«Παρακαλώ την κατανόησή σας – Η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο σε άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί».

Ο κορωνοϊός φέρνει μαζί του και κάτι άλλο! Χειρότερο από τα μέτρα
Η είδηση που κρούει των «κώδωνα» του κινδύνου στην Ευρώπη…

Στην Βαυαρία, ένας ιδιοκτήτης καταστήματος ρούχων φρόντισε να προκαλέσει θόρυβο, από την ανάποδη!
Στην βιτρίνα του καταστήματος υπάρχει μία επιγραφή που λέει:

«Παρακαλώ την κατανόησή σας – Η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο σε άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί».

Ο καταστηματάρχης κ. Schuler αιτιολόγησε την ενέργειά του:

«Νιώθουμε άβολα με άτομα που έχουν εμβολιαστεί».

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι φωτογραφίες της ανακοίνωσης προκάλεσαν διαμάχη, αλλά έλαβαν και υποστήριξη. Σύμφωνα με τον Schuler, αυτό δείχνει πως δεν είναι μόνοι τους σε αυτό, καθώς πολλοί πολίτες αντιδρούν στα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας και θέλουν να δείξουν πως μοιάζει αυτό από την ανάποδη. Άλλωστε όπως ένα καταστηματάρχης θα μπορεί να μην επιτρέπει στην είσοδο σε ανεμβολίαστους, το ίδιο θα μπορούσε να πράξει ένας άλλος σε εμβολιασμένους.

RT: Απαγορεύεται η είσοδος σε εμβολιασμένους

«Εάν το παραδοσιακό κατάστημα ενδυμάτων στην Βαυαρία δεν επιτρέπει σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί την είσοδο, θα έχει πρόβλημα. Υπάρχουν αρκετά άλλα παρόμοια μαγαζιά. Και πολύ σύντομα θα υπάρχουν αρκετά άτομα που θα έχουν εμβολιαστεί. Προφανώς οι ιδιοκτήτες σκέφτονται να εγκαταλείψουν την επιχείρησή τους», γράφει ένας χρήστης στο Twitter.

Ένας άλλος χρήστης ήταν της γνώμης ότι η πολιτική μέτρων περιορισμού κατάφερε να διαιρέσει την κοινωνία: «Η πολιτική του COVID στο τρελοκομείο της Γερμανίας έκανε καλή δουλειά ως προς την διαίρεση της κοινωνίας. Καλύτερη από την ψηφιοποίηση».

Το γερμανικό άρθρο κρούει για τα καλά τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς στην Γερμανία οι πολίτες ξεκίνησαν αντίμετρα στα μέτρα περιορισμού που τους επιβάλλουν! Η δράση φέρνει αντίδραση και συνδυασμό με την κοροϊδία των ειδικών» σε λίγο οι κοινωνίες της Ευρώπης θα φλέγονται διαιρεμένες, ζητώντας «παγκόσμια σωτηρία».

Ο κορωνοϊός, εκτός από τα μέτρα φέρνει μαζί του και κάτι άλλο: Την διαίρεση των κοινωνιών!!!

loading...