Ο δυτικός δημοκρατικός εξτρεμισμός είναι εκτός ελέγχου

Ο ιός C μάς έχει δείξει ότι η δυτική κοινωνία είναι μια φούσκα που έχει ξεσπάσει και οι συνέπειες είναι ανυπολόγιστες, το χειρότερο δεν έχει ακόμη έρθει.

Προανάκρουσμα

Από το 2015, η δυτική κοινωνία και κουλτούρα συνεχώς συνεχίζουν. Ενώ ήταν αρκετά δύσκολο το 2008 μετά την τραπεζική κρίση, η προσφυγική κρίση το 2015 έδωσε το θάνατο πλήγμα στις δυτικές δημοκρατίες και τον πολιτισμό. Ο ιός C ήταν η τελευταία πτώση που έπεσε και έδειξε οδυνηρά τις ανίκανες κυβερνήσεις της Δύσης, οι οποίες είναι διεφθαρμένες και εξοφλημένες από ομάδες λόμπι όπως η φαρμακευτική βιομηχανία και δισεκατομμυριούχοι όπως οι Gates και Soros.

Η Δύση πίστευε ότι η νέα έγχρωμη επανάσταση στη Συρία θα πετύχαινε και δεν είχε βασιστεί στη συμμετοχή και τη βοήθεια της Ρωσίας απέναντι στην Αραβική Δημοκρατία της Συρίας, η οποία από μόνη της ήταν πολύ ανόητη ή χαζή πράξη. Εάν είχαν εκπαιδευτεί σωστά πολιτικά και γεωπολιτικά, θα μπορούσαν να έχουν δει να έρχεται. Από τον πόλεμο της Συρίας και ίσως ήδη πριν από αυτό, οι έγχρωμες επαναστάσεις, η κατοχή του Ιράκ και η καταστροφή του Λιβυκού Έθνους, οι δυτικές δημοκρατίες, έτσι θέλουν να αυτοαποκαλούνται, υπέστησαν το ένα πλήγμα μετά το άλλο. Ο πόλεμος της Συρίας άνοιξε το Pandora’s Box και δεν μπορεί πλέον να κλείσει. Ο ιός C ήταν το τελευταίο πράγμα που έκανε τα πάντα να ξεφύγουν από τον έλεγχο.

Πουθενά στη Δύση δεν μετράνε οι άνθρωποι, σύμφωνα με τον Paul Craig Roberts .Επικεντρώνεται κυρίως στις ΗΠΑ, αλλά το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για τους Ευρωπαίους, τους Αυστραλούς, τους Καναδούς, τους Βρετανούς και τους πολίτες της Νέας Ζηλανδίας. Ο δυτικός κόσμος χάνεται με τη δική του ηθική χρεοκοπία, οι πολίτες του χάνονται απελπιστικά στην προπαγάνδα και την πόλωση, που τους εξαναγκάζονται από ένα τεχνοκρατικό ολοκληρωτικό καθεστώς που ονομάζεται Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ). Η ελευθερία του λόγου ή ακόμη και (ελεύθερες) σκέψεις έχουν φύγει, όχι με τρόπο όπως για παράδειγμα στην πρώην ΛΔΓ ή τον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά με τον αποκλεισμό από την κοινωνία, χωρίς ποινές φυλάκισης ακόμη, αλλά με τον τρόπο που εξελίσσεται, μπορεί να έρχεται στο εγγύς μέλλον. Μπορείτε να δείτε την κατάργηση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως ποινή φυλάκισης, επειδή όλα στην καθημερινή μας ζωή εμπλέκονται στο Διαδίκτυο, τραπεζικές εργασίες, γραφή, εργασία, ακόμη και πώληση και αγορά αγαθών, και από την 1η Ιουλίου, ταξιδεύοντας στην ΕΕ, που σας δόθηκε από ένα τεχνοκρατικό καθεστώς που ονομάζεται ΕΕ, επιτρέπεται μόνο με ένα πράσινο πέρασμα. Και δεν είναι μόνο αυτό που θέλουν. Η ταυτότητα των ενηλίκων έχει σχεδιαστεί, το οποίο δεν είναι τίποτα περισσότερο απόΣύστημα κοινωνικής πίστωσης , το οποίο θα εφαρμοστεί στην ΕΕ το 2022, ως πιλοτικό έργο.

