ΕΜΒΟΛΙΑ COVID: ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ο SUCHARIT BHAKDI ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΝΤΙ-COVID

Sucharit Bhakdi και ιατροί για το Covid Ethics, 23 Μαΐου 2021
Μετάφραση Ρωμανός
ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Οι κατασκευαστές των πειραματικών εμβολίων COVID-19 εξαιρούνται από οποιαδήποτε νομική ευθύνη για βλάβες που προκαλούνται από εμβόλια. Άτομα που εγκρίνουν εμβόλια COVID-19 και άτομα που συνταγογραφούν ή πραγματοποιούν τον εμβολιασμό πρέπει να ενημερώνονται για τις ουσίες, καθώς μπορεί να θεωρηθούν προσωπικά υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημία.

Αυτή η συζήτηση συμπεραίνει ότι τα εμβόλια COVID-19 είναι περιττά, αναποτελεσματικά και επικίνδυνα.

ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ

Τα άτομα με ανοσοανεπάρκεια προστατεύονται επαρκώς έναντι του SARS-CoV-2 με κυτταρική ανοσία. Ο εμβολιασμός δεν ενδείκνυται επειδή δεν μπορεί να μειώσει την επίπτωση σοβαρών ασθενειών. Επιπλέον, υπάρχουν διαθέσιμα αποτελεσματικά φάρμακα για τη θεραπεία ασθενών με COVID-19. Ακόμα και για άτομα που κινδυνεύουν, δεν υπάρχει λόγος για την επείγουσα έγκριση των πειραματικών εμβολίων.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Τα αντισώματα στο αίμα βρίσκονται στη «λάθος πλευρά του τοίχου» και δεν μπορούν να αποτρέψουν την επίθεση των ιών από τον αέρα. Σε πειράματα πρωτευόντων, δεν βρέθηκε εμβόλιο που να προστατεύει από τη μόλυνση των πνευμόνων. Ο ισχυρισμός ότι τα παιδιά και οι υγιείς ενήλικες πρέπει να εμβολιαστούν για την προστασία άλλων ανθρώπων δεν έχει επιστημονική βάση.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ

Αυτός ο εμβολιασμός ενέχει σοβαρούς κινδύνους για όλους τους ανθρώπους. Όλα τα εμβόλια μπορεί να προκαλέσουν πήξη του αίματος. Μόνο για αυτόν τον λόγο, η χρήση τους πρέπει να απαγορεύεται. 

Ο σχηματισμός θρόμβων στα εγκεφαλικά αγγεία προκαλεί σοβαρούς πονοκεφάλους, ναυτία και έμετο, θόλωση συνείδησης, νευρική παράλυση κάθε είδους, μεταξύ άλλων. Σε άλλες περιοχές, οι αγγειακοί θρόμβοι μπορεί να έχουν πολλαπλές απειλητικές για τη ζωή συνέπειες. 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...