Νομίζουν ότι όλα έχουν τελειώσει ... Μην είσαι ηλίθιος! Αυτά τα 10 πράγματα θα συμβούν στη συνέχεια…


 Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο κόσμος γίνεται πιο τρελός - και ότι οι ασκούμενοι συνωμοσίας που τρέχουν τώρα τη ζωή μας γίνονται όλο και πιο αλαζονικοί. Και τα ζόμπι γίνονται όλο και πιο ηλίθια. Δύο φορές πρόσφατα επισκέφτηκα καταστήματα που είχαν ειδοποιήσεις έξω λέγοντας στους αγοραστές ότι μπορούσαν να μπουν στο κατάστημα μόνο όταν φύγει κάποιος. Και στις δύο περιπτώσεις υπήρχαν ουρές έξω, παρόλο που τα καταστήματα ήταν άδεια. Αυτό μου συνέβη πριν.


Από τον Δρ Vernon Coleman


Τα πρόσφατα γεγονότα δείχνουν ότι ο εχθρός, οι συνωμότες, δεν ενδιαφέρονται πλέον να κάνουν τα πράγματα να φαίνονται καλά ή να συγκαλύψουν τα ψέματα και τις εξαπατήσεις τους. Οποιοσδήποτε, οπουδήποτε στον κόσμο, που εμπιστεύεται πολιτικούς, συμβούλους ή γενικούς δημοσιογράφους είναι σίγουρα τρελός.


Ένας βουλευτής είπε πρόσφατα ότι σημαντικοί άνθρωποι πρέπει να εξαιρούνται από τους κανόνες covid. Μέρες αργότερα, ο Μπόρις Τζόνσον κυκλοφόρησε μια λίστα ατόμων που απαλλάσσονται από την απομόνωση όταν φτάνουν από το εξωτερικό. Αξιωματούχοι που παρακολουθούν το ποδόσφαιρο εξαιρούνται από τους κανόνες που επηρεάζουν τους υπόλοιπους από εμάς. Ο ιδιότροπος μικρός κοροναϊός προφανώς δεν τους επηρεάζει.


Αυτό δεν είναι νέο, φυσικά. Τα αφεντικά των hedge fund και κάποιο προσωπικό του BBC μπόρεσαν να ταξιδέψουν αρκετά ελεύθερα για μήνες.


Παρόλο που υποσχόμαστε ότι δεν θα υπήρχαν διαβατήρια εμβολίων - και ότι οι μη εμβολιασμένοι δεν θα αντιμετωπίζονταν ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας - αυτό ακριβώς συμβαίνει. Μπορεί να παραβιάζει τους νόμους περί διακρίσεων, αλλά οι συνωμότες δεν ενδιαφέρονται. Πολλές μεγάλες εταιρείες απαιτούν από το προσωπικό τους να τους πει εάν έχουν εμβολιαστεί ή όχι - τόσο για ιατρικό απόρρητο. Και γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο ότι όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί δεν θα μπορούν να ταξιδεύουν ή να εργάζονται.Ούτε ο εχθρός φροντίζει ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν από το covid-19 - ακόμη και μετά από δύο τρυπήματα του πειραματικού εμβολίου, που δεν έχει εγκριθεί σωστά. Κανείς στην κυβέρνηση πουθενά δεν φαίνεται να καταδικάζει ότι το ποσοστό θανάτου από το τρύπημα αυξάνεται ραγδαία - με χιλιάδες θανάτους μετά από τρυπήματα και εκατοντάδες χιλιάδες σοβαρά και μόνιμα περιστατικά που τραυματίστηκαν Οι χιλιάδες θάνατοι απορρίπτονται όλοι ως σπάνιοι ή απλά άλλοι σαν σύμπτωση. Οι αποτελεσματικές θεραπείες για τον κορανοϊό απορρίπτονται τακτικά ή δαιμονοποιούνται. Ελέγξτε τις τακτικά ενημερωμένες λεπτομέρειες θανάτου και τραυματισμού στους ιστότοπούς μου.


