Η Αμερική σε σύγκρουση με τον εαυτόν τηςGEWKWN:

Οι σκοτεινές δυνάμεις είναι σε πανικό, ξέρουν ότι ο κόσμος πρόκειται να μάθει σύντομα την αλήθεια για όλους και για όλα, θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί για να το σταματήσουν αυτό. Θα περάσουν την κόκκινη γραμμή και θα σπρώξουν τα πράγματα σε ακραίες καταστάσεις.

Ο στρατηγός Michael Flynn προειδοποίησε πρόσφατα τον Αμερικανό λαό ότι ένα συμβάν θα μπορούσε να συμβεί για να τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων από τα αποτελέσματα του ελέγχου της Αριζόνα.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου τι θα είναι αυτό το συμβάν, ο στρατηγός Flynn απάντησε λέγοντας «υπάρχει κάτι που θα συμβεί και θα χωρίσει περαιτέρω τη χώρα»

Στη συνέχεια συνέχισε και είπε ότι το συμβάν δεν θα είναι τόσο δραματική όσο η 9/11, αλλά τα Μ.Μ.Ε θα «δημιουργήσουν θόρυβο για να αποσπάσουν τους ανθρώπους» από τα αποτελέσματα του ελέγχου των ψήφων της Αριζόνα.

«Προετοιμαστείτε για τη θύελλα!»

Έρχονται συλλήψεις και στρατιωτικά δικαστήρια με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας, και για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, Θα δούμε πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί!

Ο Τραμπ θα επιστρέψει ως Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας των Ηνωμένων Πολιτειών!

BREAKING: Arizona Audit Paper Evaluation and Counting Complete! Η επανακαταμετρηση των ψήφων στην Αριζόνα έχει τελειώσει…….. τώρα αναμένονται μεγάλες εκπλήξεις και εξελίξεις….

https://welovetrump.com/2021/06/25/breaking-arizona-audit-paper-evaluation-and-counting-complete/

Δεν υπάρχουν σχόλια :