ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ…. ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ! ! !

Είναι γεγονός ότι έχουμε εμπλακεί σε ένα τεχνητό δίλημμα τρομοκρατίας θανάτου από τον ιό ή από το εμβόλιο, την στιγμή που έχει αποδειχθεί ότι αφενός όσοι καταγράφονται ως κρούσματα, περνάνε την ίωση χωρίς συμπτώματα ή με θεραπεία στο σπίτι και μόνο ένα μικρό ποσοστό χρειάζεται νοσοκομειακή περίθαλψη, ενώ το ποσοστό σε αυτούς που  υπάρχει ανάγκη εισαγωγής σε ΜΕΘ είναι πολύ μικρότερο και αυτοί μπορούν να σωθούν με τα ΕΙΔΗΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.  

Ένα τουλάχιστον από αυτά το έχει αναγγείλει ο καθηγητής κ. Κούβελας από το 2020, το έκανε ο πρόεδρος Trump, και μάθαμε ήδη ότι ο καθηγητής  κ. Γώγος το χορήγησε στον συνάδελφο του κ. Τζωρτζίδη στο νοσοκομείο των Πατρών. 

ΠΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΠΕΙΛΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ όταν υπάρχει η δυνατότητα να σωθούν οι βαριά ασθενείς  που κινδυνεύουν να πεθαίνουν στις ΜΕΘ και  να προστατεύσουμε τον γενικό πληθυσμό από τον κίνδυνο παρενεργειών του εμβολίου ; 

Μήπως, από τα φάρμακα επειδή είναι ΣΧΕΤΙΚΑ ΛΙΓΑ, το ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ εν σχέση με τα μπουκαλάκια του πειραματικού ζουμιού που είναι ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ; ; ; 

Γιατί λοιπόν κάποιοι ευσυνείδητοι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΟΜΙΚΟΙ δεν υποβάλλουν μήνυση στην κυβέρνηση και την επιτροπή λοιμωξιολόγων, ως υπεύθυνους θανάτου κατά συρροή και αίτημα παραίτησης της Προέδρου της Δημοκρατίας και των υπεύθυνων Βουλευτών για την ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΕΡΙ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (δεν μάθαμε ποτέ με τι κριτήρια προσελήφθησαν) ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ και του ισχυρισμού της Προέδρου της Δημοκρατίας ότι, όποιος δεν  εμβολιάζεται, παραβαίνει το Σύνταγμα την στιγμή μάλιστα που το εμβόλιο δεν έχει άδεια, έχει παρενέργειες και δίδεται  λόγω έκτακτης ανάγκης.

Ποίος ο λόγος εξαναγκασμού των ανθρώπων σε ακούσια πειραματόζωα;  

Όσον αφορά τα έξοδα της μήνυσης να γίνει πρόσκληση προς το πανελλήνιο να συμβάλλουν κατά δύναμη και να είστε σίγουροι πως θα περισσέψουν και χρήματα για το κτίσιμο ενός νοσοκομείου σε επαρχιακή πόλη.

Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ

β. τεζαρης 

϶ϵλληνας 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

Γιατί λοιπόν κάποιοι ευσυνείδητοι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΟΜΙΚΟΙ δεν υποβάλλουν μήνυση στην κυβέρνηση και την επιτροπή λοιμωξιολόγων, ως υπεύθυνους θανάτου κατά συρροή και αίτημα παραίτησης της Προέδρου της Δημοκρατίας και των υπεύθυνων Βουλευτών για την ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΕΡΙ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (δεν μάθαμε ποτέ με τι κριτήρια προσελήφθησαν) ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ και του ισχυρισμού της Προέδρου της Δημοκρατίας ότι, όποιος δεν εμβολιάζεται, παραβαίνει το Σύνταγμα την στιγμή μάλιστα που το εμβόλιο δεν έχει άδεια, έχει παρενέργειες και δίδεται λόγω έκτακτης ανάγκης.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ

loading...