Όσοι από εμάς λένε την αλήθεια σιγαίνονται και οι ζωές μας καταστρέφονται με κάθε δυνατό τρόπο. Οι κυβερνήσεις και οι οργανισμοί των μέσων μαζικής ενημέρωσης εξακολουθούν να διεκδικούν αναίσχυντα ότι τα τρυπήματα covid-19 είναι ασφαλή και αποτελεσματικά. 


Επίσης, καταστέλλουν τα βίντεό μου - καθιστώντας τα ακόμη πιο δύσκολο να βρεθούν. Από τότε που έκανα το βίντεό μου με τίτλο  Lies on BBC θα έχει ως αποτέλεσμα το Children Dying  τα βίντεό μου να έχουν περίεργα διπλή δυσκολία να βρεθούν. Το να λένε την αλήθεια για το covid-19 jabs δεν είναι δημοφιλές.


Στοιχεία από κυβερνητικούς υπουργούς που παραδίδουν παράνομα συμβάσεις σε συναδέλφους και συντρόφους. Κανένας δεν ενδιαφέρεται. Τίποτα δεν συμβαίνει παρά το ότι οι κακοί γίνονται πλουσιότεροι.Στο πρόσφατο βίντεό μου σχετικά με τις μάσκες με τίτλο  Many Mask Wearers θα είναι νεκροί ή άθλια σε δέκα χρόνια , επί του παρόντος είναι καλά καταπιεσμένο στο Διαδίκτυο, ανέφερα κάποιον που ονομάζεται Susan Michie που δεν είναι ιατρός αλλά είναι σημαντικός σύμβουλος της βρετανικής Κυβέρνησης και είναι διευθυντής ενός κέντρου για την αλλαγή συμπεριφοράς. Η σύντροφος Μίτσι είπε ότι θα πρέπει να φοράμε μάσκες για πάντα και να διατηρούμε την κοινωνική αποστασιοποίηση και δεν θα εκπλαγώ αν το κάνει. Όπως προειδοποιώ για περισσότερο από ένα χρόνο, κανένα μέτρο από αυτά δεν πρόκειται να φύγει ποτέ, γιατί κανένα δεν έχει καμία σχέση με σφάλματα ή λοιμώξεις. Όλα αυτά αφορούν τον έλεγχο.


Κανείς δεν φαίνεται να νοιάζεται ότι η Michie, που είναι ανώτερος σύμβουλος της βρετανικής κυβέρνησης, είναι κομμουνιστής και μέλος του κομμουνιστικού κόμματος. Μπορείτε να φανταστείτε την αναστάτωση εάν ένας κυβερνητικός σύμβουλος ήταν μέλος του BNP; Το BBC και ο Guardian θα εκραγούν. Τι κάνει ο διάβολος Μπόρις Τζόνσον με έναν αναγνωρισμένο κομμουνιστή ως ανώτερο σύμβουλο; Δεν πρέπει να εκπλαγούμε.


Είναι καθαρά η Ατζέντα 21, φυσικά. Η φρίκη της αριστερής πτέρυγας βρίσκεται στο κέντρο της κυβέρνησης και των περισσότερων δημόσιων φορέων. Και είναι σχεδόν το ίδιο στις ΗΠΑ και αλλού.Παρεμπιπτόντως, εάν δεν μπορείτε να βρείτε το πιο πρόσφατο βίντεό μου που να δείχνει πώς και γιατί οι χρήστες μάσκας θα είναι νεκροί ή άθλιοι σε μια δεκαετία, μπορείτε να  διαβάσετε το αντίγραφο εδώ .


Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι φτωχοί στοχεύονται σκόπιμα από την κυβέρνηση και τις τοπικές αρχές. Πολλά συμβούλια εισάγουν νέους κανονισμούς καθιστώντας απίστευτα ακριβό για τους ιδιοκτήτες παλαιότερων αυτοκινήτων να εισέρχονται στις πόλεις τους. Το κλείσιμο δρόμου αυξάνει το κόστος για τους οδηγούς παράδοσης. Οι οδηγοί που αγωνίζονται με παλιά αυτοκίνητα βενζίνης και ντίζελ θα αναγκαστούν να αγοράσουν ακριβά ηλεκτρικά αυτοκίνητα που έχουν αποδειχθεί ότι είναι λιγότερο ενεργειακά αποδοτικά από τα αυτοκίνητα βενζίνης και ντίζελ - και που απαιτούν τεράστιες ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας που σύντομα δεν θα είναι διαθέσιμες.


Οι κακοί άνθρωποι ξοδεύουν 2,3 εκατομμύρια λίρες στο St Pauls για ένα μνημείο. Γιατί; Είναι απλώς ένα ακατέργαστο, κυνικό κόλπο για να αυξήσει τον φόβο για την υπερβολικά προαχθείσα γρίπη. Τι γίνεται με ένα μνημείο για όλους τους ηλικιωμένους που, πριν από ένα χρόνο, δολοφονήθηκαν στα κέντρα φροντίδας τους; Δεν πειράζει;Όπου κοιτάζετε υπάρχει κακία και τρέλα.


Η κυβέρνηση στο Ηνωμένο Βασίλειο λέει ότι στους εργαζόμενους θα δοθεί νόμιμο δικαίωμα να εργάζονται από το σπίτι στο μέλλον. Αλλά οι εργοδότες δεν μπορούν να τους αναγκάσουν να τους το επιτρέψουν. Αυτό θα είναι διασκεδαστικό για τους δικηγόρους.Κατά τους τελευταίους δεκαοκτώ μήνες, έχουμε υποβληθεί σε έναν τεράστιο αριθμό παράλογων ανακριβών προβλέψεων από το Imperial College και το άτυχο Ferguson. Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι οι προβλέψεις μου, που έγιναν σε σχεδόν 250 βίντεο και εκατοντάδες άρθρα ιστότοπων, ήταν σταθερά ακριβείς. Όλοι παραμένουν εκεί αν θέλετε να το ελέγξετε. Ορίστε λοιπόν μερικές ακόμη προβλέψεις.


Πρόβλεψη 1:


Παρά τα διαθέσιμα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι τα τρυπήματα θα σκοτώσουν και θα προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας, φοβάμαι ότι τα παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο πρόκειται να εγχυθούν με την τοξική πειραματική ουσία που θα κάνει πολλά από αυτά να αρρωσταίνουν. Η Pfizer λέει ότι το τρύπημά τους είναι ασφαλές για παιδιά και έχει εγκριθεί για 12χρονους, οπότε οι ελεγκτές και το BBC λένε επίσης ότι είναι ασφαλές.Οι εκπαιδευτικοί σε όλο τον κόσμο θέλουν τα παιδιά να τρυπηθούν. Αυτό που έχει να κάνει με αυτά είναι πέρα ​​από μένα - σίγουρα δεν μπορούν όλοι να είναι ανθρωποκτονίες. Και στα παιδιά θα δοθεί το δικαίωμα να αποφασίσουν εάν θα τρυπηθούν. Κανείς δεν νοιάζεται για συγκατάθεση μετά από ενημέρωση. Όποιος τρυπήσει ένα παιδί με αυτό το όπλο τελικά θα συλληφθεί και θα φυλακιστεί ως εγκληματίας.


