ΟΙ ΚΙΒΔΗΛΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.Δυστυχώς η ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, είναι μια ιστορική πραγματικότητα.Η Τουρκία του Ερντογάν έχει εισβάλει στην Βόρεια Συρία, στο Ιράκ, στο Αζερμπαϊτζάν, στην Λιβύη και έπεται συνέχεια. Η Τουρκία στέκεται ισάξια απέναντι στην Ρωσία και την Αμερική και ανήκει πλέον στις δέκα ισχυρότερες χώρες του πλανήτη. Εν τούτοις κάποιοι που εξυπηρετούν τα σκοτεινά και ανθελληνικά παιχνίδια των ξένων μυστικών υπηρεσιών, συνεχίζουν τις κίβδηλες "προφητείες" περί "Αναλαμπής" της Ορθοδοξίας, για να κρατούν τους Έλληνες σε αδράνεια.

Τις αιρετικές αυτές δοξασίες καταρρίπτουν οι πατέρες Αθανάσιος Μυτιληναίος και ο Αρσένιος Κουμπούγιας, ο Θεολόγος της Ιεράς Συνόδου Λάμπρος Σκόντζος, ο Κ. Χαραλάμπους και άλλοι ¨Ελληνες. (1)

Όταν ένα έθνος καταρρεύσει πνευματικά-ηθικά, τότε ακολουθεί η πολιτική, η στρατιωτική η κοινωνική και η οικονομική κατάπτωση.

Τα πιο σημαντικά ιστορικά παραδείγματα είναι η κατ ουσίαν αμαχητί κατάκτηση των αρχαίων Ελλήνων από τους Ρωμαίους και η άνευ πολέμου κατάκτηση της Ελλάδας, την σύγχρονη εποχή, από την Τουρκία, υπό την Γερμανική εποπτεία. Οι Γερμανοί και οι Τούρκοι, στα πλαίσια των σχεδίων τους, για την κατάκτηση της Ελλάδος, χωρίς πόλεμο, εκμεταλλευόμενοι, το θρησκευτικό συναίσθημα, χρησιμοποίησαν μανιωδώς, τις κατασκευασμένες από εκείνους “Όρθόδοξες” προφητείες. Οι συνέπειες τραγικές, καθώς οι αδύναμοι ηθικά και πνευματικά νεοέλληνες, ακόμη αναμένουν, την εκπλήρωση των ψεύτικων προφητειών, για την “αναλαμπή” της Ορθοδοξίας και την “έλευση” του “Μαρμαρωμένου” βασιλιά.

Ένας από τους ελάχιστους σωστούς ιερείς, που ενημέρωσε, το Χριστεπώνυμο πλήρωμα, ήταν και ο Πατέρας Αρσένιος Κουμπούγιας.
http://elladapoyantisteketai.blogspot.com/2019/05/blog-post.html.


Πατέρας Αρσένιος Κομπούγιας : “Δεν υπάρχει Αναλαμπή της Ορθοδοξίας”.https://agioskosmas.gr/antiairetika.asp?isue=147


Τον πατέρα Αρσένιο επιβεβαιώνει και ο Λάμπρος Κ. Σκόντζος : Μόνο ὁ Ἰησοῦς Χριστὸς, ὡς Θεός, ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ἐκ νεκρῶν γιὰ νὰ μᾶς δείξει ὅτι: «Ὁ Πιστεύων εἰς Ἐμὲ κἂν ἀποθάνη, ζήσεται». (Ἰωαν.ΙΑ΄25). Καί κανένας Ἄνθρωπος θνητός δέν μπορεί νά τόν μιμηθεί!
Σὲ κανένα Εὐαγγέλιο, ἢ Ὀρθόδοξο Συναξάριο, δέν ἀναφέρεται ὅτι θὰ αναστηθεί ἐκ νεκρῶν, κάποιος Ἅγιος, είτε ὁ Ἰωάννης ὁ Βατάτζης ὁ Ἐλεήμων, ἢ κάποιος ἄλλος Ἅγιος, ἢ άνθρωπος γιὰ νὰ ξαναζήσει καὶ νὰ βασιλεύσει, γιὰ δεύτερη φορά, στὴ Γῆ!
Ανέκαθεν εκτός της επισήμου Ορθοδόξου εκκλησίας, βρίσκονται οι περιβόητες "προφητείες", σχετικά με την αναλαμπή της Ορθοδοξίας. Πρόκειται για χιλιαστικές πλάνες.

Πιθανόν ένα μέρος από τους Γέροντες που αναφέρθηκαν στην αναλαμπή, να το έκαναν καλοπροαίρετα, με σκοπό να κρατήσουν ψηλά το φρόνημα των Ελλήνων-Ορθοδόξων Χριστιανών.

Εν Χριστώ αδελφοί μου, αυτές τις κρίσιμες ιστορικά στιγμές, πρέπει να υπάρχει ομοψυχία, νηφαλιότητα-ψυχραιμία, και σωστή ερμηνεία των ιερών κειμένων της Ορθοδοξίας μας.

Ορθοδοξία σημαίνει Ορθή Πίστη και όχι ερμηνείες κατά το δοκούν."
Αυτά αναφέρει μεταξύ πολλών άλλων, ο Θεολόγος της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και πάσης Ελλάδος, και της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, ο Θεολόγος Λάμπρος Κ. Σκόντζος.


Είναι γεγονός αποδεκτό από όλους, ότι η χώρα μας, κατακτήθηκε, χωρίς πόλεμο.


Στα πλαίσια αυτής της αναίμακτης κατακτήσεως, οι Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, σε συνεργασία με τις Ρωσικές προώθησαν μανιωδώς μεταξύ άλλων ως προφητεία τον θρύλο του Μαρμαρωμένου Βασιλιά. (1) Για μια ακόμη φορά παραποίησαν σκόπιμα, τραγικά και βάναυσα την Ελληνική ιστορία και παρουσιάζουν ως “Μαρμαρωμένο” Βασιλιά τον Ιωάννη Δούκα-Βατάτζη.

Όμως παγκοσμίως αποδεκτό, από Έλληνες και ξένους ιστορικούς και όχι μόνον είναι ότι ο μαρμαρωμένος βασιλιάς, είναι ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος. Μεταξύ όλων ο κορυφαίος Έλληνας ιστορικός, ο Κωνσταντίνος Παπαρηγόπουλος, αναφέρει ως Μαρμαρωμένο Βασιλιά,τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο. Όταν έπεσε η πόλη στους Τούρκους, το 1453 μ Χ., για να τονώσουν το ηθικό των σκλαβωμένων Ελλήνων, με καλές προθέσεις, για να υπάρχει ελπίδα, δημιούργησαν τον θρύλο αυτό. Παράλληλα έφτιαξαν αυτό τον θρύλο, διότι είχε καταρρεύσει η εθνική μας υπερηφάνεια, ο εθνικός μας εγωισμός, από την Τουρκική κατάκτηση της βασιλεύουσας. Την εποχή που ζούσε ο Ιωάννης Δούκας -Βατάτζης, και ήταν βασιλιάς, στο μικρό γεωγραφικά Ελληνικό κράτος, που ονομαζόταν “αυτοκρατορία” της Νίκαιας, δεν έγινε καμία άλωση, του κράτους, που κυβερνούσε. Η κίβδηλη προφητεία αποτελεί βαρύτατη προσβολή στην μνήμη και τα επιτεύγματα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου/ Ο Δεσπότης Κωνσταντίνος είναι ίσως το πιο Θρυλικη-Ηρωική μορφή του Έθνους.Πάντες αὐτοπροαιρέτως ἀποθανοῦμεν καὶ οὐ φεισόμεθα τῆς ζωῆς ἡμῶν.

ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


Μέσα σε αυτήν την παρακμή έρχονται με κακές-ανθελληνικές προθέσεις, οι άνθρωποι του θεοσοφικού-σατανισμού και των ξένων μυστικών υπηρεσιών να διαδώσουν την “σωτήρια” από τον σπίτι και την αδράνεια. "Ελευθερία" που θα "αποκτηθεί" χωρίς αγώνες και αμυντικούς πολέμους, με “απεσταλμένο” του θεού τον Ιωάννη Βατάτζη (“Μαρμαρωμένο” Βασιλιά). Σε πάρα πολλά άρθρα-εργασίες μου έχω κάνει την ερώτηση προς όλους τους αφελείς αλλά και σε όλα τα μέλη του θεοσοφικού εωσφορισμού. Γιατί ενώ είναι ο εκλεκτός του Χριστού ο Βατάτζης, επέτρεψε ο κύριος Ιησούς Χριστός να πάρει πίσω την Κωνσταντινούπολη, ο Μιχαήλ Η Παλαιολόγος και δεν αξίωσε μια τέτοια τιμή στον Ιωάννη Γ Δούκα Βατάτζη ; Για όσους δεν γνωρίζουν. Ο Ιωάννης Γ Δούκας Βατάτζης ήταν βασιλιάς στο μικρό κρατίδιο της Νίκαιας στην Μικρά Ασία. Αυτό διότι η ένδοξη Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, είχε πλέον κατακτηθεί από τους Γερμανούς το 1204 μ.Χ. Οι ελάχιστοι Έλληνες οι οποίοι επέτυχαν να διαφύγουν πέρασαν στην Μικρά Ασία και ίδρυσαν ένα πολύ μικρό σε γεωγραφική έκταση Ελληνικό κράτος. Έξι χρόνια πριν από την επανάκτηση της Κωνσταντινουπόλεως ο άγιος Ιωάννης Γ Βατάτζης απεβίωσε και την πόλη κατέκτησε ο Μιχαήλ ο Η Παλαιολόγος.


Ο Παλαιολόγος είχε αυτομολήσει στους Τούρκους λόγω πολιτικών διώξεων, και εν συνεχεία τύφλωσε τον νόμιμο βασιλιά τον Ιωάννη Δ Λάσκαρη, για να γίνει εκείνος βασιλιάς. Πως γίνεται να αξιώσει ο Χριστός έναν τόσο κακό άνθρωπο να πάρει πίσω την πόλη, και να μην αξιώσει τον Βατάτζη ; Το σημαντικότερο το οποίο αγνοούν οι πλανεμένοι, οι αφελείς και οι νεοραγιάδες είναι ότι ο Χριστός, μετά την ζωή, και την δημιουργία, μας έδωσε την ελευθερία. Είναι αδύνατον να αναστήσει και να εξαναγκάσει έναν Έλληνα στρατιωτικό να πάει ενάντια στο πιο ιερό Ελληνικό αξίωμα, για να βοηθήσει σαπισμένα άτομα από την σεξουαλική διαφθορά.


Ο θεός δεν υποχρέωσε ποτέ κανέναν άνθρωπο όσο ζούσε, είτε μετά θάνατον, να κάνει κάτι το οποίο δεν επιθυμεί.
Τέτοιου είδους εξαναγκασμούς τους έκανε και τους κάνει μόνον ο εωσφόρος. Κανένας Έλληνας στρατιωτικός από εκείνους τους αιώνες, δεν δέχεται να αναστηθεί, για να πολεμήσει ώστε να απελευθερωθούν, δειλοί-αδύναμοι ραγιάδες, οι οποίοι κάνουν σεξουαλικές ανωμαλίες, και ζούνε μέσα στην νεοταξική μόδα.

OI ΑΓΙΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ.

Τον 8ο αιώνα π.Χ., η βασιλική εξουσία στην αρχαία Ελλάδα αποδυναμώνεται, επειδή πολλοί βασιλείς αδυνατούν να ανταποκριθούν στην αποστολή τους ως αρχηγών του στρατού, κατά την διάρκεια των πολέμων. Η αδυναμία αυτή των βασιλέων οδήγησε στην κατάργηση της Βασιλείας. Στην αρχαία Ελλάδα (κατά διαστήματα) και στην Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία μονίμως, κυβερνούσαν οι άριστοι, οι καλύτεροι. Την ένδοξη Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία κυβέρνησαν επί αιώνες, οι πιο γενναίοι στρατηγοί και αυτοκράτορες, οι οποίοι πολεμούσαν καθημερινά στα πεδία των μαχών.

Εάν δεν πολεμούσε κάποιος πολύ ηρωικά, ώστε να διακριθεί περισσότερο από τους υπόλοιπους Έλληνες στρατιώτες και τους αξιωματικούς, δεν γινόταν ποτέ Στρατηγός, Δομέστικος των Σχολών και Αυτοκράτορας. Διαχρονικό ηθικό αξίωμα του Ελληνικού έθνους, ήταν από τα πανάρχαια χρόνια, ότι κυβερνήτες-βασιλείς γίνονται μόνον οι άριστοι.

Η Χριστιανική-Ελληνική, Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, ως αντίγραφο, της Ουρανίου Βασιλείας, του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού, δεν έκανε, ποτέ επεκτατικούς πολέμους, για την διάδοση της Ορθοδόξου πίστεως. Πάντοτε ήταν σε θέση άμυνας, καθώς ήταν περικυκλωμένη, από πολλές δεκάδες, βαρβαρικά έθνη, που παραβίαζαν τα σύνορα και έκαναν επιδρομές. είτε κατακτούσαν μόνιμα, η προσωρινά, μέρος των Ελληνικών-Ρωμαϊκών εδαφών. Η Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, μέχρι και σήμερα είναι το μοναδικό, κρατικό μόρφωμα, στον κόσμο, πού δέχτηκε επί αιώνες, τόσες πολλές επιθέσεις, από τόσους πολλούς διαφορετικούς λαούς.

Οι σπουδαιότεροι άνθρωποι όλων των εποχών στην ιστορία του πλανήτη οι ήρωες Έλληνες της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, υπολόγιζαν ως άνδρες και Έλληνες μόνον όσους πολεμούσαν. Όλους τους άνανδρους (θηλυπρεπείς) οι οποίοι δεν πολεμούσαν για την Ελλάδα τους σιχαινόταν και τους περιφρονούσαν. Aνάμεσα στα εκατομμύρια των αξιωματικών του μεσαίωνα είναι και ο στρατηγός-αυτοκράτορας Ρωμανός ο Δ Διογένης, ο οποίος περιφρονούσε τους δειλούς που περίμεναν βοήθεια από τον Χριστό και δεν πολεμούσαν. Όποιος δεν πολεμούσε εκείνους τους αιώνες με το σπαθί στο χέρι δεν τον θεωρούσαν Έλληνα και άνδρα αλλά γυναίκα. Δεν υπήρχε μεγαλύτερη ατίμωση και προσβολή για έναν γνήσιο Έλληνα άνδρα, από το να τον διώξουν από τον Ελληνικό-Ρωμαϊκό στρατό, για οποιαδήποτε αιτία. Αμέσως έχανε την κοινωνική του θέση και υπόσταση. Ο Ιωάννης Κουρκουάς-Τσιμισκής συναίνεσε στην δολοφονία του Αγίου Νικηφόρου Φωκά, ο οποίος ήταν και θείος του, διότι όχι μόνον του αφαίρεσε όλα τα στρατιωτικά του αξιώματα, αλλά τον έκανε απλό πολίτη και τον έθεσε σε κατ οίκον περιορισμό.


Δεν του επέτρεψε ο Άγιος Νικηφόρος να πολεμά ούτε ως απλός στρατιώτης. Εκείνους τους αιώνες δεν υπήρχε μεγαλύτερη προσβολή από το να μην πολεμάς για την Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, τον Κύριο Ιησού Χριστό καθώς και για την προστασία του άμαχου Ελληνικού πληθυσμού. Για αυτούς τους λόγους ο πολύ σημαντικός-γενναίος στρατηγός, ο Νικηφόρος Ξιφίας, που με την πίστη και την φιλοπατρία του, κατακτήθηκε η νίκη, στην καθοριστική μάχη, με τους Βούλγαρους στο Κλείδι, επαναστάτησε ενάντια, στον Αυτοκράτορα Βασίλειο Β, διότι δεν τον επέλεξε, να πολεμήσει σε μια δευτερεύουσας σημασίας εκστρατεία. Μετά από τόσες δόξες και τιμές, πού αξιώθηκε να ζήσει, ο ΄Ήρωας Ξίφίας, πληγώθηκε και προσβλήθηκε πολύ βαριά, από την απόφαση, του Βουλγαροκτόνου, να μην τον επιλέξει να πολεμήσει. Όλοι οι Έλληνες εκείνης της εποχής, ζούσαν και ανέπνεαν, για να πολεμούν σε καθημερινή βάση, στα πεδία των μαχών, για την Ελλάδα, τον Χριστό, την ελευθερία και τον άμαχο πληθυσμό. Μέσα στην υπέρμετρη αγάπη του, για την πατρίδα, ο Νικηφόρος Ξιφίας, ξέχασε ότι πρέπει κάποιοι στρατηγοί, να παραμένουν πίσω, να φυλάνε, τον άμαχο πληθυσμό και τα σύνορα.Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.

