ETOIMAZETAI ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟΥ;

 Ο πολιτικός αναλυτής και συνεργάτης του Antonionews Παναγιώτης Αποστόλου είχε γράψει άρθρο στις 9 Μαΐου 2021 με τίτλο: “Ο Γιάννης Σγουρός στην πολιτική κεντρική σκηνή”! Σε αυτό το άρθρο αναδεικνυόταν η πληροφορία πως ο πρώην Νομάρχης και Περιφερειάρχης Αττικής, δέχεται πολλές πιέσεις από πολιτικά κόμματα (μη κοινοβουλευτικά), πολιτικούς φορείς και προσωπικότητες της κοινωνίας μας, προκειμένου να ηγηθεί ενός πατριωτικού σχηματισμού, που θα ανατρέψει τις πολιτικές σημερινές ισορροπίες στο πολιτικό γίγνεσθαι! Ενός πολιτικού σχηματισμού που θα καλύπτει τον πολιτικό χώρο από τις παρυφές του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ έως τις παρυφές της δημοκρατικής Λαϊκής Δεξιάς!

Αυτό το άρθρο που δημοσιεύθηκε στο Antonionews  έφτασε σε όλη την ελληνική Επικράτεια! Όλα τα σχόλια, όλα τα μέιλ που καταγράφηκαν σε μας ήταν θετικά για την πιθανολογούμενη κάθοδο του Γιάννη Σγουρού στην κεντρική πολιτική σκηνή! Στο face book η είδηση σάρωσε στους προσωπικούς λογαριασμούς! Ο άνθρωπος που έφερε στην Ελλάδα τον Πύρρο Δήμα και δημιούργησε την dream teem στην Άρση Βαρών είναι σίγουρο ότι θα αλλάξει τα δεδομένα αν ηγηθεί πολιτικού σχεδιασμού!  

Ο ελληνικός λαός αναζητεί τον “μεσσία” του, που θα τον εμπιστευθεί για να τον βγάλει από τα αδιέξοδά του!

Έτσι οι πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά μας – και είναι πολλές – ομιλούν για μια προσπάθεια προσέγγισης καθαρών προσώπων, ικανών να πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτια στην Επικράτεια! Προσώπων ανήκοντα πολιτικά στην κεντροδεξιά και στην κεντροαριστερά! Αφού αποκλείονται τα άκρα!

Πιστεύουμε ότι οι επόμενες εβδομάδες θα είναι ιδιαίτερα πολιτικά κρίσιμες!!

Antonio News

Εάν τελικά συμβεί αυτό, είναι βέβαιο ότι θα παίξει στον υπό διαμόρφωση και ανασυγκρότηση χώρο της κεντροαριστεράς. Είναι πολύ νωρίς ακόμη αλλά οι διεργασίες γίνονται και πολλοί μιλάνε με πολλούς. Ο χώρος των εξωκοινοβουλευτικών κινήσεων και σχημάτων πάει να δημιουργήσει έναν κρίσιμο αριθμό, ποσοτικά και ποιοτικά, που δεν αφήνει κανέναν μεγάλο παίκτη αδιάφορο είτε από τα δεξιά είτε από τα αριστερά του πολιτικού συστήματος!

loading...