Ρατσισμός, Κλίμα και ΛΟΑΤ

Αυτά τα θέματα , τα οποία στην πραγματικότητα αποσπώνται από τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΕΕ, έχουν καταστεί οι κύριοι στόχοι της ΕΕ, που επιβάλλονται στους πολίτες τους, όπως μια θρησκεία ή δόγμα, χωρίς ελευθερία επιχειρημάτων ή αντιπολίτευση. Τα παιδιά στα σχολεία είναι ενοχλημένα, ήδη στο νηπιαγωγείο με σεξουαλικότητα, πράγμα που είναι στην πραγματικότητα δουλειά των γονέων. Έγραψα πολλές φορές στο παρελθόν, τα σχολικά βιβλία (στην Ολλανδία) βρίσκονται υπό την επίβλεψη της TowerBrooks , μιας εταιρείας διαχείρισης επενδύσεων, που βρίσκεται στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο μεγαλύτερος ενδιαφερόμενος είναι ο George Soros, ο οποίος είναι γνωστός ως «ο άνθρωπος που έσπασε την Τράπεζα της Αγγλίας”, επειδή το 1992, ποντάρισε εναντίον της λίρας και φέρεται να έκανε 1,5 δισεκατομμύρια λίρες όταν η στερλίνα έπεσε, οδηγώντας τον τότε πρωθυπουργό Τζον Μαγιόρ να αποσύρει το νόμισμα από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Συναλλαγματικών Συναλλαγών σε αυτό που έγινε γνωστό ως Μαύρη Τετάρτη. Ένας εγκληματίας που μπορείτε να πείτε, που εξακολουθεί να είναι στην εξουσία, κυριαρχεί στην ΕΕ, ο μεγαλύτερος συνεισφέρων στο Black Lives Matter και χορηγός των Παρασκευών για το Μέλλον(η κλιματική ομάδα). Σε μια πρόταση, ο Soros είναι μαζί με τον Bill Gates και τον Klaus Schwab τη μεγαλύτερη απειλή για τους πολίτες της ΕΕ (και σε αυτό το θέμα όλου του κόσμου), οι οποίοι είναι συνηθισμένοι στην ελευθερία και τον πραγματικό πολιτισμό. Δημιούργησαν μια κουλτούρα ακύρωσης για χάρη των προσφύγων, της ισότητας και της διάσωσης του κόσμου! Υποστηρίζουν, ή ήταν μέρος, πολέμων για να αναγκάσουν τις κυβερνήσεις να ανοίξουν τα σύνορά τους για τους λεγόμενους πρόσφυγες, ώστε η Ευρώπη να γίνει σαν τις ΗΠΑ, μια πολυπολιτισμική κοινωνία, που βασίζεται στις αρχές των ΗΠΑ, δεν ζητείται κυριαρχία. Αυτή είναι η παγκοσμιοποίηση στην καλύτερη περίπτωση, προς μια παγκόσμια (δυτική) κυβέρνηση.

