ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΤΑ COVID 19 ΣE ΠΟΣΟΣΤΟ 60% ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΩΝ


ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΤΙ ΞΕ... ΚΑΤΙ ΞΕ... ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΤΡΟΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΝΟΟΥΝ(;)Η πλειονότητα των γιατρών στις ΗΠΑ αρνείται τα εμβόλια κατά COVID, σύμφωνα με έρευνα της Ένωσης Αμερικανών Ιατρών και Χειρουργών

(AAPS).

Από τους 700 γιατρούς που απάντησαν σε έρευνα στο Διαδίκτυο της Ένωσης Αμερικανών Ιατρών και Χειρουργών (AAPS), σχεδόν το 60% δήλωσε ότι δεν «εμβολιάστηκαν» κατά του COVID.

Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τη δήλωση της American Medical Association ότι το 96% των ιατρών είναι πλήρως ανοσοποιημένοι. Αυτή η έρευνα βασίστηκε σε δείγμα 300 συμμετεχόντων.

Καμία από τις 2 έρευνες δεν αντιπροσωπεύει ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα όλων των Αμερικανών ιατρών, αλλά η έρευνα AAPS δείχνει ότι οι γιατροί απέχουν πολύ από την ομόφωνη υποστήριξη της εκστρατείας μαζικού εμβολιασμού.

Η Εκτελεστική Διευθύντρια της APSA, Jane Orient, λέει ότι είναι λάθος να ισχυρίζεται κανείς ότι ένα άτομο που αρνείται τον εμβολιασμό είναι “anti-vaxx” «Πρακτικά σχεδόν κανένας γιατρός δεν είναι« αντι-αντιβιοτικός »ή« αντι-χειρουργικός », ωστόσο όλοι αντιτίθενται σε θεραπείες που θεωρούν περιττές και επιβλαβείς για τον ασθενή ή δεν έχουν ελεγχθεί επαρκώς».

Η έρευνα AAPS έδειξε επίσης ότι το 54% των ιατρών που ερωτήθηκαν γνώριζαν ασθενείς που πάσχουν από «σημαντική ανεπιθύμητη ενέργεια». Μεταξύ των μη εμβολιασμένων γιατρών, το 80% είπε, “νομίζω ότι ο κίνδυνος εμβολίων είναι μεγαλύτερος από τον κίνδυνο ασθένειας” και το 30% είπε, “Είχα ήδη το COVID.”


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :