Ροντέο οι ΗΠΑ! Το «μεγάλο κόλπο» που στήνει αθόρυβα ο Τραμπ – Θα έχουμε ανατροπές; – ΒΙΝΤΕΟ

«Σκύλιασαν» οι διεθνιστές και άρχισαν τους δημόσιους εκβιασμούς μέσω τηλεοπτικών μηνυμάτων.

Η Katy Perry και ο Orlando Bloom πρωταγωνιστούν σε διαφήμιση για να ενημερώσουν το κοινό για την αξία της δημοκρατίας, στο πλαίσιο συνεργασίας με τον οργανισμό “Represent Us”.

Το χολιγουντιανό ζευγάρι υποτίθεται ότι απεικονίζεται στο μακρινό 2055 και απευθύνεται στον κόσμο του 2021 μιλώντας για ένα κατεστραμμένο μέλλον στο οποίο η Δημοκρατία κινδυνεύει επειδή το νομοσχέδιο των Δημοκρατικών για τα δικαιώματα ψήφου έχει πλέον αποτύχει.

«Ξεκίνησε όταν η καταστολή των ψηφοφόρων εξαπλώθηκε σε όλες τις ΗΠΑ. Τα νομοσχέδια για τα δικαιώματα ψήφου “πέθαναν” στη Γερουσία. Χάσαμε το δικαίωμα ψήφου», ακούγεται να λέει σε δραματικό τόνο η γνωστή τραγουδίστρια.

Να σημειωθεί πως τα αρνητικά σχόλια για το μήνυμα που θέλει να περάσει η συγκεκριμένη διαφήμιση δίνουν και παίρνουν, ενώ σαν «βροχή» πέφτουν τα “dislike” στο επίσημο βίντεο της καμπάνια στο Youtube.
Η μάχη της “καθαρής” ψήφου

Το τελευταίο διάστημα, στον απόηχο των καταγγελιών του επιτελείου Τραμπ για νοθεία μεγάλης κλίμακας στις εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου, Πολιτείες που ελέγχονται από Ρεπουμπλικάνους έχουν αρχίσει να περνάνε ή βρίσκονται στη διαδικασία να περάσουν νόμους που αυστηροποιούν τη ψηφοφορία.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Τζόρτζια, όπου αυξάνονται οι προϋποθέσεις ταυτοποίησης των ψηφοφόρων που επιλέγουν την επιστολική ψήφο, συντομεύεται η περίοδος πρόωρης ψηφοφορίας για τις επαναληπτικές εκλογές και μειώνεται ο αριθμός των εκλογικών κέντρων.

Στόχος είναι να γίνουν περισσότερες οι «δικλείδες ασφαλείας» όσον αφορά τις επιστολές ψήφους.

Ήδη υπολογίζεται πως στην συγκεκριμένη Πολιτεία έχουν αφαιρεθεί πάνω από 100.000 ονόματα πολιτών από τις λίστες ψηφοφόρων, σύμφωνα με το CNN.

Η Βουλή των Αντιπροσώπων του Τέξας ψήφισε ένα νομοσχέδιο αναθεώρησης των εκλογών την Παρασκευή που θα προσθέσει νέους περιορισμούς ψήφου.

Το Σώμα υπό την ηγεσία των Ρεπουμλικάνων υπερψήφισε το νομοσχέδιο της Γερουσίας 7 το απόγευμα της Παρασκευής, με ψηφοφορία 78-64. Στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Γερουσία.

Και η Φλόριντα, η οποία επίσης ελέγχεται ως επί το πλείστον από πολιτικούς συμμάχους του Τραμπ, επιθυμεί να βάλει τέλος στις πιθανότητες νοθείας από πλευράς Δημοκρατικών, υιοθετώντας παρόμοιους εκλογικούς νόμους.

Αυτός είναι και ο λόγος που η θολοκουλτούρα στις ΗΠΑ του Μπάιντεν έβγαλε την παρακάτω διαφήμιση, οποία δεν χαίρει όμως θετικών σχολίων από τους χρήστες του διαδικτύου:

loading...