Τι σήμαινε εκείνους τους αιώνες να πολεμά κάποιος γενναία, σε καθημερινή βάση μας το έδειξε η μεγαλύτερη Ελληνίδα Χριστιανή Φιλόσοφος.

Ενδεικτική ήταν η ενέργεια της μεγαλύτερης Ελληνίδας φιλοσόφου μαζί με την Υπατία, της Πριγκίπισσας Άννας, η οποία μεσολάβησε στον πατέρα της, τον αυτοκράτορα Αλέξιο Κομνηνό, να μην τιμωρήσει τον αξιωματικό Αρμενικής καταγωγής τον Αλέξιο Μουσελέ, διότι ήταν γενναίος στα πεδία των μαχών. Εκείνους τους αιώνες δεν υπήρχε μεγαλύτερη ηθική και κοινωνική προσβολή, από το να μην πολεμάς για την Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, τον Κύριο Ιησού Χριστό, αλλά και για την προστασία του άμαχου Ελληνικού πληθυσμού.

Η Άννα Κομνηνή όπως και όλες οι ηθικές και πραγματικές Ελληνίδες-Χριστιανές, σεβόταν και υποτασσόταν στους συζύγους τους, διότι ήταν ήρωες πολέμου. Όλες οι γυναίκες του μεσαίωνα σεβόταν και υποτασσόταν στους άνδρες τους, που πολέμησαν γενναία για την Ελλάδα και την Ελληνική-Ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Οι Ελληνίδες Χριστιανές του μεσαίωνα αναγνώριζαν ως άνδρες, μόνον όσους πολεμούσαν γενναία για την επιβίωση της αυτοκρατορίας και του έθνους. Με βάση όλα τα προαναφερόμενα εθνικά-ηθικά αξιώματα η Άννα Κομνηνή, προσπάθησε να αποσπάσει, τον θρόνο, από τον αδελφό της Ιωάννη τον Β Κομνηνό.

Μετά τον θάνατο του Αλεξίου Α΄ το 1118 η Άννα και η μητέρα της Ειρήνη Δούκα, οργάνωσαν συνωμοσία εναντίον του νομίμου διαδόχου, Ιωάννη Β Κομνηνού. Για αυτό προσπάθησαν ανεπιτυχώς να ανεβάσουν στον θρόνο, τον πολύ γενναίο Στρατηγό-Καίσαρα και σύζυγο της, τον Νικηφόρο Βρυέννιο. Οι δύο γυναίκες, η βασίλισσα Ειρήνη και η πριγκίπισσα Άννα, δικαίως θεωρούσαν ως ικανότερο και γενναιότερο, τον Νικηφόρο Βρυέννιο, ο οποίος είχε αποδείξει επανειλλημένα την γενναιότητα του, στα πεδία των μαχών. Συνεπώς δεν ευσταθούν οι κατηγορίες, των εχθρών της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, ότι το “Βυζάντιο” ήταν ένα κράτος, όπου γινόταν, συνέχεια δολοφονίες και συνομωσίες. Η Αυγοστα Ειρήνη Δούκα και η πριγκίπισσα Άννα, κινήθηκαν με καλές προθέσεις, με βάση τα κοινωνικά πρότυπα και το ανώτερο ηθικό Ελληνικό αξίωμα της αρχαιότητας, και του μεσαίωνα.


Η πριγκίπισσα Άννα γνώριζε άριστα την αρχαία Ελληνική γραμματεία. Ο Θησέας ήταν ο πρώτος παγκοσμίως, ο οποίος δίδαξε ότι οι Έλληνες βασιλιάδες επωμίζονται τα περισσότερα βάρη από όλους τους υπόλοιπους κατοίκους, ενώ τους καρπούς των προσπαθειών τους, πάντοτε τους μοιράζονται με όλους τους πολίτες. Ακόμη ο Θησέας δίδαξε ότι σε κάθε μάχη, σε κάθε πόλεμο, καθημερινά τις περισσότερες φορές από οποιονδήποτε άλλο στρατιώτη, βάζει την ζωή του σε κίνδυνο ο εκάστοτε Έλληνας Βασιλιάς. Για αυτό όλοι οι Έλληνες Βασιλείς, στρατηγοί κατά την αρχαία και μεσαιωνική εποχή, όπου οι πρόγονοι μας ήταν διοικητές της Ελληνικής- Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, ολομόναχοι πολεμούσαν πρώτοι, έμπροσθεν από την πρώτη γραμμή του μετώπου. Αυτό το έκαναν για να πάρουν θάρρος οι Έλληνες στρατιώτες για να κερδηθούν οι μάχες και οι πόλεμοι υπέρ της Ελληνικού-Ρωμαϊκού κράτους. Το ίδιο έκαναν και όλες οι επόμενες γενιές Ελλήνων στρατιωτικών μέχρι και την σύγχρονη Ελληνική ιστορία (1821-1940).


Αυτό το οποίο ήταν λάθος, εκ μέρους των δύο γυναικών, ήταν ο τρόπος ανατροπής, του Ιωάννη Κομνηνού. Αυτά ήταν τα ηθικά, εθνικά και κοινωνικά αξιώματα, των Ελλήνων του μεσαίωνα, της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.

Διαχρονικό ηθικό αξίωμα του Ελληνικού έθνους, ήταν από τα πανάρχαια χρόνια, ότι κυβερνήτες-βασιλείς γίνονται μόνον οι άριστοι. Το Ελληνικό έθνος, διαχρονικά επιβίωσε, εξαιτίας των σοφών, των αγίων, των Ηρώων και των χρηστών ηθών. Ο θεός βοηθά μόνον όσους αγωνίζονται, μόνον όσους πολεμούν, μόνον όσους ζούνε χωρίς σεξουαλικές ανωμαλίες. Αντιθέτως δεν βοηθά ποτέ όσους ζούνε μέσα στην σεξουαλική διαφθορά. Το Ελληνικό έθνος, διαχρονικά επιβίωσε, εξαιτίας των σοφών, των αγίων, των Ηρώων και των χρηστών ηθών. Ω, παίδες Ελλήνων, ίτε, ελευθερούτε πατρίδ’, ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων` νυν υπέρ πάντων αγών (Παιάνας-Αισχύλος). Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η Πατρίς (Πλάτων-Κρίτων).


Ο Αριστοκλής-Πλάτωνας εiναι ο πρώτος-κορυφαίος εθνικιστής φιλόσοφος, όλων των εποχών, διότι καθόρισε το πρώτο και σπουδαιότερο πατριωτικό αξίωμα, ενώ ήταν ο μοναδικός φιλόσοφος στον κόσμο ο οποίος πήγε ενάντια, στην Φιλοσοφική και ηθική του διδασκαλία για να επιβιώσει η Ελλάδα. Αν είσαι ανήμπορος να κρατήσεις αναμμένες τις λαμπάδες της Πατρίδα σου, δεν είσαι συνειδητός Έλληνας, δεν είσαι Πατριώτης. Χρωστάμε σ’ όσους ήλθαν, πέρασαν, θα ‘ρθούνε, θα περάσουν. Κριτές θα μας δικάσουν, οι αγέννητοι, οι νεκροί ( Κωστής Παλαμάς). Αν λαχταράς την λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις, παρ’ την ο ίδιος αν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις. Αυτά είπε μεταξύ πολλών άλλων ο μεγαλύτερος υμνητής των δυο ιερότερων ανθρώπινων αξιών, της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας, οι οποίες εiναι δημιουργήματα των αρχαίων Ελλήνων, κατά την σύγχρονη εποχή. Οι πρόγονοί μας όχι μόνον δημιούργησαν αυτές τις δύο αξίες, αλλά της «πότισαν» με αίμα, όσο κανένα άλλο Έθνος στην παγκόσμια ιστορία.


Η ελευθερία του ανθρώπου είναι το πιο ακριβό αγαθό, δεν δίνεται δωρεάν ούτε από τον Θεό, ούτε από τους ανθρώπους, χρειάζεται πολύς αγώνας, κόπος, αίμα για να πάρεις πίσω την ζωή σου.

