ΕΠΙΣΗΜΑ σε «σκοταδισμό» ο πλανήτης!!! Τα λόγια στην «στρογγυλή τράπεζα» της Κορνουάλης – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν αργεί τίποτα! Όλα ανακοινώθηκαν…

«Γιγαντιαίο τσίρκο των μέσων ενημέρωσης» χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον τη σύνοδο κορυφής της G7, αφού οι ηγέτες των χωρών «παρέλασαν» μπροστά από τους δημοσιογράφους και ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν περπάτησε αγκαζέ με τον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν στην αμμουδιά, συζητώντας θέματα δημοκρατίας.

Πράγματι οι πολιτικοί δείχνουν να αποτελούν απλούς θιασώτες σε τσίρκο! Ωστόσο, πέρασαν το μήνυμα που θέλουν περάσουν σε σχέση με το τι θα γίνει μετά τον κορωνοϊό.

Η σύνοδος κορυφής της G7 φιλοξενείται από την φετινή προεδρία του ΗΒ της G7 και θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 13 Ιουνίου στο Carbis Bay της Κορνουάλης.

Με αφορμή την πρώτη τους στρογγυλή τράπεζα, ο Τζόνσον είπε στους συναδέλφους του ηγέτες ότι πρέπει να διασφαλίσουν ότι «θα ξαναχτίσουμε μαζί τον κόσμο καλύτερα.

Και θα τον ξαναχτίσουμε καλύτερα πιο πράσινα, πιο δίκαια, πιο ίσα.

Ίσως με έναν τρόπο πιο ουδέτερο φύλου, πιο θηλυκό τρόπο».

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση λοιπόν ανακοινώθηκε και από τους πολιτικούς των G7! Και θα γίνει με έναν πιο… θηλυκό τρόπο, όπου τα φύλα πια δεν θα παίζουν ρόλο και όλοι θα είναι ίδιοι και ίσοι προς τα κάτω, με την διαφορετικότητα, την οποία δήθεν στηρίζουν να πηγαίνει περίπατο…

Όλα λιγότερο ξεκάθαρα και περισσότερο «θαμπά» με ασαφείς έννοιες! Και επίσημα ανακοινώθηκε η έλευση ενός σύγχρονου σκοταδισμού στον πλανήτη.

loading...