Η Καρολάιν είχε ασφάλεια ζωής 1.000.000 ευρώ που λειτούργησε ως τελικό κίνητρο για το δράστη . Η ΕΛ.ΑΣ δεν αστυνομεύει τους “Βασιλιάδες” των ελικοπτέρων και τις αεροδιακομιδές τους .

 Το ότι , δεν έχουν δει έως τώρα το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες με την Καρολάιν έγκυο, έχει τη σημασία του .

Αρκετά όμως. Ας αφήσουμε αυτές τις οικογένειες στο δράμα τους . Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Χρόνια τώρα βοά η αγορά ότι Ιδιώτες ορέγονται το φιλέτο των αεροδιακομιδών . Πέρυσι τέτοιον καιρό ο  υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, κατέθεσε Νομοσχέδιο που προβλέπει την ενοικίαση από το δημόσιο υπηρεσιών αερομετακομιδής από ιδιώτες. Το νομοσχέδιο αυτό τελικά  θα υποκαταστήσει επί της ουσίας πλήρως τις αερομετακομιδές από το ΕΚΑΒ και την πολεμική αεροπορία όπως γινόταν μέχρι σήμερα. 

Γιατί το αναφέρουμε ;

Ο ανταγωνισμός των κυριοτέρων επιχειρηματιών που ελέγχουν τους ελληνικούς στόλους των ελικοπτέρων και «μάχονται» για μια «πίτα» που τα τελευταία χρόνια έχει συρρικνωθεί , είναι στο κόκκινο.

Η υπόθεση της Καρολαίν και οι μυθοπλασίες που τη διατηρούν ( σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομίας ) σκοπό έχουν να παραγκωνιστεί ο αντίπαλος στόλος των ελικοπτέρων που έχει επεκταθεί από την Μύκονο και την Σαντορίνη μέχρι την Αλβανία , το Island εκεί στην  Αθηναϊκή Ριβιέρα και στην Σούδα και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή της Ακαδημίας του Εμπορικού Ναυτικού, ούτε χιλιόμετρο μακριά από τη βίλα των Μητσοτάκηδων (  τούτο όμως δεν σημαίνει το παραμικρό ) . Όποιος κατάλαβε , κατάλαβε.

Σε κάθε περίπτωση όμως και εξ αφορμής της υπόθεσης αυτής ( της αποτρόπαιης δολοφονίας ενός ¨παιδιού¨)  , οι «βασιλιάδες» των ελικοπτέρων στην Ελλάδα και οι ¨δουλειές τους¨ μπήκαν στο στόχαστρό μας από την 16η Ιουνίου 2021 . Μια ημέρα δηλαδή πριν εξιχνιαστεί η δολοφονία της Καρολάιν . Τι λέτε , τυχαίο;

Ας πάμε όμως στο θέμα αυτού του άρθρου .

Χωρίς ξεκάθαρα το κίνητρο στη δικογραφία και μόνο με την απολογία του δράστη  να τον συνδέει ουσιαστικά με το έγκλημα , η υπόθεση προς έκπληξη όλων , μπορεί να γυρίσει ¨τούμπα¨ και να δείτε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να αποφυλακίζεται σε λίγα χρόνια . Το γεγονός δηλαδή ότι τα ίχνη των ηλεκτρονικών συσκευών , βγάζουν ΜΌΝΟ ψεύτη τον Μπάμπη δεν δένει τίποτα αφού , μπορεί να επικαλεστεί ότι είχε συνεργό ή συνεργούς που τον έδεσαν και τον φίμωσαν κτλ , ότι τον απειλούσαν με αποκαλύψεις που  εμπλέκουν πολιτικούς ( εάν κάτι ξέρει θα το χρησιμοποιήσει ) , και άλλες τέτοιες  μυθοπλασίες … πάντα κατά τον εκπρόσωπο τύπου της ΕΛ.ΑΣ . Έτσι , από φυσικός αυτουργός θα κατηγορηθεί για άμεσος συνεργός και θα πέσει στα “μαλακά ”. Πέραν τούτων μπορεί να ανακύψουν λόγοι ακύρωσης όλης της Αστυνομικής προανάκρισης .  Μην ξεχνάτε ότι η πραγματικότητα είναι αυτή στην οποία επιμένουν τα κανάλια , άσχετα εάν είναι ή όχι προϊόν μυθοπλασίας … κάποιες φορές

Γι αυτούς του λόγους παρεμβαίνουμε και γι αυτούς τους λόγους δεν μας αφορά τελικά η σχέση του ζευγαριού , για ποιον λόγο δεν υπάρχουν φωτογραφίες με την Καρολάιν έγκυο , εάν είχε άλλη σχέση ή όχι ο Μπάμπης , τι έκαναν στο κρεβάτι τους και άλλα τέτοια γαργαλιστικά . Αυτό που κρατάμε είναι ότι έχουμε ( είχαμε ) ένα ζευγάρι από νέα παιδιά και ένα νεογέννητο και που σπάει τα δεσμά του γάμου του κάνοντας συντρίμμια τα όνειρά του . Κάπου εκεί ενεργοποιείται η παράνοια του δολοφόνου για την οποία η ψυχιατρική επιστήμη έχει τις απαντήσεις . Μια παράνοια που αποσκοπεί τελικά “ως αμοιβή της ” στην αρπαγή του 1.000.000 ευρώ με τα οποία ο πατέρας της Καρολάιν είχε ασφαλίσει την κόρη του -μετά την αποβολή της (;) που της είχε στοιχίσει – εάν πέθαινε από ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια , δεδομένο που γνώριζε ο Μπάμπης .

Αυτό ήταν και το κίνητρο που έκανε το δολοφόνο να σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια και περίσσια αναισθησία μια ληστεία μετά φόνου μέσα στο σπίτι του , με θύμα  την ασφαλισμένη με ασφάλεια ζωής , Καρολάιν.

Σταματάμε εδώ ,σεβόμενοι την συμπληρωματική έρευνα της Ανακριτικής αρχής που βρίσκεται σε εξέλιξη από την προηγούμενη Τετάρτη

Συνεχίζεται …

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Η δική σας εντολή ) 

loading...