Γιατί κανείς δεν μιλάει για το φάρμακο κατά του covid – 19;Aλλά μόνο για εμβόλια;

 Μήπως οι κυβερνήσεις έγιναν πωλητές των εμβολίων;

Γιατί στην περίπτωση του covid – 19 θεωρείται ύβρις προς την επιστήμη ή ταμπού ή προκλητική συμπεριφορά να θέσει κανείς το εξής απλό ερώτημα…. φάρμακο δεν μπορεί να παρασκευαστεί;

Προκαλούν αλγεινή εντύπωση τα όσα διαδραματίζονται με την υπόθεση covid – 19, εμβολιασμός, αντιμετώπιση της πανδημίας.

Στην αρχή η Κίνα προσπάθησε να κρατήσει μυστικό ένα σοβαρό πρόβλημα που έμελλε να αποδειχθεί παγκόσμια πανδημία.

Η Κίνα το κράτησε κρυφό επειδή είναι υπαίτια, διέπραξε έγκλημα κατά της ανθρωπότητας η Κίνα καθώς ο ιός είναι εργαστηριακός, δημιουργήθηκε στο εργαστήριο βιολογίας του Wuhan της Κίνας.

Οι ΗΠΑ το γνώριζαν όπως και άλλες χώρες, τα τελευταία 15 χρόνια η Κίνα μέσω ειδικευμένων εργαστηρίων πραγματοποιούσε πειράματα πάνω σε εργαστηριακά παραγόμενους ιούς, μόνο στην Κίνα έχουν ανακαλυφθεί σχεδόν 1200 τέτοιοι, πολλοί εκ των οποίων ανήκουν στην οικογένεια των κορωνοιών.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τύπου facebook και twitter επιχείρησαν με μεθόδους καθεστώτος, κάθε αναφορά περί της προέλευσης του covid -19 να την απομονώσουν.

Εν συνεχεία κάποιες ισχυρές κυβερνήσεις έκαναν deals με τις φαρμακευτικές εταιρίες για να παραχθεί το εμβόλιο και καθολικά επέβαλλαν ακραία μέτρα περιορισμών όπως τα αποτυχημένα lockdowns.

Οι θάνατοι αυξήθηκαν στα 3,82 εκατ διεθνώς, τα lockdowns από 1, εξελίχθηκαν σε 2 και 3 και τα κρούσματα συνέχισαν να αυξάνονται στα 176,7 εκατ διεθνώς.

Ο πλανήτης τρομοκρατημένος από μια ομερτά σιωπής όπου μόνο ότι ανέφεραν οι ειδικοί επιστήμονες οι λοιμωξιολόγοι αποτελούσε το αλάθητο και όλες οι άλλες απόψεις είτε στιγματίζονταν, είτε απομονώνονταν, είτε με αφορισμούς… είναι ψεκασμένοι επιχειρούσαν να χειραγωγήσουν τις κοινωνίες.

Αυτό ονομάζεται ομερτά όπως στην mafia…

Ο εμβολιασμός παρουσιάστηκε ως πανάκεια, ως η μόνη λύση, οι επικεφαλής των φαρμακευτικών εταιριών έκαναν περιοδείες σε διάφορα κράτη και παρουσιάζονταν ως Μεσσίες, ως ουμανιστές όπου η ηθική και ο αγώνας να διασώσουν την ανθρωπότητα… ήταν ο μόνος αθώος σκοπός τους.

Τι υποκρισία.

Στην Ελλάδα ο έλληνας πρωθυπουργός εισηγήθηκε τον πιστοποιητικό εμβολιασμένων μια αυταπάτη, μια πρόταση με πολλά ερωτηματικά που στιγματίζει και διαχωρίζει την κοινωνία σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους.

Γιατί κανείς δεν μιλάει για χρήση φαρμάκων κατά του Covid -19;

Προκαλεί αλγεινή εντύπωση ότι στην υπόθεση covid – 19 η αντιμετώπιση του προβλήματος είναι μονοδιάστατη.

Μόνο εμβολιασμός υπάρχει….

Γνωρίζουμε όμως ως μη ειδικοί περί των φαρμάκων και της ιατρικής, ότι εάν κάποιος αρρωστήσει και χρειαστεί να νοσηλευτεί από κάποια ίωση… δεν τον εμβολιάζουν, του χορηγούν την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή, αυτό σημαίνει ότι του χορηγούν φάρμακα.

Γιατί στην περίπτωση του covid – 19 θεωρείται ύβρις προς την επιστήμη ή ταμπού ή προκλητική συμπεριφορά να θέσει κανείς το εξής απλό ερώτημα.

Εμβόλιο δημιουργήθηκε σχεδόν σε χρόνο ρεκόρ, καμία φαρμακευτική εταιρία δεν έχει ασχοληθεί από τον Μάρτιο του 2020 έως και σήμερα Ιούνιο 2021 ώστε να ανακαλύψει ένα αποτελεσματικό φάρμακο;

Ενώ πάνω από 130 προγράμματα εμβολίων έτρεξαν διεθνώς… καμία φαρμακευτική εταιρία που δεν εμπλάκηκε στην υπόθεση εμβόλια… δεν επιχείρησε να ανακαλύψει ένα αποτελεσματικό φάρμακο;

Γιατί κάθε φορά που παρουσιάζεται μια εναλλακτική λύση, ως φάρμακο, αμέσως υποτιμάται ως αναποτελεσματικό ή μη επαρκές ή ότι είναι σε πειραματικό στάδιο και παραγκωνίζεται;

Δηλαδή τα εμβόλια δεν είναι σε πειραματικό στάδιο;

Γιατί όταν κάποιος πάει να θέσει την αυτονόητη ερώτηση γιατί η επιστήμη δεν έχει επικεντρωθεί στην ανακάλυψη φαρμάκων κατά του Covid – 19… αμέσως δέχεται επαίσχυντες επιθέσεις… ως αντιρρησίας και επικίνδυνος για το κοινωνικό σύνολο;

Υπάρχει απάντηση;

Υπάρχει απάντηση γιατί όλοι μιλούν για τα εμβόλια και κανείς για τα φάρμακα;

Οι εξηγήσεις που μπορεί να δοθούν είναι οι εξής

1)Οι εταιρίες πήραν πολλά δισεκατομμύρια ώστε να παρασκευάσουν και πουλήσουν τα εμβόλια τους, οι εταιρίες δεσμεύτηκαν και τα κράτη πλήρωσαν, οπότε συνδέονται με ένα είδος αγοραπωλησίας, ένα είδος deal όπου και οι δύο πλευρές παγιδεύτηκαν σε μια κατάσταση που καθορίστηκε από την ανεξέλεγκτη πραγματικότητα του κορωνοιού.

2)Υπάρχει ενδεχόμενο τα πειράματα που έχουν υπάρξει, ώστε να παρασκευαστούν φάρμακα να μην είναι αποτελεσματικά.

Το ερώτημα εδώ είναι πως οι φαρμακοβιομηχανίες ανακάλυψαν σε ελάχιστο χρόνο τόσα εμβόλια και έχουν παρέλθει 15-16 μήνες και καμία αχτίδα φωτός δεν έχει προκύψει για τα φάρμακα;

Είναι πολύ περίεργη αυτή η εξέλιξη.

3)Οι κυβερνήσεις έχουν μετατραπεί σε πλασιέ των εμβολίων και των φαρμακευτικών εταιριών.

Προφανώς και δεν μιλούμε για οικονομικά deals ή δωροδοκίες πολιτικών, δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο, οι φαρμακευτικές εταιρίες να δωροδοκήσουν τόσες κυβερνήσεις ανά τον κόσμο.

Όμως σίγουρα κάποια deals έχουν υπάρξει που μπορεί να μην αφορούν ιδιοτελή κίνητρα αλλά όσοι ασχολούνται με το επιχειρείν γνωρίζουν πως γίνονται οι δουλειές.

4)Τίποτε από όλα αυτά δεν ισχύει, αποτελούν σενάρια συνωμοσίας και οι φαρμακοβιομηχανίες πιστές στον ιερό ρόλος τους προσπαθούν να διασώσουν τον κόσμο από τον Covid – 19.

Έχουν λάβει θεϊκή εντολή σαν τον Πάπα Φραγκίσκο της Ρώμης να σώσουν τον πλανήτη…

Επειδή δεν πιστεύουμε τα ουμανιστικά κίνητρα των φαρμακευτικών εταιριών αποκλείουμε αυτή την εκδοχή αλλά προφανώς μπορεί κάποιοι να την πιστεύουν.

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός

Έχει αναλυθεί πολύ διεξοδικά ότι υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό δεν μπορεί να υπάρξει.

Πρωτίστως όσοι την εισηγούνται απαξιώνουν την ατομική πρωτοβουλία και την επιλογή του καθενός να επιλέξει.

Όσοι σχεδιάζουν να επιβάλλουν υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά την άποψη μας δεν εξυπηρετούν τα σχέδια της κοινωνίας αλλά αλλότρια ή ιδιοτελή σχέδια…

Ο εμβολιασμός ή μη εμβολιασμός πρέπει να είναι αποκλειστικά ευθύνη του καθενός και επιλογή του καθενός, δεν μπορεί να καθοριστεί διοικητικά.

Ορισμένοι εκπρόσωποι της ελληνικής κυβέρνησης επιμένουν ότι μπορεί ο μη εμβολιασμός να είναι αιτία απόλυσης εργαζομένου.

Προφανώς και πιστεύουμε ότι το 99,9% των εταιριών στην Ελλάδα δεν θα υιοθετήσει το μέτρο αυτό, καμία σοβαρή εταιρία δεν θα δεχθεί να απολύσει ένα εργαζόμενο της επειδή δεν εμβολιάστηκε.

Η τρομοκρατία περί απολύσεων, θεωρούμε ότι δεν βοηθάει τον δημόσιο διάλογο.

Εμείς εδώ πάντως στο bankingnews πλέον διαθέτουμε 65 δημοσιογράφους και δεν πρόκειται να επιβάλλουμε σε κανένα εργαζόμενο μας να κάνει εκείνο ή το άλλο.

Είναι προσωπική επιλογή του καθενός να εμβολιαστεί ή να μην εμβολιαστεί, όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν καμία βαρύτητα.

Η κυβέρνηση θα πρέπει να αλλάξει τακτική, καθώς ο εκφοβισμός δεν περνάει.

Στην Ελλάδα μόνο το 27% των πολιτών έχει εμβολιαστεί πλήρως και με μεθόδους εκφοβισμού τα αποτελέσματα θα είναι αντιστρόφως ανάλογα από τον επιδιωκόμενο στόχο.

www.bankingnews.gr

loading...