δεν μπορεί να εξαιρεθεί, ούτε οι ιερείς, καθώς είμαστε όλοι ευάλωτοι απέναντι στον κίνδυνο της Covid 19».

«Θα πρέπει να ισχύει σε όλο τον πληθυσμό. Κάθε μέλος της κοινωνίας, εάν θέλει να μην διασπείρει το θάνατο και την καταστροφή, πρέπει να εμβολιαστεί», τόνισε, σημειώνοντας ότι δεν καταπατώνται τα ατομικά δικαιώματα με τους εμβολιασμούς.

«Το ατομικό δικαίωμα καταξιώνεται όταν εγώ σέβομαι τον άλλον άνθρωπο και όταν δεν γίνομαι αφορμή να πεθάνει ο άλλος ο άνθρωπος. Να εμβολιαστούμε για να σπάσουμε την αλυσίδα του θανάτου. Μπροστά στο δίλημμα ζωή ή θάνατος δεν υπάρχει εάν το Σύνταγμα ή δεν το εφαρμόζουμε», διευκρίνισε.

Αμαρτάνουν όσοι δεν εμβολιάζονται

Ο κ. Χρυσόστομος συμφώνησε – εμμέσως πλην σαφώς – και με τη θέση της Ρωσσικής Εκκλησίας, η οποία χαρακτηρίζει «αμαρτωλούς», όσους αρνούνται να εμβολιαστούν.

«Από την στιγμή που ο άνθρωπος γίνεται αιτία να προκαλείται θάνατος στη ζωή του ίδιου και των συνανθρώπων του, αυτό είναι αμαρτία. Κάθε ένας από εμάς πρέπει να καθορίσει τη σχέση του με τον συνάνθρωπό του», σημείωσε, λέγοντας πως οι αρνητές είναι αμαρτωλοί κατά την ηθική έννοια.

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας είπε ακόμα ότι «μέχρι σήμερα η στάση της επίσημης Εκκλησίας απέναντι στον εμβολιασμό και την αναγκαιότητά του είναι δεδομένη. Σχεδόν η πλειονότητα των Μητροπολιτών στηρίζει αυτή την προσπάθεια», είπε, ενώ πρόσθεσε ότι ο εμβολιασμός είναι ένα εφόδιο προστασίας για τη ζωή όλων των ανθρώπων.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η Εκκλησία το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να προσπαθήσει να πείσει τους αρνητές των εμβολίων μέσα από τη διδασκαλία της και την προσωπική επαφή των κληρικών με τους πιστούς, ότι «δεν υπάρχει τίποτα το μεταφυσικό» πίσω από τα εμβόλια, «καμμία δεισιδαιμονία ή συνωμοσιολογία».

Πρόσθεσε, δε, ότι παντού σε όλους τους χώρους υπάρχουν αρνητές και του εμβολίου και της εφαρμογής των μέτρων.

«Το ανησυχητικό είναι ότι υπάρχουν πολλοί νέοι άνθρωποι που βρίσκονται κάτω από αυτό το πέπλο της συνωμοσίας και της δεισιδαιμονίας και δεν πάνε να εμβολιαστούν. Πολύ επικίνδυνο για το σύνολο της κοινωνίας», δήλωσε ο κ. Χρυσόστομος.

Ερωτηθείς για τη στάση ιερέων στην Κρήτη που αρνούνται να κοινωνήσουν όσους έχουν εμβολιαστεί, ξεκαθάρισε ότι «κανένας δεν έχει δικαίωμα να αποκλείσει κάποιον πιστό από το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, επειδή έχει εμβολιαστεί ή επειδή δεν έχει εμβολιαστεί. Το Μυστήριο, η συμμετοχή και η προσέλευση δεν έχει να κάνει με αυτή τη διάσταση της ζωής. Όποιοι το κάνουν είναι υπόλογοι απέναντι στο Θεό, την εκκλησία και στον επίσκοπό τους».

*******************

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ!

Ο ευσεβής άνθρωπος κ. Ευστάθιος Μοσχοβίτης έχει μια άλλη άποψη! Μας λέγει ότι το εμβόλιο είναι ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ! ΜΟΛΙΣ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΑΠΕΘΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ!

Σεβασμιώτατε εν Χριστώ Αδελφέ Άγιε Μεσσηνίας, πλανάσθε, πλάνην οικτράν!

*********************

"ΔΟΚΤΩΡ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ":

ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΡΕΝ-ΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΡΩΝΟΕΜΒΟΛΙΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 Ή 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 Ή 30 ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ 15ΧΡΟΝΑ! ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ!BINTEO

https://www.brighteon.com/2724f661-5b37-46be-94d0-5ab63df5fbca https://ugetube.com/watch/qEkoqHUxfN7IusA https://rumble.com/vjam5l-32407977.html .

Β. Παπαευαγγέλου: Εμβόλια και στους 15-17 ετών - «Δεν ξέρουμε τις μακροχρόνιες παρενέργειες»https://youtu.be/fF9lmDwJNF4


https://oaskhths.blogspot.com/2021/07/15.html .

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑ(ΕΜ)ΒΟΛΙΟ

ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ;


https://www.brighteon.com/f432861e-c8b2-409c-8687-dbf0dd92245d , https://ugetube.com/watch/o9HgDnTrxSaNwsB , https://rumble.com/vj4ppj-32132647.html .ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ,

ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΣΚΟ ΔΡΑΚΟΥΛΗ ΜΙΖΟΤΑΚΗ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ


https://www.brighteon.com/fb964781-12c3-4965-8953-4de25f26446c .

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΥΠΕΡΙΣΧΥΟΥΝ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΟΜΗΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.


https://www.brighteon.com/4d894bdd-254b-477e-98b1-c506d5bcd6ad .

Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΦΥΛΑ-ΚΙΣΗ-ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΥΓΙΩΝ, ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΦΙΜΩΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΜΕΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗ (ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΥΡΙΟ ΑΜΕΣΗ) ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΤΕΣΤ


https://www.brighteon.com/d81081f8-3d60-41e0-832a-c50b270fbb15 .

Η ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ "ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΓΜΑ 666 ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ" ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥ-ΜΕΝΤΟ) ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ & ΠΑΝΤΟΥ


https://www.brighteon.com/5d88e964-3d29-4b35-a8b1-3d9b6236a69e .

Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΧΙΖΩΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ (ΠΗΓΕΣ)


https://www.brighteon.com/069ef9b2-e0f3-43a9-b5f9-b8bbc259c90a .

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΘΝΗΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΙΟ 0,03% ΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ


https://www.statistics.gr/el/statistics/-/publication/SPO09/-

ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΛΗΘΗΚΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΟ 2020 ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2019


https://www.brighteon.com/3d957265-209d-471f-b514-01224370e0e1 ΒΙΝΤΕΟ.

NEW CRIMES AGAINST HUMANITY! 5,165 Deaths Reported Following COVID Vaccines. NEA ΕΓΚΛΗΜΑTA ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ! ΜΕΧΡΙ 28/5/2021 5.165 ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ


https://www.brighteon.com/b9073b98-9cd8-4962-ae39-93345e47cc84 .

ΕΠΙΣΗΜΗ Αποκάλυψη-σοκ του γερουσιαστή Χολ ΣΤΗΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑ: «Σχεδόν 4.000 θάνατοι από τα εμβόλια κορωναϊού στις ΗΠΑ» ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ! USA-Senator Hall: ALMOST 4000 DIED FROM COVID-19 VACCINE!


https://www.brighteon.com/f96e1412-326d-404e-bb8d-870de38aca27 .


ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥ,

Ευστάθιος Μοσχοβίτης


Η Ορθόδοξη Ομολογιακή και Δημοσιογραφική Ιστοσελίδα μου www.ελεύθερηβούληση.gr, www.freevolition.gr και το Κανάλι μου στο Brighteon https://www.brighteon.com/channels/freevolition , ΣΤΟ UGEtube https://ugetube.com/@freevolition.gr και στο https://rumble.com/user/ freevolition .

Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης: https://brighteon.social/@freevolition, https://www.hellascosmos.com/profile-406 .