Μπορεί να θυμάστε ότι το BBC προδίδει περαιτέρω τον βρετανικό λαό μεταδίδοντας ένα επαίσχυντο βίντεο από έναν Αμερικανό που ονομάζεται Devi Sridhar - ο οποίος, όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι που συμβουλεύουν τις κυβερνήσεις σε θέματα υγείας, δεν είναι ιατρός. Η κα Sridhar διαβεβαίωσε τα παιδιά ότι το τρύπημα είναι 100% ασφαλές. Δεν έχει κατασκευαστεί ποτέ φαρμακευτικό προϊόν που να είναι 100% ασφαλές. Αυτό ήταν ένα σφάλμα που προέκυψε από την τρομακτική άγνοια; Ή ήταν σκόπιμο το σφάλμα; Δεν μπορώ να σκεφτώ μια τρίτη εξήγηση. Το BBC, αφού πρόδωσε τον λαό, δημοσίευσε μια διόρθωση χωρίς να αναφέρει την Σριντάρ - η οποία, απίστευτα, ντροπιαστικά και αδικαιολόγητα προφανώς εξακολουθεί να είναι σύμβουλος του covid-19 της κυβέρνησης της Σκωτίας. Πώς μπορεί να είναι αυτός ο διάβολος; Γνωρίζει η Sturgeon ότι λαμβάνει συμβουλές για το covid-19 από αυτήν τη γυναίκα - η οποία έχει επαινέσει το Ίδρυμα Gates και έχει συνεργαστεί με την Chelsea Clinton; Γιατί δεν επιτέθηκαν οι λεγόμενοι ελεγκτές γεγονότων στο BBC; Η Sridhar έπρεπε να είχε καταδικαστεί από κάθε δημοσιογράφο στον κόσμο. Από όσο μπορώ να δω, έχει ξεφύγει από αυτό. Πόσα παιδιά θα πεθάνουν λόγω του μικρού βίντεο που μεταδίδει το BBC; Εκατό? Χίλια? Πόσα άτομα σκότωσαν ο Δρ Shipman;


Πόσα παιδιά θα πεθάνουν ως αποτέλεσμα της τριβής με μια τοξίνη που δεν κάνει αυτό που οι περισσότεροι πιστεύουν ότι κάνει για να τα προστατεύσει από έναν κίνδυνο που σχεδόν σίγουρα δεν αποτελεί απειλή παρά αστραπή για τα παιδιά;Μπορείτε να τους δείτε να προετοιμάζονται για το τσαμπίρισμα. «Περισσότεροι μαθητές πήγαν σπίτι καθώς η covid διαταραχή ανεβαίνει» ήταν ένας τίτλος πρόσφατα. Είναι τόσο εύκολο να διορθώσετε αυτά τα στοιχεία - απλώς χτυπάτε με τη δοκιμή PCR.


Κανείς δεν νοιάζεται ότι έχει αποδειχθεί ότι μια ισχυρή ανοσοαπόκριση είναι αυτό που προστατεύει τους νέους από το covid-19.


Πρόβλεψη 2:


Η πίεση στα μη εμβολιασμένα θα αυξηθεί δραματικά. Η Δημόσια Υγεία της Αγγλίας έχει ήδη πει ότι οι περιορισμοί είναι πιο πιθανό να σταματήσουν εάν το 70% των ενηλίκων έχει τρυπηθεί. Στην Ουαλία, οι σύμβουλοι της κυβέρνησης λένε ότι το ποσοστό είναι 80%, οπότε ίσως ο κοροναϊός είναι διαφορετικός στην Ουαλία. Ή ίσως οι σύμβουλοι απλώς δημιουργούν πράγματα.Τα μέσα ενημέρωσης θα πείσουν να δαιμονοποιούν όλους όσοι είναι αρκετά σοφοί για να απορρίψουν ένα πειραματικό και περιττό εμβόλιο. Ο πρώτος υπουργός στην Ουαλία είπε ότι θα απαιτηθούν περιορισμοί και εμβολιασμοί για το άμεσο μέλλον.


Κανείς δεν φαίνεται να ενοχλεί ότι είναι οι εμβολιασμένοι που θα πρέπει ίσως να αποφεύγουν τα αεροπλάνα και την επίπονη άσκηση και ίσως χρειάζονται συμπληρώματα βιταμίνης D. Οι μη εμβολιασμένοι θα πρέπει να αποφεύγουν τα αεροπλάνα με πιλότους που έχουν εμβολιαστεί. Οι επιβάτες πρέπει να πάρουν αλεξίπτωτο μαζί τους εάν πρέπει να μπουν σε αεροπλάνο.


