ΟΣΙΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ Ο ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ:«Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΕΝΝΗΘΕΙ. ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΟΤΑΝ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΒΗΡΩΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ…» !

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟΝ ΤΑΠΕΙΝΟ ΣΑΛΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ


2 ΒΙΝΤΕΟ

”Η αληθινή πίστη βρίσκει τη θέση της στην καρδιά, όχι στο μυαλό. Ο Αντίχριστος θα ακολουθηθεί από αυτόν που έχει πίστη στο μυαλό του, και όποιος έχει πίστη στην καρδιά του, θα τον αναγνωρίσει.”Όσιος Γαβριήλ ο δια Χριστόν σαλός .

Οι προβλέψεις του Ομολογητή και δια Χριστόν Σαλού Γαβριήλ (Urgebadze) του Γεωργιανού.

Ο Γιος του Κομμουνιστή

Ο Άγιος Γαβριήλ Urgebadze γεννήθηκε στην Τιφλίδα, στην οικογένεια ενός ένθερμου κομμουνιστή, ο πατέρας του πέθανε νωρίς.

Η μητέρα του (αργότερα καλόγρια Άννα), πέθανε το 2000. Επιστρέφοντας από το στρατό τη δεκαετία του 1950, ο Goderdzi (το κοσμικό όνομα του) έχτισε μια εκκλησία με τέσσερις τρούλους στην αυλή του. 

Οι αρχές κατέστρεψαν την εκκλησία πολλές φορές, αλλά ο π. Γαβριήλ την αποκαταστούσε κάθε φορά. Η εκκλησία βρίσκεται ακόμη στην Τιφλίδα στο st. Tetritskaroiskaya, αρ. 11. Το ιερό του πείσμα ως πολιτική ανυπακοή…

Το 1955, ο Goderdzi έγινε μοναχός με το όνομα Γαβριήλ. Την 1η Μαΐου 1965, σε μια διαδήλωση Πρωτομαγιάς ο μοναχός Γαβριήλ έβαλε φωτιά σε ένα τεράστιο πορτρέτο του Λένιν και συνελήφθη από την KGB για “αντι-σοβιετικές δραστηριότητες”.

 Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, εξήγησε τον λόγο για την πράξη του: «Το έκανα επειδή δεν μπορεί να ειδωλοποιηθεί κάποιος. 

Εκεί, αντί του πορτρέτου του Λένιν, πρέπει ν΄αναρτηθεί η Σταύρωση του Χριστού. ” Καταγγέλει την προσωπολατρεία…Μετά από παρατεταμένα βασανιστήρια, απελευθερώθηκε από τη φυλακή. 

Τον έβαλαν και στο ψυχιατρείο με τη διάγνωση ”σχιζοφρένεια”..Ο Άγιος είναι αντικαθεστωτικός, αντιρρησίας…

Τη δεκαετία του 1990, με την ευλογία του Πατριάρχη της All Georgia Ilia II, ο Αρχιμανδρίτης Gabriel ασκήτεψε στον πύργο του βασιλιά Mirian, κοντά στην εκκλησία Samtavro-Transfiguration και στη Μονή της Αγίας Νίνας στην πόλη Mtskheta.

Η μνήμη του αγίου γιορτάζεται στις 2 Νοεμβρίου.

Ο Άγιος Γαβριήλ είχε κάνει πολλές προρρήσεις, οι περισσότερες από τις οποίες σχετίζονται με τα έσχατα χρόνια:

«ὁ ὄφις ὁ μέγας ὁ ἀρχαῖος (ὁ πλανῶν τὴν οἰκουμένην ὅλην) καταλήγει να σφιχταγκαλιάζει τη γη. Τώρα βάζει την ουρά του στο στόμα του. Είτε μας αρέσει είτε όχι, ζούμε σε μια εποχή που θα δούμε τη βασιλεία του Αντίχριστου. 

Ήρθε ήδη και κάνει τις ύπουλες πράξεις του κρυφά. Ο χρόνος της εμφάνισής του είναι τόσο κοντά που δεν χτυπά μόνο τις πόρτες, αλλά τις σπάει. Σείει τις πόρτες με όλη του τη δύναμη, σχεδόν τις παραβιάζει.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI  BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ   



loading...