Ο C-Virus χρησιμοποιείται ως όπλο τρόμου και γεωπολιτικό όπλο

Ο ιός C έχει γίνει όπλο στον υβριδικό πόλεμο, έναν πόλεμο που μετατράπηκε σε δεύτερο ψυχρό πόλεμο. Τουλάχιστον οι πολιτικοί ηγέτες των Δυτικών χωρών είχαν τη δυνατότητα να διαπραγματευτούν, ή τουλάχιστον να μιλάνε με τον κομμουνιστικό κόσμο. Σήμερα φαίνεται, ειδικά από χώρες της ΕΕ, κακή ρητορική ακούγεται στα μέσα ενημέρωσης. Επίσης έχει αναπτυχθεί ένας ειδικός ιστότοπος, η αποκαλούμενη παραπληροφόρηση της ΕΕιστότοπο, όπου φέρεται ότι είναι «ψεύτικες ειδήσεις» είναι ελεγμένο. Αν κοιτάξετε τον ιστότοπο, πρόκειται για τη Ρωσία. Οι πραγματικοί ηγέτες θα πρέπει να ανησυχούν περισσότερο για τη ζωή ή τους πολίτες τους, ένα πειραματικό εμβόλιο δεν πρέπει να προωθείται με τον τρόπο που το κάνουν τώρα. Μετέτρεψαν τα εμβόλια σε καπιταλισμό και έφεραν τις εταιρείες που τα παράγουν στις χρηματιστηριακές αγορές, κάτι που είναι φοβερό να κάνουν, εκμεταλλευόμενοι την υγεία προς όφελος των λίγων (πλουσιότερων) στον δυτικό κόσμο! Το ρωσικό Sputnik V δεν είναι (ακόμη) διαθέσιμο στην ΕΕ και προς το παρόν δεν αναγνωρίζεται ως τέτοιο. Τα άτομα που θέλουν να εμβολιαστούν και να λάβουν Sputnik V δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο «πράσινο πέρασμα». Τα εμβόλια χρησιμοποιούνται ως όπλο τρόμου για να τρομάξουν τους πολίτες της ΕΕ από την προπαγάνδα ελέγχου του νου και χρησιμοποιούνται στον υβριδικό πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, έτσι μπορούμε επίσης να το ονομάσουμε πολιτικό όπλο!

Συμπερασματικές σκέψεις και μια ιδιωτική σημείωση

Η Ευρώπη, δηλαδή οι χώρες της ΕΕ, θα μετατραπεί σε ένα μη αναγνωρίσιμο φρούριο, με μια πολιτική υπέρ των προσφύγων, πράσινη, αντιρατσιστική, ΛΟΑΤ. Μερικά από αυτά τα θέματα ακούγονται ανθρώπινα και καλά, αλλά όχι με τον τρόπο που χρησιμοποιούνται και εφαρμόζονται αυτή τη στιγμή. Έχει γίνει μια εξτρεμιστική ατζέντα, χωρίς πραγματικές λύσεις. Οι καλές λύσεις φέρνουν οικονομική ευημερία στην Αφρική ή έναν πραγματικό καλό χειρισμό ενός ιού, έτσι ώστε να μην γίνει η λεγόμενη «πανδημία», καλή και προσιτή υγειονομική περίθαλψη, να σταματήσετε να υποστηρίζετε τους πολέμους και να ελέγχετε την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), ειδικά στον κυβερνοχώρο. μια πραγματική βελτίωση. Για την κλιματική αλλαγή, αφήστε μεγάλες πολυεθνικές όπως η Monsanto-Bayer να σταματήσουν να διαδίδουν δηλητήριο στη γη μας και να χαλάσουν τα φαγητά μας, αφήστε τον Μπιλ Γκέιτς να σταματήσει τα τρελά έργα του να κρυώσει τον ήλιο

Την 1η Ιουλίου, θα εγκαταλείψω την ΕΕ για αόριστο χρονικό διάστημα. Δεν είναι επειδή απομακρύνομαι από τον ιό, αλλά για όλους τους λόγους που ανέφερα (παραπάνω) στο άρθρο μου. Για τη διεξαγωγή δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είστε «ελεύθεροι» στις αναφορές και πάνω απ ‘όλα συναντιέστε με τους ανθρώπους και τις χώρες για τις οποίες γράφετε. Φεύγω λοιπόν για τώρα και παίρνω το μονοπάτι που θα με οδηγήσει. Θέλω να είμαι «ελεύθερος» στην αναφορά, παρόλο που πολλοί ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχουν πλέον πολλά μέρη όπου θα βρείτε την ελευθερία, αλλά υπάρχουν πάντα μερικά εδώ και εκεί όπου θα το βρω και θα το αναφέρω σε εσάς!

loading...