Πρόβλεψη 3:Ο αριθμός των θανάτων το 2020 ήταν χαμηλότερος από ό, τι σε ορισμένα προηγούμενα χρόνια - ειδικά όταν συνειδητοποιείτε ότι ο πληθυσμός έχει αυξηθεί δραματικά. Όμως ο αριθμός των θανάτων θα αυξηθεί το 2021 και το 2022 εξαιτίας των ανθρώπων που πεθαίνουν από προβλήματα υγείας που δεν έχουν αντιμετωπιστεί. Εκτιμάται ότι υπάρχουν 12 εκατομμύρια άνθρωποι που περιμένουν νοσοκομειακή περίθαλψη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό είναι 1 στους 5 του πληθυσμού. Πολλοί από αυτούς θα πεθάνουν άσκοπα επειδή το NHS αυτοκτόνησε. Τώρα είναι απλώς μια άσκοπη γραφειοκρατία. Ο ημερήσιος αριθμός θανάτων από καρκίνο είναι συνήθως 450. Σύντομα θα είναι πολύ περισσότερα από αυτό. Οι κλειδαριές και άλλες κακές ανοησίες, θα οδηγήσουν σε πάνω από ένα εκατομμύριο επιπλέον και πρόωρους θανάτους από καρκίνο και καρδιακές παθήσεις μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Οι ασθενείς που επιθυμούν οδοντιατρική θεραπεία λένε ότι πρέπει να περιμένουν τρία χρόνια για να δουν έναν οδοντίατρο NHS.Και, φυσικά, στατιστικά στοιχεία από όλο τον κόσμο, όπως αναφέρονται στο  www.21stcenturywire.com , δείχνουν ότι οι εβδομαδιαίοι θάνατοι σε πολλές χώρες έχουν αυξηθεί μετά από τους εμβολιασμούς. Φυσικά όλα είναι συμπτώσεις.


Πρόβλεψη 4:Η γρίπη θα επανέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα το φθινόπωρο και το χειμώνα. Θα μας κατηγορήσουν για την κοινωνική αποστασιοποίηση. Θα πουν ότι το covid επιστρέφει και ότι οι νέες παραλλαγές είναι υπεύθυνες. Αλλά η αύξηση των θανάτων από γρίπη θα είναι αναπόφευκτη. Η φυσική ανοσία έχει εξαφανιστεί λίγο πολύ. Οι μάσκες, οι κλειδαριές, οι κοινωνικές αποστάσεις και τα τρυπήματα το έχουν καταστρέψει. Και το παθογόνο αστάρωμα θα σημαίνει πολλούς θανάτους μεταξύ των εμβολιασμένων. Θα είναι ένας λόγος να επιμείνουμε σε μόνιμες μάσκες, κοινωνικές αποστάσεις και κανόνες. Ποτέ δεν θα επέτρεπαν να υπάρχει μόνιμο τέλος σε οποιοδήποτε από αυτά τα πράγματα. Αυτό είναι ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα ελέγχου, που μας αναγκάζει σε αιώνια δουλεία και καταδίκη. Θα ακολουθηθεί η συμβουλή της γυναίκας της κοινότητας. Φοβάμαι ότι θα επιβάλουν αυστηρότερους νόμους για τον έλεγχο εκείνων που δεν φορούν ή δεν μπορούν να φορούν μάσκα.


Πρόβλεψη 5:Προειδοποιώ εδώ και πολλούς μήνες για μια τεράστια αύξηση του πληθωρισμού και έρχεται. Η εκτύπωση χρημάτων έχει δημιουργήσει τεράστια εθνικά χρέη. Μια ανεπίσημη υποτίμηση νομίσματος είναι αναπόφευκτη. Οι πτωχεύσεις πρόκειται να αυξηθούν μαζικά. Ακόμη και η Τράπεζα της Αγγλίας παραδέχτηκε τελικά ότι αναμένει αύξηση του πληθωρισμού. Ο πληθωρισμός θα γίνει ευπρόσδεκτος από τους πολιτικούς, διότι θα βλάψει περαιτέρω τα άτομα και τις μικρές επιχειρήσεις και θα ενισχύσει τη δύναμη του κράτους. 


