ΌΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΆΣΠΙΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΆΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ. ΑΥΤΟΊ ΜΙΣΟΎΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ελένη Π. Εκπαιδευτικός *

Οι γονείς να ενημερώσουν τα παιδιά. Μια από τις φυσιολογικές ανάγκες του ισορροπημένου εγκεφάλου του ατόμου , από αρχαιοτάτων χρόνων, από την ώρα της δημιουργίας, είναι η διαιώνιση του ανθρωπίνου είδους. Η αναπαραγωγή. Ακόμα και στους πολέμους και στη σκλαβιά. Είναι ένστικτο, το οποίο εξελίχτηκε μέσα στους πολιτισμούς με τον θεσμό της οικογενείας.

Στους πρωτόγονους, απλά γεννούσαν οι γυναίκες μέσα στις σπηλιές, χωρίς να ξέρουν τα παιδιά τον πατέρα τους, για αυτό υπήρχε η μητριαρχία. Μόνο τη μάνα ήξεραν. Όσοι υποστηρίζουν τα άτομα που μάχονται ύπουλα, αυτή την ανθρώπινη ανάγκη , και τον θεσμό της οικογενείας , (προσοχή μάχονται λέω, και πηγαίνουν κόντρα στο ένστικτο αυτό), η δεν έχουν ισορροπημένο εγκέφαλο και είναι ίδιοι με αυτούς που υποστηρίζουν το μη ενστικτώδες, η έχουν ισχυρά συμφέροντα να μειώσουν τον πληθυσμό σε μερικά μέρη του πλανήτη και να αφήσουν άλλους υπανάπτυκτους να γεννούν και να αναμειγνύονται οι πληθυσμοί , ώστε οι πιο προηγμένοι (μετά από τους αγώνες τους,) να πηγαίνουν πίσω σε όλα.

Συμφέρει , τους κυβερνόντες, γιατί οι μη προηγμένοι και οι απολίτιστοι ως μάζες, υπακούουν και γίνονται πειθήνια όργανα, αν μάλιστα τους δίνεις και ψίχουλα , σε έχουν θεό.

Η πνευματική εξέλιξη των ατόμων, τρομάζει τους κυβερνήτες, όταν θέλουν να περάσουν ανήθικα σχέδια και οπισθοδρόμηση. Γιατί νομίζετε ότι διαφημίζουν τα λάθη της φύσης που μπορεί να μην είναι της φύσης, αλλά της κοινωνίας λόγω προτύπων.

Από την καλή τους την καρδιά; Για τα παιδιά τους θα έπαιρναν πολλά χρήματα από το κράτος, ώστε να τους κάνουν θεραπείες.

Καθαρά, επειδή έχουν άπειρα συμφέροντα και έχουν βάλει σκοπό να φέρουν οπισθοδρόμηση και να μειώσουν το <αυξάνεστε και πληθύνεστε> Επινοούν και αρρώστιες, για το χρήμα,εναν άλλο Καιάδας, αλλά δεν τους φτάνει αυτό.

Πρέπει κατ αυτούς, να υπάρχει πνευματική, αξιακή, πολιτισμική , ηθική , οικονομική, εθνική παρακμή , ώστε μέσα στο σύμφυρμα να επικρατούν τα συμφέροντα.

Προσοχή μιλάω για υπεράσπιση και προάσπιση, άρα κόντρα στα ένστικτα. Δε λέω για συμπόνοια , σεβασμό βοήθεια. Αυτό πρέπει να γίνεται ανθρωπίνως και να γίνονται θεραπείες. Όχι να πεθαίνουν στα ψυχιατρεία όπως παλιά. Βοήθεια , πολιτισμός, θεραπεία.

Το να σε υποβάλλουν να προασπίζεσαι κάτι που δεν ενστερνίζεσαι και ότι πρέπει να το ενστερνιστείς για να σε πάνε πίσω και να σου ευνουχίσουν τα ένστικτα, δεν το δέχεται πολιτισμένος και ελεύθερος μέσα του άνθρωπος.

Αντίσταση εσωτερική ατομική πρώτα. Τα παιδιά να μη πιστεύουν τίποτα από αυτά. Να ξέρουν ότι γίνονται για τα συμφέροντα των κυβερνήσεων.

Να κρατούν την ταυτότητα τους και τις αξίες τους, να βοηθούν, να θεραπεύουν.

Ελένη Π. Εκπαιδευτικός 

loading...