Αυτό μας το έδειξαν οι πόλεμοι των αγίων προγόνων μας, οι οποίοι πολεμούσαν, όλους εκείνους τους αιώνες για να παραμείνουν ελεύθεροι και για να έχουν την διοίκηση της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Εάν η ζωή ήταν μόνον προσευχές, καθώς και υποστήριξη του Χριστού μέσω θεόσταλτων σωτήρων, τότε οι προγονοί μας, αυτοί οι τέλειοι χριστιανοί δεν θα χρειαζόταν να πολεμήσουν ποτέ κατά την μεσαιωνική εποχή.


Θα έπρεπε δικαιωματικά να καθόταν όλους εκείνους τους αιώνες στα σπίτια τους-καναπέδες να περιμένουν τον αντίστοιχο Βατάτζη, τον οποίο περιμένουν αδίκως οι ραγιάδες σήμερα. Η προσμονή «θεόσταλτων σωτήρων» από τον Θεό είναι ένα από τα μεγαλύτερα δείγματα αμάθειας-παρακμής των ραγιάδων, οι οποίοι σαπισμένοι από την σεξουαλική διαφθορά αναμένουν βοήθεια από τον θεό.Σκεφτείτε τι θα γινόταν εάν οι προγονοί μας οι άγιοι Έλληνες της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας σε κάθε εισβολή των αμέτρητων εχθρών μας αντί να πολεμούν να έκαναν μόνον συλλαλητήρια ;

Θα είχε αφανιστεί η Ελλάδα πολλούς αιώνες πριν. Φανταστείτε την ώρα που εισέβαλαν οι Πέρσες, οι Αγαρηνοί, οι Γότθοι, οι Βούλγαροι, οι Ρώσοι, οι Άβαροι κλπ, να έπαιρναν οι άγιοι πρόγονοι μας σημαίες και πανό να έκαναν συλλαλητήρια και να έλεγαν δεν πολεμάμε.

Σε κάθε πρόταση παραδόσεως από τους εχθρούς, οι πρόγονοι μας απαντούσαν ΟΧΙ. Όλες τις φορές οι Έλληνες απάντησαν αρνητικά. Γνώριζαν τον διαχρονικό και ιερό τρόπο εθνικής επιβίωσης και ότι περίπτωση που θα τολμούσαν να γίνουν προδότες θα «έσπαγε» η ιερή ιστορική συνέχεια, η οποία κρατούσε το έθνος ζωντανό στο πέρασμα πολλών αιώνων. Ήξεραν πολύ καλά οι Έλληνες ότι αν γινόταν προδότες τότε θα κατέστρεφαν δια παντός τον Ελληνισμό.

Αυτό διότι ανά πάσα στιγμή οι επόμενες γενιές Ελλήνων θα τους είχαν ως παράδειγμα με συνέπειες τραγικές καθώς θα ακολουθούσαν και άλλοι οι οποίοι θα γίνονταν προδότες. Από την στιγμή που θα καταστραφεί η ιερή ιστορική συνέχεια των ηθικών και των γενναίων Ελλήνων θα ακολουθούσαν γενεές προδοτών και δειλών. Ο Χριστός βοηθά μόνον αυτούς που αγωνίζονται σκληρά, μόνον όσους πολεμούν, όσους ζούνε χωρίς σεξουαλικές ανωμαλίες. Αντιθέτως δεν βοηθά ποτέ όσους ζούνε μέσα στην σεξουαλική διαφθορά. Επίσης ο Θεός δεν βοηθά ποτέ όσους είναι καθήμενοι σε έναν καναπέ, και περιμένουν την ελευθερία, να τους δωθεί ως «δώρο», χωρίς να βοηθούν τον συνάνθρωπο, χωρίς να ζούνε ηθικά. Το πιο κλασικό παράδειγμα οι Εβραίοι οι οποίοι έκαναν σεξουαλικές ανωμαλίες, ενώ ταυτόχρονα λάτρεψαν δαίμονες. Τότε ο Θεός περίμενε να πεθάνει μέχρι και ο τελευταίος Εβραίος που είχε αμαρτήσει ενώπιον του. Μόνον τότε πήγε τους υπόλοιπους που δεν είχαν αμαρτήσει στην γη της επαγγελίας.


Ο αληθινός θεός-Δημιουργός, είναι ο θεός του καλού, της δικαιοσύνης, της αγάπης, της τάξης, της ηθικής, για αυτό δεν βοήθησε ποτέ ανά τους αιώνες, τους σάπιους που ζούνε μέσα στην σεξουαλική διαφθορά, την αδικία, την ανομία, την αταξία κλπ. Οι πηγές ζωής του έθνους μας, ήταν και είναι η Ορθοδοξία και η αρχαία Ελληνική παιδεία. Δυστυχώς την σημερινή εποχή, η Ελλάδα, είναι σε προχωρημένη σήψη και επάνω στο πτώμα της ασελγούν οι πανάρχαιοι εχθροί μας.


Η ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ.


Η υπό εξέλιξη οργανωμένη εισβολή χιλιάδων Ισμαηλιτών υπηκόων ξένων κρατών από την Ασία-Αφρική και η υποκινούμενη προσπάθειά να περνάνε βιαίως-παρανόμως, τα Ελληνικά χερσαία και θαλάσσια σύνορα, έδειξε ξεκάθαρα, ότι η Τουρκία έχει προχωρήσει σε πόλεμο. Η Τουρκία κατακτά σταδιακά την Ελλάδα για συγκεκριμένους λόγους ζωτικής σημασίας. Ο Ερντογάν είναι ο δεύτερος πιο επιτυχημένος πολιτικός του αιώνα μας, μετά τον Βλαντιμίρ Πούτιν, κατέκτησε ειρηνικά την Ελλάδα, με την σύμφωνη γνώμη της Γερμανίας, ώστε να συμμετέχει απερίσπαστος στα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν στην Συρία, την Λιβύη, την Αρμενία, την Ουκρανία κλπ. Στα πλαίσια αυτά έχουμε τεράστια αύξηση των “μεταναστευτικών” ορδών, στην Ελληνική επικράτεια, προκειμένου να πετύχει τα σχέδια της η Τουρκία, σε Αιγαίο-Θράκη, με ειρηνικές συνθήκες και δημοκρατικούς τρόπους.

Η αυξανόμενη εμπλοκή των στρατιωτικών δυνάμεων της Τουρκίας, με τον κυβερνητικό στρατό της Συρίας, ο οποίος υποστηρίζεται, στρατιωτικά από την Ρωσία του Πούτιν και το Ιράν, έχει αναγκάσει τον Ερντογάν να αποσύρει μεγάλες και μάχιμες μονάδες από την Στρατιά της Θράκης με έδρα την Αδριανούπολη και την Στρατιά του Αιγαίου, με έδρα την Σμύρνη.

Ένα σημαντικό τμήμα του συνεχώς αυξανόμενου αμυντικού κενού στα δυτικά σύνορα, η Τουρκία το καλύπτει με την αποστολή χιλιάδων “μεταναστών” στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια έξυπνη κίνηση τακτικής, με έναν στρατό αντιπερισπασμού, και ειρηνικής κατακτήσεως της Ελλάδος. Τον στρατό των μεταναστών έχει συστήσει ο Ερντογάν με υπηκόους χωρών του μωαμεθανικού-σουνιτικού τομέα. Οι "μετανάστες" είναι στην πλειοψηφία τους νέοι και με έντονο το στοιχείο του Ισλαμικού φανατισμού.


Εξορμώντας σε όλο το μήκος των Ελληνοτουρκικών συνόρων στον Έβρο και αποπλέοντας από τα Μικρασιατικά παράλια, για τα νησιά του Αιγαίου, όλοι αυτοί έχουν επιτύχει μια αναίμακτη εισβολή. Με τις επιτυχείς προσπάθειες εισβολής, καταπονούν το Ελληνικό έθνος, σε πνευματικό, ηθικό, οικονομικό, και κοινωνικό επίπεδο.

Οι επιπτώσεις του πολέμου», με διάφορες αυξομειώσεις στην έντασή του, μαίνεται εδώ και χρόνια. Δυστυχώς η κατάσταση
είναι μη αναστρέψιμη, με τα υπάρχοντα δεδομένα.

Η Τουρκία ήδη εδώ και χρόνια, με πρόεδρο τον Ερντογάν, φιλοδοξεί να γίνει ηγέτης, των απανταχού Μουσουλμάνων.


