Με αυτό το μυστικό θα δείτε όλες τις φωτογραφίες που έχει κάνει κάποιος like στο Facebook


 Ας το παραδεχτούμε, αρκετοί είναι οι χρήστες του Facebook χρησιμοποιούν το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο προκειμένου να κατασκοπεύουν φίλους, γνωστούς, πρώην και νυν.


Πώς μπορείς όμως να παρακολουθείς ταυτοχρόνως τόση δραστηριότητα, τόσα timelines, και να μη χάνεσαι;


Αν μιλάμε για τις φωτογραφίες που έχει κάνει κάποιος like, τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά. Υπάρχει ένας τρόπος να εμφανίζονται τα likes του άλλου σαν συλλογή, στην οποία μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση χωρίς να το γνωρίζει ο άλλος.


Πώς γίνεται το μαγικό;


Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πάμε στο κουτί του search και να γράψουμε το εξής: «Photos liked by ….» (ή «Photos that… liked»).


Στις τρείς τελίτσες, βάζουμε το όνομα χρήστη που μας ενδιαφέρει, ακόμα και αν αυτό είναι ενός πασίγνωστου ηθοποιού!


Το Facebook θα εμφανίσει φωτογραφίες που έκανε like ο άνθρωπος που μας ενδιαφέρει. Πατώντας «προβολή όλων», εμφανίζονται όλες.


Η αναζήτηση μπορεί να εξειδικευτεί μάλιστα, προσθέτοντας χρόνο (το 2019 ας πούμε, αυτή τη βδομάδα, τον περασμένο μήνα), πάντα με τον τρόπο που καταλαβαίνει το Facebook (this week, last week, this month, last month, this year, last year κ.λπ.).


Μπορούμε να το εξειδικεύσουμε ακόμα περισσότερο, αν μας ενδιαφέρει κάτι πολύ συγκεκριμένο, όπως ας πούμε σε ποιες φωτογραφίες κάποιου συγκεκριμένου χρήστη έκανε like ο χρήστης που μας ενδιαφέρει. (πχ. Photos of Tom Cruise that Robert Downey Jr liked).

Δεν υπάρχουν σχόλια :