ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ


ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ!


Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης

Αγαπητοί συμπατριώτες,Είπαμε να μιλάμε επιστημονικά αλλά δεν χρειάζεται να τραβάμε την επιστήμη από τα μαλλιά.

 Ακούστηκε ότι ένας φίλος δεν έχει εμπιστοσύνη π.χ. στον καθηγητή Φαρμακολογίας του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Κούβελα για τις απόψεις του περί εμβολίων διότι δεν γνωρίζει τα κίνητρα του αλλά ακούει τους συγγενείς του ιατρούς που τους εμπιστεύεται. 

Αυτό δεν είναι επιστημονικό επιχείρημα αλλά όμως είναι ανθρωπίνως αποδεκτό διότι η ανθρώπινη νόηση δεν αποτελείται μόνο από την λογική αλλά έχει και βούληση και θυμό. 

Επιστημονικό θα ήταν να πει κανείς ότι ο καθηγητής κ. Κούβελας λέει αυτά και αυτά, ό ξάδελφος μου ο γιατρός λέει εκείνα και εκείνα που τα βρίσκω ορθότερα και κάνω αυτό που λέει ο ξάδελφος μου. 

Όμως ο φίλος αυτός επειδή δεν μπορεί να κρίνει ποίος από τους δύο έχει δίκαιο προτιμά την άποψη του συγγενούς του επειδή είναι σίγουρος ότι τουλάχιστον δεν έχει δόλο. 

Με την ίδια λογική γιατί εγώ να εμπιστευτώ τους πολιτικούς κ.κ. Κικίλια και Μητσοτάκη ή το κάθε «ειδικό» που βγάζουν τα κανάλια με εγγενή υστεροβουλία που προπαγανδίζει υπέρ του εμβολίου προσπαθώντας μάλιστα να το επιβάλει με την απειλή του κοινωνικού εξοστρακισμού και να μην εμπιστευτώ τον καθηγητή κ. Κούβελα;

Ένας άλλος ισχυρίζεται ότι όταν πεθαίνεις λίγες ημέρες ή ώρες μετά τον εμβολιασμό δεν φταίει το εμβόλιο αλλά η θνητή ανθρώπινη φύση αλλά όμως όταν έχεις υποκείμενο νόσημα και οποιαδήποτε νοσοκομιακή ή άλλη λοίμωξη είναι ικανή να ξεχειλίσει το ποτήρι τότε εάν βγεις θετικός στο τεστ αποδίδουν τον θάνατο στον covid, παρόλο που το τεστ είναι αμφιβόλου εγκυρότητας.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :