Λύκοι κυνηγούν ηθοποιούς και τρέχουν ανάμεσα σε θεατές σε live παράσταση στην Κίνα- Σοκαριστικό βίντεο!

 Ένα τρομακτικό βίντεο με λύκους να κυνηγούν τους συντελεστές live παράστασης στην Κίνα προκαλεί σοκ.

Η αγέλη των λύκων, που δεν φαίνονται να φορούν λουριά, μετέχει στο σόου «Ο Θρύλος του Κουδουνιού της Καμήλας» σε θέατρο της πόλης Σιάν στη βορειοδυτική Κίνα. Στο βίντεο διακρίνονται οι ηθοποιοί να τρέχουν, καθώς τους κυνηγούν τα σαρκοβόρα θηλαστικά. Αρκετοί από τους λύκους εγκαταλείπουν μάλιστα τη σκηνή και τρέχουν στους διαδρόμους ανάμεσα στους θεατές, ενώ στο πλαίσιο της παράστασης παριστάνουν ότι μάχονται με τους ηθοποιούς. Στο βίντεο διακρίνεται μάλιστα ένας εξ’ αυτών καθηλωμένος στο έδαφος από έναν λύκο.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Weibo της Κίνας και πολύ γρήγορα έγινε viral με πάνω από 433 εκατ. θεάσεις «Θα είχα τρελαθεί αν καθόμουν σ’ ένα από αυτά τα καθίσματα», σχολίασε ένας χρήστης.

Σύμφωνα με το Huaxia Cultural Tourism οι λύκοι εμφανίζονται σε μια σκηνή που παραπέμπει στην ιστορία του Δρόμου του Μεταξιού και τους κινδύνους που αντιμετώπιζαν τα καραβάνια με τις καμήλες στις στέπες της κεντρικής Ασίας.

Η εταιρεία, στην οποία ανήκει το θέατρο, υποστηρίζει ότι δεν συντρέχει καμία ανησυχία για την ασφάλεια ηθοποιών και θεατών κι ότι οι λύκοι «δεν πειράζουν τους ανθρώπους».

«Εδώ και τρεις με τέσσερις γενιές έχουν ανατραφεί ως κατοικίδια από ανθρώπους νομίμως και εκπαιδεύτηκαν από εξειδικευμένους επαγγελματίες και δεν έχει συμβεί κανένα ατύχημα την τελευταία τριετία», δήλωσε στο CNN εκπρόσωπος του παραρτήματος του Huaxia Cultural Tourism στη Σιάν.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το θέατρο έχει λάβει μέτρα ασφαλείας, εγείροντας προστατευτικά δίχτυα ανάμεσα στη σκηνή και τα καθίσματα, που εμποδίζουν τους λύκους να φθάσουν τους θεατές, ενώ οι ηθοποιοί φορούν ειδικά προστατευτικά ρούχα, για να μην τραυματιστούν στις σκηνές των μαχών.

loading...