Η Τουρκία του Ερντογάν δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο, να διεξάγει ευρείας κλίμακας πολεμικές επιχειρήσεις με την Ελλάδα, με πραγματικά πυρά γιατί έχει επιτύχει, την κατάκτηση της Ελλάδος σε καθεστώς ειρηνικό.


Από γεωστρατηγικής απόψεως στην σύγχρονη εποχή, πόλεμο έχουμε όταν ένα κράτος δέχεται επίθεση από άλλα “συμμαχικά” κράτη, από το νάτο, είτε από την παραδοσιακά ανθελληνική νέα τάξη πραγμάτων.

Οι πολεμικές επιθέσεις και ενέργειες δεν είναι υποχρεωτικά στρατιωτικές, με την παραδοσιακή έννοια, αλλά μπορεί να είναι πολιτικές, κοινωνικές, οικονομικές, ηθικές και πνευματικές. Η επίθεση από κράτη της “συμμαχίας”, από την νέα τάξη πραγμάτων μπορεί να εκδηλωθεί, με οικονομική μορφή (χρεοκοπία, δάνεια, μνημόνια), είτε με εμπρησμούς στα δάση, ή στους οικισμούς με καταστροφές-καταρρεύσεις σπιτιών και με νεκρούς.


Εντούτοις οι ισχυρότερες-φοβερότερες επιθέσεις που
δεχτήκαμε, ήταν στον πνευματικό και στον ηθικό τομέα.


Η Ελλάδα υπέστη όλες τις μορφές του σύγχρονου πολέμου, για να την υποτάξουν, να την διαλύσουν πνευματικά-ηθικά, ώστε μετά από τόσους αιώνες, να μην τους είναι πλέον εμπόδιο, στην δημιουργία του παγκόσμιου κράτους. Επίσης μας κατέκτησαν για να κλέψουν τον ορυκτό πλούτο (ενέργεια), και λόγω της γεωστρατηγικής μας θέσεως.

Στην Ελλάδα, για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά γίνεται πόλεμος, χωρίς όμως τα παραδοσιακά όπλα.

Έχουμε κανονικά νεκρούς από τον πόλεμο, όμως αυτή την φορά δεν είμαστε αντιμέτωποι με όπλα, άρματα, αεροπλάνα, πλοία κλπ. Οι πανάρχαιοι εχθροί άλλαξαν τα μέσα του πολέμου και μετέφεραν τα πεδία των μαχών, σε άλλα επίπεδα. Οι μάχες γίνονται σε πνευματικό, ηθικό, κοινωνικό, οικονομικό, και διαδικτυακό επίπεδο.


Αυτό το έκαναν διότι διαπίστωσαν επί τόσους αιώνες ότι είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις ολοκληρωτικά τους Έλληνες. Οι βασικές πηγές ζωής, του Ελληνικού έθνους, είναι η Ορθοδοξία, η κλασική παιδεία, και ειδικά η Ιστορία. Η Τουρκία η οποία λειτουργεί με φασιστικές-ναζιστικές μεθόδους, με πρότυπο την Γερμανία του Χίτλερ, φροντίζει να μας πολεμά σε όλα τα μέτωπα. Όταν ένα κράτος καταρρεύσει ηθικά και πνευματικά, τότε επέρχεται η πολιτική, η στρατιωτική, και η κοινωνική παρακμή.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ, Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Η ΚΡΟΝΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας όπως έχω αποκαλύψει εδώ και μερικά χρόνια, ανήκει σε μια κλειστή μωαμεθανική-παγανιστική σέχτα.

Οι Χαριζίτες ( Haridji Meszep) είναι αδελφότητα παγανιστών. Κατά την επίσημη επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Ρ. Ερντογάν στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2017, έστησαν προς τιμήν του, το γλυπτό το οποίο ονόμασαν “φύλακα-άγγελο” του Παλαιού Φαλήρου. Το γλυπτό τοποθέτησε ο Δήμαρχος. Αυτό το άγαλμα συμβολίζει τον φύλακα-'Θεό" του Τουρκικού κράτους, ο οποίος ιεραρχικά είναι υφιστάμενος του "θεού" Κρόνου. Ο ασημένιος κύλινδρος συμβολίζει την σελήνη που λατρεύουν οι Τούρκοι, την οποία έχουν και στην σημαία τους, ως ημισέληνο. Ο κόκκινος “άγγελος” είναι το χρώμα των Τούρκων, του πιο δολοφονικού κράτους της οικουμένης, το οποίο δεν έχει ιστορία παρά μόνον ποινικό μητρώο, σύμφωνα με τον δάσκαλο από τον Κιλκίς τον Δημήτρη Νατσιό.

Το γλυπτό είχε τοποθετηθεί στις 5 Δεκεμβρίου 2017, την ημέρα που εορτάζει ο Άγιος Σάββας. Savas στα Τούρκικα σημαίνει πόλεμος. Αυτό το ειδικό άγαλμα καλωσόριζε τον Χαριζίτι Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα. Ο δαίμονας που δυστυχώς ο Δήμαρχος τον αποκάλεσε “κόκκινο άγγελο” έχει τις εξής ονομασίες : Al – Oujah, Αλούτζα και Σαβάζιος.

Επίσης οι Τούρκοι ιθύνοντες στην Ελλάδα επιθυμούσαν να τιμήσουν και να καλωσορίσουν με αυτόν τον τρόπο τον ερχομό του μεγάλου Χαριζίτι Ρ. Ερντογάν, με την τοποθέτηση του γλυπτού σε μια περιοχή που ασφυκτιά από το Τουρκικό στοιχείο, όπως η περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, του Αλίμου και της Καλλιθέας. Εκεί δραστηριοποιείται Χαριζίτικος πυρήνας που βρίσκεται στο μέσον μιας περιοχής που εκτίνεται από την Καλλιθέα έως την Βουλιαγμένη. Έκτος από την υποδοχή του Ερντογάν στην πόλη των Αθηνών, η ύψωση του σατανικού γλυπτού και η προβολή της σειράς Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής από την τηλεόραση, ήταν ταυτόχρονα και ένα μυστικό σύνθημα προς τα κλιμάκια του Ελλαδικού χώρου, ότι ξεκινά η τελική αντεπίθεση, για την ειρηνική κατάκτηση της Ελλάδας και ότι οι παγανιστικοί-χαριζίτικοι πυρήνες στην Κωνσταντινούπολη, στο Νέο Βουτζά, την Καλλιθέα Αττικής, στην Ουτζά της Μυτιλήνης και αλλού, να ξεκινήσουν τις δραστηριότητες τους. Στα πλαίσια παρόμοιων σκοπών, ο Ερντογάν έκανε τζαμί την Αγία Σοφία.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πού όλους τους μετανάστες, τους πήγαν σε αυτήν την περιοχή της Λέσβου, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή γενικότερα. Η συγκεκριμένη περιοχή στην Μυτιλήνη έχει από πολύ παλιά, το όνομα Al – Oujah, Αλούτζα (Ουτζά) στα Τουρκικά, που είναι ο πιο σημαντικός θεός-δαίμονας, για τους Τούρκους- Παγανιστές. Ο πρόεδρος της Τουρκίας, θεωρεί την Λέσβο το πιο ξεχωριστό νησί, καθώς η περιοχή έξω από την Μυτιλήνη, φέρει το όνομα του πιο σημαντικού Τουρκικού του Τουρκικού παγανισμού. Επίσης είναι πολύ γνωστό ότι τα πανάρχαια χρόνια η Λέσβος ήταν το πιο σημαντικό νησί, σχετικά με την λατρεία του Κρόνου.

Σε όλη την διάρκεια της Οθωμανικής κατοχής γινόταν κρυφές τελετές από τους Τούρκους Χαριζίτες, στην ευρύτερη περιοχή Ουτζά της Μυτιλήνης. Επί 450 χρόνια στις τελετές για την λατρεία του Al oujah, συμμετείχαν πολλοί σημαντικοί χαριζίτες παράγοντες της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Συνεπώς το νησί της Λέσβου έχει τεράστια θρησκευτική σημασία, καθώς είναι ο ιερότερος τόπος λατρείας, για τους Τούρκους χαριζίτες. Παρά την απελευθέρωση του νησιού, η λατρεία του Τούρκου δαίμονα δεν σταμάτησε ποτέ.
Από τις συνέχομενες αναφορές μου, ανησύχησαν οι διαμένοντες εν Ελλάδι Τούρκοι παράγοντες, διότι είναι η απ΄ ευθείας συνέχεια των πρώτων Χαριζίτων Σουλτάνων Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή και του Σελίμ Β. Ο Σελίμ ήταν γιος του Σουλεϊμαν του μεγαλοπρεπή. Για όσους δεν γνωρίζουν από τα πανάρχαια χρόνια το σπουδαιότερο κέντρο λατρείας του Κρόνου στα νησιά βρίσκεται στην Λέσβο. Για αυτό επιδεικνύουν τεράστιο ενδιαφέρον όλα τα ανθελληνικά νεοταξικά κέντρα. Δεν ήταν καθόλου τυχαία η επίσκεψη του πάπα, του Βαρθολομαίου, της Σάραντον, της Τζολί και της Ράνιας στο νησί. Οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει δράσεις για λογαριασμό της Τουρκίας στην Ελλάδα, είναι όλοι παγανιστές. Πανάρχαιο ήταν και είναι το μίσος των παγανιστών, για αυτό προκάλεσαν γενοκτονίες, εμφυλίους και πάσης φύσεως καταστροφή από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα.Ο Μέγας Αριστοκλής. Το Απολλώνιο και το Διονυσιακό πνεύμα. Η αιώνια διαμάχη των δύο παγκόσμιων πολιτισμών.Το ανθελληνικό-Φοινικικό μαντείο των Δελφών.
Για αυτό έχουν ενταχθεί σε διάφορες δωδεκαθειστικές ομάδες, και φορείς στην Ελλάδα. Μέσα από αυτές τις ομάδες παρακινούν τα μέλη τους ενάντια στην Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό με διάφορους τρόπους.
Οι διαμένοντες στην Ελλάδα Χαριζίτες-Τούρκοι, σύμφωνα με τις πιο αξιόπιστες-διασταυρωμένες πληροφορίες από την αδιαβάθμητης αξίας πηγή μου, έχουν αναπτύξει μεγάλη δράση στην Αττική και στα νησιά του Αιγαίου, σε μια προσπάθεια να καταστήσουν την Ελληνική νεολαία εξαρτημένη των ναρκωτικών ουσιών, των παραποιημένων προφητειών της Ορθοδοξίας, και της πορνείας ώστε να διευκολυνθούν τα ανθελληνικά-εξοντωτικά, αλυτρωτικά τους σχέδια. Ωθούν τα νέα παιδιά, σε κάθε παρά φύση σαρκική απόλαυση, ώστε να είναι αδύναμοι οι νέοι να αντιδράσουν, στα βρώμικα σχέδια τους.


Ο παγανισμός, η σεξουαλική διαφθορά, οι ουσίες, η αλλοίωση της Ελληνικής ιστορίας, οι παραποιημένες προφητείες, κάτω από την καθοδήγηση, των Τούρκων δωδεκαθειστών, ασκούν ισχυρή διαλυτική-καταστροφική δράση στην Ελληνική κοινωνία και το έθνος.


ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΓΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.


Δύο από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές στην Συρία, όπου διεξάγεται ένας παγκόσμιος πόλεμος σε μικρότερη κλίμακα είναι η Ρωσία και η Τουρκία. Επίσης τα δύο κράτη κυριαρχούν στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Μέση Ανατολή.


Η συμμαχία και η φιλία του Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερτνογάν, δεν είναι καθόλου τυχαία. Οι δύο ηγέτες έχουν πολλά κοινά σημεία, ενώ ταυτόχρονα ο Βλαντιμίρ Πούτιν συνεχίζει επί της ουσίας, την ίδια εχθρική πολιτική των προηγούμενων Ρώσων ηγετών, απέναντι στην Ελλάδα.

Είναι τρομερά φιλόδοξοι-αρχομανείς και επιθυμούν να παραμείνουν δια παντός στην εξουσία των κρατών που κυβερνούν.

Ήδη ο Πούτιν έκανε αλλαγή του Ρωσικού συντάγματος, με σκοπό την επανεκλογή του, εως το 2036.

Ο Β. Πούτιν θεωρεί δεδομένο ότι η σύγχρονη Ρωσία, είναι η τρίτη Ρώμη, η φυσική διάδοχος της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και ότι εκείνος είναι ο συνεχιστής του μεσαιωνικού Ρωμαϊκού κράτους. Aυτή η πανάρχαια πεποίθηση του Ρωσικού έθνους, προέρχεται από την ημέρα, που οι Έλληνες του μεσαίωνα, οι διοικητές της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, έκαναν τους Ρώσους Ορθόδοξους Χριστιανούς.

Ένας από τους βασικούς στόχους, του Ρώσου προέδρου, είναι να γίνει ο ηγέτης όλων των Ορθοδόξων Χριστιανών, ανά την οικουμένη, όπως ήταν κατά τον μεσαίωνα, οι Έλληνες-Ρωμαίοι αυτοκράτορες της Βασιλεύουσας. Αντιστοίχως τον ίδιο ακριβώς στόχο από την δική του πλευρά έχει και ο Ερντογάν, ο οποίος φιλοδοξεί να γίνει ο ηγέτης, όλων των Μουσουλμάνων του πλανήτη. Παράλληλα με την αμέριστη υποστήριξη του Κατάρ, έχει ξεκινήσει ήδη η ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Η Τουρκία ήδη εμπλέκεται στρατιωτικά στην Βόρεια Συρία, το Ιράκ, την Λιβύη, το Ναγκόρνο Καραμπάχ κλπ.


Σχεδόν ταυτόχρονα αναρριχήθηκαν στην εξουσία Πούτιν και Ερντογάν (2000 και 2003).

Από την αρχή και οι δύο είχαν ως βασικό στόχο, να γίνουν παγκόσμιοι κυρίαρχοι και για αυτό συνεργάστηκαν στενά, με σκοπό να κρατήσουν εκτός τον μεγάλο τους, αντίπαλο τον Ελληνισμό.

Γνώριζαν καλά,ότι οι Έλληνες, θα ήταν το μοναδικό εμπόδιο, στα μεγάλα σχέδια τους.

Σε αγαστή συνεργασία παραποίησαν τους θρύλους και τις λαϊκές παραδόσεις του Ελληνικού έθνους, και τις μετέτρεψαν σε “Ορθόδοξες” προφητείες, τις οποίες εδώ και αιώνες, ουδέποτε αναγνώρισε η επίσημη Ορθόδοξη Εκκλησία. Ήταν και είναι απαραίτητη προυπόθεση, για τα επεκτατικά τους σχέδια, να παραμείνουν οι Έλληνες αδρανείς, αναμένοντας ανύπαρκτους σωτήρες. Χιλιάδες πλανεμένοι, δημιούργησαν μια νέα επικίνδυνη αίρεση. Δίπλα σε αυτούς τους αδύναμους-απελπισμένους Έλληνες, και μερικές δεκάδες πληρωμένοι και ανυποψίαστοι κονδυλοφόροι.


O Ελληνικός πολιτισμός και η Ορθοδοξία αποτελούν διαχρονικά το μεγαλύτερο και ισχυρότερο αμυντικό όπλο της Ελλάδας, ενάντια στους εκάστοτε κατακτητές.

Με βάσεις την Ελληνορθόδοξη παιδεία, θα κυριαρχίσουμε στο παγκόσμιο στερέωμα, όπως έκαναν οι ένδοξοι πρόγονοι μας, την εποχή της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.

Ρωσία και Τουρκία αυτή την στιγμή συμμετέχουν ενεργά, στις δύο κορυφαίες πολεμικές αναμετρήσεις του πλανήτη σε Συρία και Λιβύη. Στην Συρία έχουμε ένα παγκόσμιο πόλεμο, σε μικρογραφία. Επίσης για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά έχουμε ένα έθνος (Ρωσία), να συμμετέχει σε έναν πόλεμο ως υποστηρικτής και σύμμαχος και των δύο αντιμαχόμενων πλευρών (Συρία-Τουρκία).


Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει τόσο ενεργά η Ρωσία σε έναν πόλεμο, μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής ενώσεως. Στόχος της Ρωσίας του Πούτιν όπως και των άλλων μεγάλων δυνάμεων, είναι τα τεράστια ενεργειακά αποθέματα, της βόρειας Συρίας. Ακόμη με την εμπλοκή της Ρωσίας στο Συριακό μέτωπο, ο Πούτιν ήθελε να δείξει στην Κίνα ότι η Ρωσία είναι υπερδύναμη, ότι έχει τον απόλυτο έλεγχο στον πόλεμο της Συρίας και ότι μπορούν να τον εμπιστευτούν οι Κινέζοι σχετικά με την διασφάλιση των τεράστιων οικονομικών συμφερόντων τους στην Ασία και την Ευρώπη. Εμπορικός δρόμος, από την Κίνα μέχρι την Ισπανία (Σιδηρόδρομος).


Δυστυχώς εκτός από την μαρτυρική Συρία, οι μεγάλες δυνάμεις είναι έτοιμες να διαμελίσουν και την Λιβύη, σε μικρότερα κράτη. Εμπόδιο στα υποχθόνια σχέδια τους, ήταν ο Καντάφι, τον οποίο επέτυχαν να τον εξοντώσουν.


Η Λιβύη είναι η ένατη χώρα στον κόσμο, σε ενεργειακά αποθέματα πετρελαίου.


Η δυναμική στάση της Ρωσίας του Πούτιν, στο Λιβυκό μέτωπο, δεν είναι καθόλου τυχαία. Η Ρωσία επιδιώκει την εξάπλωση της πολιτικής-στρατιωτικής επιρροής της, στην περιοχή και προσπαθεί να το επιτύχει, με διπλωματικά μέσα και στρατιωτική εμπλοκή. Τα κράτη της Ανατολής δεν έχουν καμιά πιθανότητα, να εναντιωθούν απέναντι στην Ρωσική δύναμη και στα τεράστια συμφέροντα. Ο πρόεδρος Πούτιν υποστηρίζοντας τον Χαφτάρ, επιθυμεί να ασκήσει πιέσεις σε Αμερική-Γερμανία, οι οποίοι έχουν έναν αδύναμο ρόλο, στην Λιβύη. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν μεταξύ άλλων αναζητά παραγγελίες, πολλών δισεκατομμυρίων, προς την Ρωσία, στους τομείς της ενέργειας, του εξοπλισμού,των υποδομών, για τις οποίες είχε δεσμευτεί ο Καντάφι, αλλά δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ λόγω της εσπευσμένης πτώσης του από την εξουσία το 2011, από την νέα τάξη.


Η Αίγυπτος ως γειτονική χώρα προστατεύει τα δικά της συμφέροντα, στην Λιβύη. Ο Αλ Σίσι θέλει να αποδυναμώσει την επιρροή των ισλαμιστικών ομάδων, στην κυβέρνηση Σάρατζ. Η Τουρκία από την πλευρά της, έχει ως στόχο να εμποδίσει την Αίγυπτο και τα Αραβικά Εμιράτα, να αποκτήσουν επιρροή, στα εσωτερικά της Λιβύης. Ο Ερντογάν βλέπει τις δύο χώρες, ως περιφερειακούς αντιπάλους. Είναι ξεκάθαρο, ότι η Τουρκία ενδιαφέρεται για τους ενεργειακούς πόρους της Λιβύης. Η υποστήριξη που προσφέρει στην κυβέρνηση της Τρίπολης, έχει ως στόχο τα ενεργειακά της αποθέματα. Για αυτό η Τουρκική κυβέρνηση απορρίπτει την Αιγυπτιακή μεσολάβηση στην οποία δεν μετέχει.

Έναν περίπου χρόνο, μετά την έναρξη των επιθέσεων για την κατάληψη της Τρίπολης, ο αυτοαποκαλούμενος εθνικός στρατός της Λιβύης, υπό τον Χαφτάρ έχασε πολλά εδάφη, τα οποία κατέλαβε ο πρωθυπουργός Σάρατζ, και οι δυνάμεις του με τη βοήθεια της Τουρκίας, η οποία με στρατιώτες, βομβαρδιστικά drone και συστήματα αεράμυνας, συμμετέχει στρατιωτικά όλο και περισσότερο. Από την άλλη πλευρά ο Χαφτάρ, δέχεται την βοήθεια των Ρώσων, των Αιγυπτίων και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.


Το γνωστό Τουρκικό κανάλι Tgrt, και το Stratfor δημοσίευσαν πρόσφατα έναν χάρτη, ο οποίος είχε ήδη δημοσιευτεί το έτος 2009 σε ένα βιβλίο, με τίτλο "Τα επόμενα εκατό χρόνια" από τον Αμερικανό-πολιτικό ερευνητή George Friedman, ο οποίος δείχνει την επιρροή της Τουρκίας, και ποια εδάφη θα βρίσκονται υπό την κατοχή και την επιρροή της Τουρκίας.Αυτός ο χάρτης περιλάμβανε όλες τις χώρες που βρίσκονται μεταξύ του Καζακστάν και του Τουρκμενιστάν. Επίσης περιλαμβάνει την Λιβύη, την Σαουδική Αραβία, το Κουβέιτ, το Μπαχρέιν, το Κατάρ, τα Εμιράτα, το Ομάν, την Υεμένη, την Αίγυπτο, την Συρία, τον Λίβανο, την Ιορδανία, το Ιράκ, την Ελλάδα, την Κύπρο, Καύκασο, καθώς και τμήματα της Ρωσίας !

Αυτός ο χάρτης διευκρινίζει τον κύριο στόχο που ο Ερντογάν επιδιώκει να επιτύχει, με την υποστήριξη ισλαμικών του ISIS και τις Αλ Κάιντα, που στάλθηκαν από την Τουρκία στο Ιράκ, και την Συρία, σύμφωνα με τον επικεφαλής του κόμματος Αιγύπτιοι, Χουσεΐν Αμπού Αλ Άττα.

Ενδεικτική ενέργεια ήταν ότι η Τουρκία εξόπλισε και μετέφερε φιλοτουρκικές ομάδες από την Συρία, στην Λιβύη για να πολεμήσουν και στη συνέχεια να πάρουν τον έλεγχο της Λιβύης και να την προσαρτήσουν. Η Λιβύη είναι ένατη στον κόσμο σε αποθέματα, πετρελαίου.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο Ερντογάν έχει ήδη ξεκινήσει το σχέδιό του, για να επιτύχει την επιρροή και την κατάκτηση των χωρών, που έθεσε ως στόχο.

Για αυτό συνέχισε να καταλαμβάνει εδάφη από το Βόρειο Ιράκ, χωρίς καμία αντίσταση από τις δυνάμεις Πεσμεργκά, με το πρόσχημα της καταπολέμησης του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος, το οποίο ο Ερντογάν ισχυρίζεται ότι αυτό το κόμμα είναι τρομοκρατική οργάνωση, όπως και το άλλο τμήμα του, το οποίο βρίσκεται στην Συρία.

Για τους ίδιους λόγους αναπτύσσει μισθοφόρους, επεκτείνοντας την παρουσία των Τουρκικών δυνάμεων, με σκοπό να πάρει το Ιράκ και την Συρία υπό την επιρροή του, και αργότερα, να προσαρτήσει ένα μεγάλο μέρος των δύο χωρών.

Εν τούτοις, η Αίγυπτο με επικεφαλής τον πρόεδρο Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, εμπόδισε την Τουρκία στην Λιβύη, συμμετέχοντας σε πολλές διεθνείς-πολιτικές συμφωνίες για να σταματήσει τον Τουρκικό επεκτατισμό του Ερντογάν για την Συρία και το Ιράκ.

Η Αίγυπτος μέχρι στιγμής έχει γίνει ένας τοίχος μπροστά στην Τουρκική αλαζονεία και μαζί με την μαρτυρική Συρία του Μπασάρ Αλ Ασσάντ, έχουν γίνει η γραμμή άμυνας για όλες τις Μωαμεθανικές χώρες.

Αυτό που συμβαίνει τώρα στην Ανατολική Μεσόγειο, θα μπορούσε να προκαλέσει πόλεμο μεταξύ της Τουρκίας, και ειδικά του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας. Αυτός ήταν και είναι ο βασικότερος στόχος του πιο φιλόδοξου πολιτικού του αιώνα μας, του Ρ. Τ. Ερντογάν.

