«Εμφύλιος» στην ΝΔ: Ο Κ.Μπογδάνος κατακεραυνώνει Μ.Χρυσοχοΐδη-Κ.Σακελλαρούπουλου για την μετατροπή της Αθήνας σε Καμπούλ


 
Απασφάλισε ο Κ.Μπογδάνος

«Εμφύλιος» έχει ξεσπάσει στη Νέα Δημοκρατία με ολοένα και περισσότερους βουλευτές να ρίχνουν «βέλη» κατά των υπουργών της κυβέρνησης Κ.Μητσοτάκη.


Τελευταία «ρουκέτα» από τον βουλευτή Α' Αθηνών Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο οποίος μετά την αντίδραση του για την ψήφιση της Συμφωνία των Πρεσπών (τελικά η κυβέρνηση υποχώρησε) αντιδρά και για την μετατροπή της Αθήνας... σε Καμπούλ. 


Ο βουλευτής μιλώντας σε διαδικτυακή συνέντευξη έστρεψε τα πυρά του κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ο λόγος; Φυσικά το πρωτοφανές κύμα εγκληματικότητας που σαρώνει την πρωτεύουσα και προκαλεί ανασφάλεια στους πολίτες και αγανάκτηση στους δεξιούς ψηφοφόρους της παράταξης που αποτελούν παραδοσιακά τον πυρήνα της βάσης του κόμματος.


Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θεωρεί ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει αφήσει την Αθήνα στο έλεος του θεού και ανάλυσε μάλιστα τις πολιτικές προεκτάσεις αυτής της κατάστασης με μία ωριμότητα που δεν συνάδει στην βραχεία πολιτική του παρουσία.


Για την ακρίβεια η ανάλυση Μπογδάνου έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό από τον πολιτικό σχεδιασμό του κόμματος, που φαίνεται ότι ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν και έχει επηρεαστεί από τους εκσυγχρονιστές που έχουν τρυπώσει από την πίσω πόρτα στην παράταξη αλλοιώνοντας τελείως το προφίλ της ΝΔ.


Όταν βουλευτής από την μεγάλη περιφέρεια της Αθήνας φτάνει στο σημείο να διαπιστώνει ότι με αυτή την πολιτική συμπεριφορά ανοίγουν τον δρόμο στον Λοβέρδο, αντί να περιχαρακώνουν τους ψηφοφόρους της ΝΔ τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Πάντως ο συγκεκριμένος βουλευτής διατηρεί άμεση επαφή με τους ψηφοφόρους του, διότι ως γνωστόν ήταν από αυτούς που δεν ευνοήθηκαν από τον κομματικό μηχανισμό, άρα γνωρίζει από πρώτο χέρι την κατάσταση που επικρατεί στην κοινωνία.


Στο στόχαστρο και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου


Νωρίτερα ο βουλευτής είχε σηκώσει ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, με την οποία σχολίαζε την παρέμβαση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου περί «γυναικοκτονιών» στην εφημερίδα Τα Νέα.


Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος προκάλεσε ευθέως την πρόεδρο της Δημοκρατίας, αφού ενδιαφέρεται για τα δικαιώματα των γυναικών να αναλάβει πρωτοβουλία για την απαγόρευση της μπούργκας, ενώ την κάλεσε λαμβάνοντας τα ανάλογα μέτρα ασφαλείας, να κάνουν έναν περίπατο στο κέντρο της Αθήνας που έχει μετατραπεί σε Καμπούλ, παράλληλα με την έκκληση να προστατευτούν οι γυναίκες από την κόλαση της Σαρίας!


Αναλυτικά η ανάρτηση του:


Δεν υπάρχουν σχόλια :