ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΓΡΙΒΑΣ: ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΦ’ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑ» COVID-19

ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ COVID-19 ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ…

Σύμφωνα με έρευνα επιχορηγούμενη από την κυβέρνηση του Καναδά, η πρωτεΐνη της ακίδας των εμβολίων «COVID» διαχέεται από τον τόπο της ένεσης μέσω της κυκλοφορίας του

αίματος και μπορεί να προκαλέσει ζημιά σε όλα τα όργανα.

Η σχεδιασμένη μαζική διασπορά της αρρώστιας και του θανάτου πρέπει να σταματήσει αμέσως. Φυσικά, δεν πρόκειται για «λάθος» αλλά για «έγκλημα εκ προμελέτης κατά της ανθρωπότητας».

Έρευνα μιας ομάδας επιστημόνων επιχορηγούμενη από την κυβέρνηση του Καναδά, δείχνει ότι η πρωτεΐνη των ακίδων των εμβολίων COVID μπορεί να μετακινείται από το σημείο της ένεσης μέσω της κυκλοφορίας του αίματος και να συσσωρεύεται σε όργανα και ιστούς, όπως ο σπλήνας, ο μυελός των οστών, το ήπαρ, τα επινεφρίδια και σε «αρκετά υψηλές συγκεντρώσεις» στις ωοθήκες και να προκαλεί βλάβες.

Επιλογή και επιμέλεια κειμένων: Κλεάνθης Γρίβας 4 Ιουνίου 2021

Megan Redshaw

THE DEFENDER – CHILDREN’S HEALTH DEFENSE

June 3, 2021

‘We Made a Big Mistake’ — COVID Vaccine Spike Protein Travels From Injection Site, Can Cause Organ Damage

►Ο 17ος αιώνας ήταν ο αιώνας των μαθηματικών.

►Ο 18ος των φυσικών επιστημών.

►Ο 19ος της βιολογίας» (Albert Camus).

►Ο 20oς ήταν ο αιώνας της μαζικής παράκρουσης του ανθρώπινου είδους, των στρατοπέδων συγκέντρωσης και εξόντωσης, του Άουσβιτς, του Γκουλάγκ, των Ολοκαυτωμάτων.

►Ο 21ος αιώνας θα είναι ο αιώνας του ατέλειωτου Φόβου και της γενετικής μετάλλαξης του ανθρώπου. Ο αιώνας όπου η μέχρι σήμερα διαχρονικής ισχύος προειδοποίηση του Σοφοκλή «Ουδέν ανθρώπου δεινότερον πέλει» [«Τίποτα δεν είναι πιο τρομερό απ’ τον άνθρωπο», Σοφοκλής, Ἀντιγόνη, 332-333] θα καταλήξει στην ύπαρξη ενός «μέλλοντος» στο οποίο αυτή η προειδοποίηση αυτή θα καταστεί περιττή. Γιατί δεν θα υπάρχει πλέον ο άνθρωπος, όπως τον ξέρουμε από εκατομμύρια χρόνια. Κυρίες και κύριοι, «καλώς ήρθατε στην κόλαση του πραγματικού» από την οποία δεν θα υπάρχει καμιά διαφυγή.

Περιεχόμενα

«ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ»

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

1. ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ-ΝΑΖΙΣΜΟ

2. ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑ-ΕΓΚΛΗΜΑ

► «ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

   

loading...