Η ανεργία θα ανέλθει όταν τελειώσουν τα τρελά προγράμματα. Σχεδόν το 10% των παμπ και των εστιατορίων έχουν ήδη κλείσει. Πιστεύω ότι θα είναι κοντά στο 50% έως τα Χριστούγεννα. Μπορεί περισσότερο.


Πρόβλεψη 6:Δεν θα εκπλαγώ αν θα υπάρξουν απροσδόκητες καταρρεύσεις και θάνατοι μεταξύ αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο που θα πραγματοποιηθούν αυτό το καλοκαίρι. Ο επικεφαλής της Βρετανικής Ολυμπιακής Ένωσης αναφέρει ότι η οργάνωση αγωνίζεται ακόμη να πείσει ορισμένους αθλητές να κάνουν το πειραματικό τρύπημα. Λέει, με προφανή έκπληξη, ότι «υπάρχουν άτομα που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν.


Οι διοργανωτές ποδοσφαίρου ήταν τυχεροί. Θα εκπλαγώ αν οι Ολυμπιακοί περάσουν χωρίς έναν θάνατο ή δύο μεταξύ των «εμβολιασμένων».


Πρόβλεψη 7:Στις ΗΠΑ υπάρχουν ακόμα εκατομμύρια που αρνούνται να εμβολιαστούν. Και έτσι γίνεται λόγος για αυτοδιάδοση των εμβολίων. Αυτά θα εξαπλωθούν από τους εμβολιασμένους στους μη εμβολιασμένους. Κανείς στην κυβέρνηση δεν νοιάζεται ότι πρόκειται για παραβίαση των εθνικών και διεθνών νόμων. Αυτά τα λεγόμενα εμβόλια είναι διαθέσιμα από το 2018 και προωθούνται ως τρόπος διάδοσης ενός εμβολίου μέσω της κοινότητας, χωρίς να ενοχλεί το τρύπημα κάθε ατόμου. Ο εχθρός δεν νοιάζεται για το νόμο. Δεν ενδιαφέρονται για την ηθική. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτά τα διασκορπισμένα τρυπήματα έχουν υποστηριχθεί από το Ίδρυμα Gates.


Εν τω μεταξύ αγωνιζόμαστε με τις ερωτήσεις.Εάν αλλάξετε τη φυσική γενετική σύνθεση μιας πατάτας είναι πατάτα; Εάν αλλάξετε τη φυσική γενετική σύνθεση ενός χοίρου είναι χοίρος; Εάν αλλάξετε τη φυσική γενετική σύνθεση ενός ανθρώπου εξακολουθεί να είναι άνθρωπος; Πόσο καιρό πριν κατοχυρωθούν οι αλλοιωμένοι άνθρωποι - με τον τρόπο που η Monsanto κατοχυρώνει τους σπόρους που χρησιμοποιούνται εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Όσοι από εμάς εκτιμούμε την ψυχή μας και την ταυτότητά μας πρέπει να αποφεύγουν τους «εμβολιασμένους» Το z στη γενιά z σημαίνει Zombie.


Πρόβλεψη 8:Οι τιμές του πετρελαίου θα αυξηθούν.Και έτσι οι προμήθειες θα εξαντληθούν. Υπάρχουν μόνο δύο δυνατότητες: είτε δισεκατομμύρια θα πεθάνουν από πείνα και η κατανάλωση κρύου ή ορυκτού καυσίμου θα αυξηθεί.


Μακροπρόθεσμα, το πρώτο είναι αναπόφευκτο. Βραχυπρόθεσμα, το τελευταίο είναι αναπόφευκτο.


