ΠΗΞΑΜΕ ΚΑΙ ΜΠΑΦΙΑΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΞΟΥΔΕΝΩΣΕΩΣ ΜΕ ΤΟ ΦΟΥΜΑΡΟ ΤΗΣ “ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ” ! ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ!

ΑΛΛΟ ΝΤΑΛΓΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καλιμαυκίδης

 Να μην πάω πολύ πίσω, ούτε σε πολλά μέρη και θέματα. Ας μείνω μόνο εδώ και σε δυο τρία μπλόκ που διαβάζω.

Ας περιοριστώ στα κείμενα που έχουν κατακλύσει και καπελώσει κάθε άλλο θέμα από πέρσι τον Μάρτιο και συνεχίζουν να κυριαρχούν στο διαδίκτυο μαζί και πέρα από τα συστηματικά ΜΜΕ.

Αποτέλεσμα είναι, ότι διαβάζω, ότι ακούω, ότι συζητάει ο κόσμος και όπου καταλήγει μια κουβέντα μεταξύ των μελών της οικογενείας, συγγενών, γνωστών και φίλων ακόμα και μεταξύ αγνώστων αν ακόμη επικοινωνούν.

Έχει καταντήσει αηδία και σίχαμα, προσπαθώ να μην την πατάω και να πέφτω στο ίδιο λούκι αλλάζοντας την κουβέντα, αλλά δυσκολεύομαι ολοένα και περισσότερο και επιπλέον αισθάνομαι ότι φαίνομαι και με βλέπουν σαν ο παράταιρος και ο βλαμμένος.

Είχαμε στην δεκαετία που πέρασε τα μνημόνια, τις οικονομικές επιπτώσεις σε όλους μας, το Μακεδονικό, το μεταναστευτικό, τον Τούρκο πάνω στα κεφάλια μας και άλλα ων ουκ έστιν αριθμός.

Τα τόσα μύρια άλλα θέματα, προσωπικά, επαγγελματικά, εθνικά, εκκλησιαστικά ακόμα και θέματα υποσιτισμού και επιβίωσης για πολλούς. Ξαφνικά όλα ξεχάστηκαν ή παραμερίστηκαν και πέσαμε όλοι με τα μούτρα στην φάκα με τις μάσκες και τα εμβόλια.

Χάθηκαν όλα, το ξύλο σε νησιά και σε στεριές, σε νέους και γέρους, τα σπασίματα κεφαλιών και αυτοκινήτων για δομές φιλοξενίας και τζαμιά και άλλες καυτές πατάτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...