ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΑΣΘΕΝΗ ΚΑΤΑ COVID19 ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΜΕ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ SPIKE, ΤΟ ΙΪΚΟ RNA ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ!!!

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ COVID19 ΜΕ mRNA

H 1η μελέτη επί αυτοψίας νεκρού εμβολιασμένου κατά του covid αποκάλυψε ότι το ιικό RNA βρέθηκε σε κάθε όργανο του σώματος του ασθενούς, πράγμα που σημαίνει ότι είτε το εμβόλιο

είναι  αναποτελεσματικό, είτε ο κορωναϊός εξαπλώνεται πιο γρήγορα σε εμβολιασμένα άτομα.

Η επιστημονική έκθεση από τη Γερμανία που δημοσιεύθηκε από το International Journal of Infectious Diseases τον Ιούνιο εξέτασε την αυτοψία ενός 86χρονου άνδρα που είχε λάβει μία μόνο δόση του εμβολίου SARS-CoV-2 αλλά πέθανε 4 εβδομάδες αργότερα αφού μολύνθηκε με τον ιό από έναν άλλον ασθενή σε νοσοκομείο.

Eίχε υποβληθεί σε τεστ που αποδείχθηκε αρνητικό 18 μέρες πιο αργά κατά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο αλλά 24 ώρες μετά τον εμβολιασμό του αποκαλύφθηκε ότι το ιικό RNA ήταν παρόν σχεδόν σε όλα τα όργανά του σώματός του. 

Το εμβόλιο προκάλεσε μια ανοσοποιητική αντίδραση δεν εμπόδισε τον ιό να εισχωρήσει σε όλα τα όργανα του σώματός του. Το ιικό RNA ανιχνεύθηκε σχεδόν σε όλα τα όργανα του σώματός του κάτι που σημαίνει ότι επίσης αυτό συνέβαινε και με τις πρωτείνες Spike.

Σύμφωνα με τη δημοσιευμένη έκθεση αυτοψίας, ο εμβολιασμένος άνδρας ήταν 86 ετών και υποβλήθηκε σε τεστ για COVID-19 που αποδείχθηκε αρνητικό όταν εισήχθη στο νοσοκομείο με σοβαρά γαστρεντερικά προβλήματα και δυσκολίες στην αναπνοή. Αυτό περιγράφει η έκθεση:

Αναφέρεται η περίπτωση ενός 86χρονου άνδρα τροφίμου σε Οίκο Ευγηρίας που έλαβε το εμβόλιο κατά SARS-CoV-2. Το ιατρικό ιστορικό του περιελάμβανε συστηματική υπέρταση, χρόνια φλεβική ανεπάρκεια, άνοια και καρκίνωμα του προστάτη. 

Στις 9 Ιανουαρίου 2021, ο άνδρας έλαβε το εμβόλιο mRNA με νουκλεοζίτη BNT162b2 ως νανοσωματίδια λιπιδίων σε δόση 30 μg.

 Εκείνη την ημέρα και για τις επόμενες 2 εβδομάδες, δεν έδειξε κλινικά συμπτώματα (Πίνακας 1). Την 18η ημέρα εισήχθη στο νοσοκομείο με επιδείνωση της διάρροιας. Καθώς δεν έδειξε κλινικά συμπτώματα COVID-19, δεν υπήρξε απομόνωση του σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...