''ΑΧΡΕΙΟΙ''.......ΓΙΑΤΙ ''ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΤΕ'' ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΟ ΣΤΕΡΟΕΙΔΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟ PULMICORT ( ΒΟΥΔΕΣΟΔΙΝΗ) ???


 ΤΡΕΛΟ : Η ASTRAZENECA ΕΒΓΑΖΕ ΤΟ PULMICORT !!! ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΣΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΪΟΥ....ΑΛΛΑ ΤΟ ''ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ'' ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.....''ΑΧΡΕΙΟΙ''.......ΓΙΑΤΙ ''ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΤΕ'' ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΟ ΣΤΕΡΟΕΙΔΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟ PULMICORT ( ΒΟΥΔΕΣΟΔΙΝΗ) ??? ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ (2020) ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΪΟ ???ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ''ΜΕΤΡΑ'' ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΠΑΝΔΗΜΙΑ'' ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ

ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

ΠΩΣ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΕΡΕΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ....ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2021

ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΩΣ

ΤΟ PULMICORT ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΩΣ ΝΕΦΕΛΩΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΑΠ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΛΟΙΜΩΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΑΤΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 90%

ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ ......

https://www.moneyreview.gr/world/17355/to-pulmicort-tis-astrazeneca-stis-elpidofores-therapeies-toy-koronoioy/

Το Pulmicort της AstraZeneca στις ελπιδοφόρες θεραπείες του κορωνοϊού

φωτ.: AP


Το φάρμακο της AstraZeneca για το άσθμα, Pulmicort, μείωσε την ανάγκη για νοσηλεία όταν χορηγήθηκε σε ασθενείς με κορωνοϊό, έδειξε μία μικρή έρευνα, με αποτέλεσμα να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιθανώς ελπιδοφόρες θεραπείες της Covid-19.

Το εισπνεόμενο φάρμακο, που είναι επίσης γνωστό και ως budesonide, χορηγήθηκε στους ασθενείς της έρευνας, σε αρχικό στάδιο της νόσου, μειώνοντας την ανάγκη για επείγουσες παρεμβάσεις και νοσηλεία κατά 90%. Οι συμμετέχοντες στην έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και διήρκεσε 28 ημέρες, καταπολέμησαν γρηγορότερα τον πυρετό και τα άλλα συμπτώματα της νόσου.


Πρόκειται για ένα ακόμα παράδειγμα ενός ήδη υπάρχοντος και φθηνού φαρμάκου που θα μπορούσε να ωφελήσει τους ασθενείς με Covid-19. Η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής τέτοια επιτυχία ήταν εκείνη του dexamethasone, ενός στεροειδούς που φαίνεται να μειώνει τον κίνδυνο θανάτου κατά ένα τρίτο, για τους ασθενείς που έχουν διασωληνωθεί.

Η βρετανική έρευνα συμπεριέλαβε 146 άτομα. Οι μισοί έλαβαν το Pulmicort δύο φορές την ημέρα και οι άλλοι μισοί είχαν τη συνηθισμένη φροντίδα για τον κορωνοϊό.

moneyreview.gr με πληροφορίες από BloombergΣΗΜΕΡΑ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ
ΠΩΣ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ PULMICORT
ΕΧΕΙ ''ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ'' ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ......


ΤΙ ΖΟΥΜΕ ??????


http://orthologika.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :