Αυτός ο χώρος…Ο τόσο δα μικρούλης χώρος που έχει τόσα όργανα που πρέπει να βλέπεις με μια μάτια!!!

 

   Που δεν μπορείς να τεντώνεις τα πόδια σου να σκύβεις παρά πολύ να ξαπλώνεις οι κινήσεις ελάχιστες…

    Όμως με μια απίθανη εξαιρετική θέα κοιτάζοντας έξω που δεν μπορεί να στο προσφέρει τίποτε άλλο στον κόσμο  σε τέτοια τελειότητα και ευχαριστείς την υπέροχη φύση για τους Άθεους σαν τον φίλο μου τον Νίκο τον Δια σαν τον φίλο μου τον Κωνσταντίνο τον μεγαλοδύναμο Θεό για τους πιστούς!!!!

   Αυτός ο χώρος ήταν το όνειρο μου από τα 12 μου η πραγματοποίηση όταν μεγάλωσα η ανάμνηση μου τώρα που γέρασα!!!!

   Αυτός ο χώρος με έκανε άντρα μόλις στα 22 μου χρόνια έτσι μου έλεγε ο φίλος και συνάδελφος Στέλιος Πετρουλακης όταν καλαμπούριζα σαν παιδί και εγώ…Τσυριε ΜΑΡΚΟΥ είσαι άντρας δεν είσαι παιδί αυτό το μηχάνημα που πετάς στοιχίζει εκατομμύρια…..

    Σε αυτόν τον χώρο αισθάνθηκα παρά πολλές φορές τρομερή πίεση κούραση ένοιωσα τα βλέφαρα μου ότι έχουν βάρος έχανα την όραση μου η καρδιά μου κτυπούσε σαν ταμπούρλο από τα πολλά Gs….

   Αυτός ο χώρος κλόνισε την υγεία μου και όλων των συναδέλφων πονάει η μέση μας το πόδια μας και η σπονδυλική στήλη είναι σαν S….

   Αυτός ο χώρος όμως μου έδωσε τις μεγαλύτερες χαρές και ευτυχισμένες στιγμές στην ζωή μου!!!

   Με έκανε πολεμιστή αγέρωχο υπερήφανο άφοβο τον λάτρεψα όσο τίποτα στην ζωή μου αν και γνώριζα παρά πολύ καλά τους κινδυνους…..Αυτός ο χώρος είναι ευλογημένος από τον Θεό όταν είσαι μέσα αισθάνεσαι τρομερή ασφάλεια ακόμη και όταν σβήνουν

οι κινητήρες αρνείσαι να τον έγκαταλήψεις μου έχει τύχει 2-3 φορές έχω προσωπική εμπειρία!!!

    Δεν μετάνοιωσα ούτε στιγμή για την επιλογή μου το έχω πει παρά πολλές φορές!!!

    Πόσοι αλήθεια είναι ευτυχείς και χαρούμενοι για τις επαγγελματικές επιλογές τους;;;Μακάρι όλοι αλλά δεν το πιστεύω….

     Φίλοι μου πιτσιρικάδες άντρες και γυναίκες να κάνετε στην ζωή σας αυτό που σας λέει η καρδιά σας και όχι αυτό που θέλουν οι γονείς σας γιατί στο κάτω κάτω η ζωή είναι δίκη σας!!!Τα λεφτά λύνουν πολλά προβλήματα αλλά δεν φέρνουν την ευτυχία πιστέψτε με…..

     Είμαι ένας ευτυχισμένος παππούς που έχει πολύ ωραιες αναμνησεις που χαίρεται τα εγγόνια του και παρ όλα τα προβλήματα πόνου μέσης χορεύει σαν νεαρός όταν του δίνεται η ευκαιρία!!!!!!

Στάθης Μάρκου

loading...