ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΟΚ!!!!

Η Νάπολη, Ελληνική αποικία στη Magna Ελλάδα προσωποποιημένη, ισχυρίζεται ότι θα ταρακουνήσει τον ιταλικό ζυγό και θα απελευθερωθεί ανακαλύπτοντας ξανά την ελληνική της ταυτότητα!

Σημειώστε τα ελληνικά χρώματα στο φόρεμα της (που αποτελείται από μπλε και λευκές ζώνες όπως η ελληνική σημαία) ενώ η πέτρα στην οποία παγιδεύτηκε έχει τα χρώματα της Ιταλίας (πράσινο, λευκό, κόκκινο). Η ίδια, δουλεύοντας με τη σμιλή, βρίσκει το πραγματικό της σχήμα. Αυτό σημαίνει ότι με την προσπάθειά του θα κερδίσει την ανεξαρτησία του, αφού βρει την καλλιέργεια του!

Ο τίτλος της εικόνας πάνω είναι:

Η ΝΑΠΛΗ είναι ελεύθερη…

Ετοιμαστείτε να ξαναγράψουμε την ΙΣΤΟΡΙΑ!!! πολεμώντας για την ανεξαρτησία της Magna Greece και της Ένωσης με την Πατρίδα Ελλάδα!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ!!!! Η Νάπολη, Ελληνική αποικία στη Μεγάλη Ελλάδα προσωποποιημένη παριστάνεται να αποτινάσσει τον ιταλικό ζυγό και να απελευθερώνεται ξαναβρίσκοντας την Ελληνική της ταυτότητα!

Παρατηρείστε τα Ελληνικά χρώματα στο ένδυμά της (που αποτελείται από ζώνες μπλε και άσπρες όπως η Ελληνική σημαία) ενώ η πέτρα μέσα στην οποία βρισκόταν εγκλωβισμένη έχει τα χρώματα της Ιταλίας (πράσινο, άσπρο, κόκκινο). 

Η ίδια δουλεύοντας με το καλέμι ξαναπαίρνει την πραγματική της μορφή. Αυτό σημαίνει ότι με την προσπάθειά της θα αποκτήσει την Ανεξαρτησία της έχοντας βρει την Ελληνικότητά της!

Ο τίτλος της εικόνας που αναγράφεται πάνω είναι:

Η ΝΑΠΟΛΗ απελευθερώνεται…

ετοιμαστείτε για να ξαναγράψετε την ΙΣΤΟΡΙΑ!!! που αγωνίζονται για την Ανεξαρτησία της Μεγάλης Ελλάδας και την Ένωση με τη Μητέρα Πατρίδα Ελλάδα!

loading...