Η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει, αλλά τι το θέλεις θάχουν φύγει χωρίς λόγο κάποιες χιλιάδες άνθρωποι! τραγικό!




Ότι δεν γνωρίζεις εσύ, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει !       

Γράφει ο Αrchangel  – – – 

Ζούμε σε μία φρενίτιδα δυστυχίας. Όλα αυτά πού συμβαίνουν είναι περίεργα, μιλάμε δε τα χωράει ο νους.

Η 4η Τεχνολογική Επανάσταση και ο Φόβος της Δυστοπίας ειναι η Πανδημία, ανόητε !

Δεν έτυχε ο covid. Στοχευμενος για συγκεκριμένες ατζέντες ήταν..The great reset. 

Ο  Klaus Schwab είναι ένας τρελός μαζί με την υπόλοιπη ομάδα είναι για τα κάγκελα. Θέλουμε Έθνος, οικογένεια, θρησκεία και να τρώμε όσο κρέας Θέλουμε. Και πάνω από όλα ο νορμάλ κόσμος δεν θέλει να χάσει την ανθρωπιά του.

Πιστεύω πως αν ζούσε η Πυθία στις ημέρες μας, η προφητεία της σε όποιον την ρωτούσε για το εμβόλιο θα ήταν η εξής  :  «Ήξεις αφήξεις εκ του εμβολίου θνήξεις » – Μετάφραση : Αν (πας) να το κάνεις και αν (γυρίσεις), στο τέλος (από το εμβόλιο θα καταλήξεις)

Εάν όλοι αυτοί πού μας επιβάλουν το μπόλι την βγάλουν καθαρή μετά  το πέρας του χρόνου είμαστε άξιοι τη μοίρας μας..Η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει,αλλά τι το θέλεις θάχουν φύγει χωρίς λόγο κάποιες χιλιάδες άνθρωποι!τραγικό!

Μετα απο τοση πρόοδο διάφορων μορφών, εξακολουθούν να πεθαίνουν 185000 παιδια κατω των 5 ετων κάθε χρονο, απο πεινα και διψα ,οχι γιατί δεν έχουν ..όρεξη να φανε και να πιούν αλλα,δεν έχουν πρόσβαση  στους πόρους αυτούς που αφθονούν.

Πριν 2500 χρονια ο Θουκιδιδης μας σύστησε να αλλάξουμε μυαλά, πράγμα που δεν εγινε και δεν πρόκειται να γίνει στο προσεχές και φοβάμαι στο μακροπρόθεσμο μελλον, οση πρόοδο τεχνολογική  η οποίας αλλης μορφης σημειώσουμε.

Εννοείται πως η τεχνολογία πρέπει να έχει όρια. Τώρα πλέον δεν φτιάχνουμε θέσεις εργασίας για τους ανθρώπους αλλά για τις μηχανές

Οσο για τους επιστήμονες που βγαίνουν στα κανάλια ,ένα εχω να τους πω … Η επιστήμη ΔΕΝ συνδέεται με την πολιτική’!Δεν ειναι σωστο η επιστήμη να κανει ‘πολιτικά’ παιχνίδια δηλαδή οτι της λένε οι κυβερνήσεις  …!

Κρατάω, οι άνθρωποι είναι σε θέση να καταλάβουν και να κατανοήσουν την αλήθεια όταν τους μιλούν με ειλικρίνεια.

Και Η ελευθερία είναι κολλητική.

loading...