********************


Σοκ στα Καλάβρυτα! Νεκρή 56χρονη γυναίκα λίγα λεπτά μετά τον εμβολιασμό της


Η γυναίκα κατέρρευσε στον προθάλαμο αναμονής

Την τελευταία της πνοή άφησε μέσα στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων μια 56χρονη γυναίκα που εμβολιάστηκε το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer και μέσα σε λίγη ώρα έπαθε αλλεργικό σοκ και κατέρρευσε στον προθάλαμο του νοσοκομείου.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η 56χρονη κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ερευνάται αν ο θάνατός της σχετίζεται με το εμβόλιο.

newsbreak.gr


Δεν είναι μόνο η 55χρονη στα Καλάβρυτα και άλλοι 5 συμπολίτες της άφησαν την τελευταία τους πνοή μετά το εμβόλιο της Pfizer. Στη Θεσσαλονίκη 45χρονος άνδρας με καταγωγή από τις Σέρρες έφυγε επίσης μετά τη 2η δόση του εμβολίου της Pfizer

Τουλάχιστον 5 άνθρωποι μόνο από τη περιοχή Καλαβρύτων έφυγαν εντελώς ξαφνικά από τη ζωή.

Η πλέον πρόσφατη απώλεια ήταν μιας 55χρονης γυναίκας η οποία κατέληξε σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων παθαίνοντας αλλεργικό σοκ αμέσως μετά 2η δόση του εμβολίου της Pfizer/BionTech.

H γυναίκα αμέσως μετά τον εμβολιασμό της κατέρρευσε. Είχαν προηγηθεί άλλοι 4 θάνατοι συμπολιτών της οι οποίοι συνέπεσαν χρονικά με το συγκεκριμένο εμβόλιο.

Στη Θεσσαλονίκη 45χρονος άνδρας με καταγωγή από τις Σέρρες έφυγε επίσης μετά τη 2η δόση του εμβολίου της Pfizer. Την ίδια στιγμή σε Νοσοκομείο του Ντουμπάι νοσηλεύεται 32χρονη Ελληνίδα η οποία μετά τη 2η δόση του εμβολίου της Pfizer υπέστη θρόμβωση στο λαιμό.

Η Διευθύντρια του Νοσοκομείου Καλαβρύτων ζητά από τους δημοσιογράφους να περιμένουν να βγάλει επίσημη ανακοίνωση το Νοσοκομείο. Περιμένουμε…

Στο μεταξύ διαβάζουμε διαρκώς και παντού για “ξαφνικούς” θανάτους!

Από το kalavrytapress.gr>

«Έφυγε» από τη ζωή, στα 79 του χρόνια ο συμπατριώτης μας Βασίλης Π. Μητρόπουλος γεννημένος στην Κλειτορία στις 13.3.1942.

Ήταν μία δυνατή προσωπικότητα, δουλευταράς, γλεντζές και καλός οικογενειάρχης.

Ο «Πανάγος», ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, όχι μόνο στην κοινωνία της Κλειτορίας όπου έζησε, αλλά και σε ολόκληρο τον Δήμο Καλαβρύτων, αφού εργάστηκε σκληρά από την 10ετια του 1960 κάνοντας γνωστή την ξυλεία καρυδιάς του τόπου μας σε όλη την Ευρώπη όντας πρωτοπόρος εξαγωγέας, μέχρι και στο τέλος της ζωής του έφυγε αρχοντικά!

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Κλειτορία το Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 και ώρα 12:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κλειτορίας.

Η αναγγελία του θανάτου του σκόρπισε βαθιά θλίψη στην τοπική κοινωνία της Κλειτορίας.

Στους οικείους εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Άλλη μια απώλεια μετρούν τα Καλάβρυτα…

Τη Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021, έχασε τη μάχη με τη ζωή ο συμπατριώτης μας Βασίλης Σταθούλιας, σε ηλικία 88 ετών.

Ο κυρ Βασίλης, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, όχι μόνο στην κοινωνία των Καλαβρύτων όπου έζησε, αλλά και σε ολόκληρη τον Δήμο, αφού εργάστηκε από την 10ετια του 1960 στο Αγροτικό Κτηνιατρείο Καλαβρύτων, από όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει το Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 στις 12μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Καλάβρυτα και θα ταφεί στον οικογενειακό τάφο στους Κάτω Λουσούς Αχαιας.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

kourdistoportocali.com


Δεν υπάρχουν σχόλια :