Πρόβλεψη 9:Θα υπάρξουν τεράστιες, εσκεμμένα κατασκευασμένες ελλείψεις τροφίμων. Προειδοποίησα για αυτό το περασμένο καλοκαίρι και φθινόπωρο. Και έχει ήδη συμβεί στην Αφρική και την Ασία όπου εκατομμύρια έχουν πεθάνει από την πείνα. Οι εκστρατείες Black Lives Matter δεν φαίνεται να έχουν παρατηρήσει ή δεν ενδιαφέρονται. Οι τιμές των τροφίμων εκτοξεύονται και θα συνεχίσουν να αυξάνονται. Οι ελλείψεις τροφίμων θα πλήξουν την Αμερική και την Ευρώπη και την Αυστραλασία. Η επερχόμενη παγκόσμια πείνα θα κάνει όλους τους προηγούμενους λιμούς να συγκριθούν. Υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις τροφίμων στη Βόρεια Κορέα αυτή τη στιγμή. Ελέγξτε τα όλα.


Και παρεμπιπτόντως, τα παλιομοδίτικα αγροκτήματα έχουν τελειώσει. Ο Τζέρεμι Κλάρκσον, τώρα αγρότης, θα έπρεπε ίσως να πουλήσει τη φάρμα του γρήγορα εάν δεν θέλει να χάσει μια περιουσία. Δισεκατομμύρια διοχετεύονται σε εργαστήρια παραγωγής τροφίμων. Οι Γκέιτς και άλλοι έχουν επενδύσεις σε εργαστηριακά τρόφιμα. Τα αγροκτήματα, οι γεωργοί, οι κατασκευαστές τρακτέρ και ούτω καθεξής δεν έχουν μέλλον.


Πρόβλεψη 10:


Ανεξάρτητα από το εάν έχουν τρυπηθεί ή όχι, τα παιδιά θα υποφέρουν μαζικά. Για άλλη μια φορά, δεν πρόκειται για νέα πρόβλεψη. Είναι κάτι που είπα ότι θα συμβεί πριν από ένα χρόνο. Εκτιμάται ότι 90.000 παιδιά θα ξεκινήσουν τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση που δεν θα μπορούν να διαβάσουν ή να γράψουν. Υπολογίζεται ότι 200.000 παιδιά είναι τώρα ψυχικά άρρωστα. Πιστεύω ότι αυτά είναι τεράστια υποτιμήσεις. Μπορείτε να προσθέσετε ένα μηδέν σε κάθε σχήμα και θα είναι πολύ χαμηλό.Αυτά τα παιδιά δεν θα ανακάμψουν ποτέ. Καταστράφηκαν από κλειδώματα, κοινωνικές αποστάσεις και μάσκες που έχουν αποδειχθεί ότι δεν λειτουργούν. Οι πολιτικοί δεν καταλαβαίνουν. Οι επιστημονικοί σύμβουλοι δεν καταλαβαίνουν. Οι καθηγητές σίγουρα δεν καταλαβαίνουν. Και πάρα πολλοί γονείς δεν καταλαβαίνουν.


Αυτός είναι ένας πόλεμος μεταξύ των ενημερωμένων και των ανίδεων, των θαρραλέων και των δειλών, των αξιοπρεπών και των αγνώστων, του σεβασμού και του σεβασμού. Εάν δεν κερδίσουμε αυτόν τον πόλεμο, όλοι θα πεθάνουμε εκτός από την κακή ελίτ.


Ο στατισμός, όπως εφαρμόζεται από τους υποστηρικτές της Ατζέντας 21, είναι η χειρότερη μορφή βίας που υπάρχει, επειδή είναι η αστυνομία και ο στρατός, που κατευθύνεται από την κυβέρνηση, εναντίον του λαού.Όλα όσα έχουν κάνει οι κυβερνήσεις μας ήταν σκόπιμα. Έχουν χρησιμοποιήσει το φόβο για να αναγκάσουν τους πολίτες να κάνουν παράλογα και ηλίθια πράγματα. Είμαι αρκετά σοβαρός όταν λέω ότι οι Βρετανοί θα ήταν καλύτεροι με τον αρχηγό των ναρκωτικών Pablo Escobar.


Και οι Αμερικανοί επίσης.


Ωστόσο, οι εχθροί μας έχουν τους Gates, Blair και Schwab.Και έχουμε τον Θεό από την πλευρά μας.


beforeitsnews.com


ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko

Δεν υπάρχουν σχόλια :