Την ώρα που η Πρόεδρος κάνει γενικευμένη έκκληση για την ενσωμάτωση των μεταναστών . Αλλοδαποί προβαίνουν καθημερινά σε ειδεχθή εγκλήματα .

 Την ώρα που η Πρόεδρος κάνει γενικευμένη έκκληση για την ενσωμάτωση των μεταναστών στην Ελληνική κοινωνία, αγέλη από έξι  Πακιστανούς  επιτέθηκε σε 25χρονη έξω από την πλαζ της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου

Οι αδίστακτοι αλλοδαποί βρήκαν την κοπέλα την ώρα που είχε μείνει μόνη της στο χώρο στάθμευσης του αυτοκινήτου της και την περικύκλωσαν. Από τα έξι άτομα που της επιτέθηκαν, ένας προχώρησε να της σκίσει τα ρούχα ενώ οι υπόλοιποι τη βιντεοσκοπούσαν, κάνοντας μάλιστα απευθείας αναμετάδοση της επίθεσης σε άγνωστη ιστοσελίδα. Η κοπέλα έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή. 

Στην τοποθεσία έσπευσαν άμεσα η αστυνομία και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι κατάφεραν και εντόπισαν 2 από τους 6 Πακιστανούς, ηλικίας 36 και 20 ετών, τους οποίους και προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα Κορωπίου. Η κοπέλα αναγνώρισε τους δύο άνδρες οι οποίοι βρίσκονται στη χώρα παράνομα και εργάζονται σε χωράφια στο Κορωπί. 

Σε βάρος των δραστών έχει σχηματιστεί δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή. Ενώ αναμένεται η προφυλάκισή τους, οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων ανδρών συνεχίζεται. 

Ελπίδα όλων είναι οι δράστες να βρεθούν και να φυλακιστούν άμεσα, αν ωστόσο σε κανένα χρόνο βρεθούν εκτός φυλακής, δεν θα είναι άτοπο οι κάτοικοι της περιοχής να σκεφτούν την αυτοδικία.  

loading...