Θα συζητηθεί παντού: Αφήστε τους πολίτες να ταξιδέψουν!!! Κάθε χρόνο πεθαίνουν άνθρωποι από γρίπη, vid

 Ηχηρό καμπανάκι για την ελευθερία που πεθαίνει… Αυτά που ειπώθηκαν στην βρετανική βουλή αφορούν και την Ελλάδα…

Η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Theresa May, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, λέγοντας πως δεν αντιλαμβάνεται την στάση που κρατά η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου σε σχέση με την απαγόρευση ή τον περιορισμό των διεθνών ταξιδιών, με αφορμή τους κορωνοϊούς..

Η πολιτικός είπε ότι οι υπουργοί πρέπει να αποφασίσουν εάν θέλουν αεροπορική βιομηχανία «γιατί με βάση στους ρυθμούς που ακολουθούνται, σε λίγο δεν θα υπάρχει».

Έψεξε τις απαγορεύσεις ταξιδιού, παρά το γεγονός πως υπάρχουν εμβόλια.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Έναν χρόνο μετά δεν έχουμε σημειώσει καμία πρόοδο. Στην πραγματικότητα έχουμε μια κατεστραμμένη βιομηχανία, χαμένες θέσεις εργασίας και την ”Παγκόσμια Βρετανία” σφραγισμένη για τις επιχειρήσεις.

Όχι μόνο δε σημειώσαμε καμία πρόοδο αλλά πήγαμε και προς τα πίσω.

Τώρα έχουμε πάνω απ’ το 50% του ενήλικου πληθυσμού εμβολιασμένο! Παρ’ όλ’ αυτά είμαστε πιο περιορισμένοι στα ταξίδια από ό,τι πέρυσι…. Πέρυσι το 2020 πήγα στην Ελβετία τον Αύγουστο και στη Νότια Κορέα τον Σεπτέμβριο. Δεν υπήρχε εμβόλιο και τα ταξίδια ήταν εφικτά….

Φέτος υπάρχει εμβόλιο αλλά δεν μπορείς να ταξιδέψεις!!!!!!!!

Πραγματικά δεν κατανοώ αυτή την στάση που λαμβάνει η κυβέρνηση.

(…)

Πρώτον, δεν θα εξαλείψουμε τον covid-19 από το Ηνωμένο Βασίλειο ούτε θα υπάρξει στιγμή που να μπορούμε να πούμε ότι δεν θα υπάρξει ποτέ άλλο κρούσμα covid-19 σ’ αυτή την χώρα.

Δεύτερον, τα μεταλλαγμένα στελέχη θα συνεχίσουν να έρχονται. Θα υπάρχουν νέα μεταλλαγμένα στελέχη κάθε χρόνο! Αν η θέση της κυβέρνησης είναι πως δεν μπορούμε να ανοίξουμε τα ταξίδια έως ότου να μην υπάρχουν καθόλου νέα μεταλλαγμένα οπουδήποτε αλλού στον κόσμο, τότε δεν θα μπορέσουμε να ταξιδέψουμε στο εξωτερικό ποτέ ξανά!

Και το τρίτο γεγονός που η κυβέρνηση οφείλει να δηλώσει πολύ πιο ξεκάθαρα είναι ότι δυστυχώς άνθρωποι θα πεθάνουν από covid-19 εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο στο μέλλον, όπως 10.000-20.000 άτομα πεθαίνουν κάθε χρόνο από γρίπη».

loading...