Συνθήκες νέας ανάφλεξης δημιουργούνται ταχύτατα στην Ανατολική Μεσόγειο και ειδικά στην περιοχή της Συρίας, με τελείως διαφορετική σύνθεση των εμπλεκομένων στρατοπέδων.

Σύμφωνα με πολύ έγκυρες πηγές οι ΗΠΑ μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Μπάιντεν, ξεκίνησαν αποστολές όπλων και το κυριότερο στρατευμάτων στην Ανατολική Συρία, με αποτέλεσμα η Ρωσία και η Τουρκία να προχωρήσουν σε κοινές ασκήσεις προειδοποιώντας τις ΗΠΑ να μην επεκταθεί ανατολικότερα από τα σημεία που διατηρεί τον έλεγχο στην Συρία, κοντά στα σύνορα με το Ιράκ, τα οποία βέβαια έχουν τις μεγαλύτερες πετρελαιοπηγές.

Οι ΗΠΑ με μία πρωτοφανή ενέργεια μετέφεραν από το Ιράκ ένα Τάγμα ειδικών δυνάμεων στην περιοχή Χέσεκι, ενώ μεταφέρουν ακόμα και με αλεξίπτωτα, τεράστιες ποσότητες εφοδίων στην βάση του Σεντάντι, όλα στην Ανατολική και βορειοανατολική Συρία !!!

Την ίδια στιγμή 59 οχήματα αποτελούμενα από 2 ξεχωριστές αυτοκινητοπομπές των ΗΠΑ πέρασαν στη Συρία από το Ιράκ. Οι Αμερικανοί παραδίδουν όπλα και στην Κουρδική οργάνωση DSG/YPG, η οποία είχε υποστεί μεγάλα πλήγματα από την Τουρκική εισβολή και την ήττα στην περιοχή Αφρίν, ενώ έστειλαν και μία αυτοκινητοπομπή στην περιοχή Καμισλί.

Οι κινήσεις αυτές ανησυχούν και τους δύο άλλους μεγάλους εταίρους της Βόρειας Συρίας την Ρωσία και την Τουρκία. Ο εκπρόσωπος της διοίκησης των Τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στην Συρία, ανακοίνωσε μεγάλη κοινή άσκηση, με τις Ρωσικές δυνάμεις:

Η άσκηση είχε ως στόχο να ενισχυθούν οι κοινές μας περιπολίες. Στις 8 Ιανουαρίου, ο Ρωσικός και ο Τουρκικός στρατός, διεξήγαγαν την πρώτη κοινή περιπολία το 2021, στην επαρχία αλ Χασάκα της βορειοανατολικής Συρίας πολύ κοντά στις Αμερικανικές δυνάμεις.

Όλα αυτά έχουν άμεση σχέση, με την νέα επιχείρηση "Πυρσός Ειρήνης", της Τουρκίας στο βόρειο Ιράκ, όπου έχει συμμαχήσει και αυτή με την σειρά της, με τους εκεί Κούρδους.

Το ερώτημα που εύλογα προκύπτει, είναι τι ακριβώς επιδιώκει η κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Οι κινήσεις του νέου προέδρου της Αμερικής, δείχνουν ότι οι ΗΠΑ, επιστρέφουν πολύ δυναμικά στην Συρία. Όπως όλα δείχνουν, οι ενέργειες αυτές θα αποτελέσουν, αιτία πολέμου, για την Ρωσία και για την Τουρκία. Το ερώτημα είναι ποια θα μπορούσε να είναι η εξέλιξη και σε ότι αφορά την Ελλάδα στο μέτωπο του Αιγαίου.

Γιατί μια σύγκρουση ΗΠΑ-Τουρκίας στην Συρία δεν θα μείνει μόνο εκεί, καθώς θα έχει προεκτάσεις και στα Βαλκάνια. Οι ΗΠΑ δεν θα θελήσουν να συγκρουστούν με την Τουρκία σε όλα τα μέτωπα.

Όπως βλέπουμε στην Συρία διεξάγεται ένας παγκόσμιος πόλεμος σε μικρότερη κλίμακα. Οι μεγάλες δυνάμεις κατέκτησαν τα εδάφη της μαρτυρικής και αιματοβαμμένης Συρίας, με τις πετρελαιοπηγές, με τα ανεξάντλητα αποθέματα ενέργειας.

Σήμερα που η Ανατολική Μεσόγειος πραγματικά φλέγεται, από μία τεράστιας κλίμακας πολεμική σύγκρουση, καθώς έχουμε έναν κανονικό παγκόσμιο πόλεμο, σε μικρότερη μορφή, στην Συρία και εξαιτίας των σχεδίων για αναβίωση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, από την Τουρκία του Ρ. Τ. Ερντογάν, είναι απόλυτη ανάγκη, να δούμε προσεκτικά τις συμμαχίες που θα συγκροτηθούν, για την μοιρασιά του υπάρχοντος ορυκτού πλούτου και τις αλλαγές των συνόρων. Η σύγκρουση των πολιτισμών, Χριστιανισμός-Ισλάμ, που επιδιώκουν οι νεοταξίτες, είναι προ των πυλών, και χρειαζόμαστε δίπλα μας, τον μοναδικό μας σύμμαχο, κατά την σύγχρονη εποχή. Τον Φιλέλληνα Μπασάρ Ασσάντ. Ήδη ζούμε την δόμηση των αιτίων της σύγκρουσης, με την αθρόα εισβολή του Ισλάμ στην Ελλάδα και την αποχριστιανοποίησή της.

Ο θρησκευτικός πόλεμος που θα ξεκινήσει, θα είναι ίσως ο μεγαλύτερος όλων των εποχών.

Η μαρτυρική Συρία δέχεται ακόμη πολλαπλές επιθέσεις από Τουρκία, Ισραήλ, ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση-Ελλάδα, τα Αραβικά-δικτατορικά καθεστώτα και την επίθεση από τον κορωνοϊό, μαζί με το δολοφονικό εμπάργκο από την “πολιτισμένη” δύση, χωρίς να υπάρχει η έγκριση του ΟΗΕ. Παρά τις τρομερές αντιξοότητες, οι ηρωικοί Σύριοι, παραμένουν στις επάλξεις, αδέσποτοι και υπερήφανοι, για να υπερασπιστούν τις δύο μεγαλύτερες ανθρώπινες-διαχρονικές αξίες, την ελευθερία, και την αξιοπρέπεια.

Κλείνοντας να τονίσω ότι η Ρωσία του Πούτιν, προς το παρόν βάζει μπροστά της την συνεργασία με την Τουρκία σε πολλούς τομείς (πυρηνική ενέργεια, εμπόριο, άμυνα), αλλά συγχρόνως γίνεται εκκαθάριση των Τουρκικών οργανώσεων στην Κριμαία, στο Κρασνοντάρ και άλλες περιοχές της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Τις επιχειρήσεις έχει αναλάβει το Ομοσπονδιακό γραφείο ασφαλείας.

Επίσης η Τουρκία εξακολουθεί να ενδιαφέρεται να αγοράσει μια δεύτερη παρτίδα συστημάτων αεροπορικής άμυνας S-400. Αν και η ρωσική πλευρά απέρριψες τις προσφορές της Τουρκίας να πουλήσει τα συστήματα S-400 Triumph στην Άγκυρα με έκπτωση και μεταφορά της τεχνολογίας παραγωγής, η Άγκυρα αποφάσισε να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία για αυτό το ζήτημα, καθώς η Τουρκία εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για το ρωσικό όπλο, δήλωσε ο Ισμαήλ Ντεμίρ, επικεφαλής της τουρκικής διοίκησης της αμυντικής βιομηχανίας.

Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος

1) “OI ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ “ΟΙ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΕΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ” ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΘΡΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΥΘΟΥΣ!

Πατέρας Αρσένιος Κομπούγιας : “Δεν υπάρχει Αναλαμπή της Ορθοδοξίας”. https://agioskosmas.gr/antiairetika.asp?isue=147 ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ : Η ΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ :


Η άβολη αλήθεια για τις προφητείες και το «θερμό επεισόδιο …
https://www.el.gr › Άρθρα ΤΟΥ ΚΙΜΩΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
https://amethystosbooks.blogspot.com/2019/05/blog-post_816.htm
https://www.facebook.com/notes/nickolas-zotos/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-


ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ" ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ, ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΣΕΡΓΙΟΣ Ο Α ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΦΩΤΤΙΟΣ ;

Δεν υπάρχουν σχόλια :