Όλο και πιο αποκρουστικός ο πλανήτης! Το τρίο που θέλει να παντρευτεί και να αποκτήσει παιδιά – «Μας στηρίζουν οι οικογένειες μας» – ΦΩΤΟ

 Ένα ζευγάρι διαφορετικό από όλα τα άλλα.

Ο Μάρκο Σάντο Σίλβα είναι παντρεμένος με την Ντανιέλα, 35 ετών και σύντομα θέλει να παντρευτεί τις άλλες δύο σχέσεις του και να αποκτήσει παιδιά, με την ευχή της συζύγου του.

Ο Μάρκο γνώρισε την Τζέσικα, υπάλληλου γραφείου και την πωλήτρια Καμίλα σε ένα πάρτι το 2019 και αμέσως δέθηκαν. Οι τρεις τους έγιναν ζευγάρι και από τότε είναι μαζί.

Το τρίο θέλει να μετακομίσει σε ένα δικό τους σπίτι με τον Μάρκο να μοιράζεται τον χρόνο του μεταξύ της οικογένειάς του όπου ζουν και τα δύο παιδιά του και του σπιτιού με τα κορίτσια.

«Έχω ανοιχτό γάμο με τη σύζυγό μου από το 2012 και σχέση το τελευταίο καιρό με την Τζέσικα και την Καμίλα. Τα κορίτσια δεν είναι λεσβίες αλλά φίλες μεταξύ τους. Ευτυχώς, οι οικογένειές μας στηρίζουν την επιλογή μας» εξηγεί ο Μάρκο.

«Φυσικά υπάρχουν άτομα που δεν συμφωνούν με τη ζωή που κάνουμε. Η μεγαλύτερη κριτική που δεχόμαστε είναι ότι τα παιδιά μας θα δεχτούν bullying στο σχολείο, αλλά τα ανατρέφουμε ως άτομα με αυτοπεποίθηση. Όταν βγαίνουμε όλοι μαζί ο κόσμος γυρίζει και μας κοιτάζει. Μερικοί άνδρες μας ρωτούν πως μπορούν να έχουν κάτι παρόμοιο χωρίς να τους αφήσουν οι γυναίκες τους. Για εμάς, η σχέση μας δεν είναι πολύ διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη. Είναι σαν μια μονογαμική σχέση μόνο με τρία άτομα».

Ο Μάρκο, η Τζέσικα και η Καμίλα θέλουν να δείξουν στον κόσμο ότι παρά την άτυπη φύση της σχέσης τους, μπορεί να λειτουργήσει εξίσου καλά και ως μονογαμική.

«Είμαστε τρεις άνθρωποι που υποστηρίζουν και αγαπούν ο ένας τον άλλον. Η αγάπη μας είναι σίγουρα βαθιά και έχουμε σταθερά θεμέλια πάνω στα οποία βασίζεται η σχέση μας. Το επόμενο βήμα είναι ένας συμβολικός γάμος και η απόκτηση παιδιών».

loading...