ΆΠΑΞ ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΟΠΩΣ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΆ, ΠΆΝΤΑ ΕΚΚΛΗΣΊΑ, ΆΠΑΞ ΠΑΤΡΙΆΡΧΗΣ-ΠΆΝΤΑ ΠΑΤΡΙΆΡΧΗΣ.

Γράφει ο Βαλκανίδης Δήμος εκ Κουφαλίων tamystikatoubaltou.blogspot.com.

Ως Ρωμαίικη Συνείδηση-Αφύπνιση Κουφαλίων και εν γένει όλου του ενιαίου Δήμου Χαλκηδόνας, καθώς κατά αυτήν την Ονομασία ατύπως ασφαλώς, μας αρέσει και Ικανοποιούμαστε εν πολλοίς, ώστε να προσδιορίζουμε, τις επιμέρους δράσεις, των κινήσεων μας. Παράλληλα από το ημέτερο τοπικό μας, εμφανώς απαγορευμένο τρόπον τινά blog μας, ονόματι tamystikatoubaltou.blogspot.com. Διότι προβάλει και προωθεί, τα εντελώς άγνωστα, απαγορευμένα Ιστορικά και συνάμα Θεολογικά ανόθευτα, Ορθόδοξα ένθεα Πρότυπα, της Φιλοπατρίας, δια μέσω της Πατροπαράδοτης Φιλοκαλίας. Εν αντιθέσει παρόλο την εσκεμμένη σκόπιμη, απομόνωση του περιθωρίου, που του έχουν επιβάλλει, θέλοντας και μη, σαφώς την μεθοδευμένη υπονομευτικά δολίως, απόκρυψη του. Εν προκειμένω λόγω του ότι ελέγχει κατάφωρα, εν μέρει καλοπροαίρετα πάντοτε, τις τοπικές κυρίως καλοβολεμένες, ράθυμες μπουκωμένες, ιδιοτελέστατες κομματικές συνειδήσεις, των ένθεν εκείθεν εκατέρωθεν ανταλλαγμάτων, του λεγομένου δούνε και λαβείν, δια των πολυποίκιλων συμφεροντολογικών τους σκοπιμοτήτων. Εν ολίγοις αλλάξαμε λόγω της φθοράς του χρόνου που παρήλθε, θέλοντας και μη, μετέπειτα από 9 ολόκληρους Μήνες, την Μεγαλόσωμη Επιβλητική Σημαία μας, καθώς βρίσκεται επάνω στην κεντρική αρτηρία, του οδοστρώματος των Κουφαλίων με την Χαλκηδόνα, έναντι του Διαδημοτικού Κολυμβητηρίου, του Παναγίου Τάφου, του Ελληνικού Πατριαρχείου των Ιεροσολύμων, με σήμα το Τ-Φ-ύλακες Τάφου, εις την Μέση. Εν συνεχεία ανεβάσαμε και ένα ενημερωτικό, 20λεπτο videaki, εις το δικό μου facebook, καθώς την τοποθετούμε εν μέρει, και ως Πνευματική Ευλογία, ώστε να ευλογεί με την Χάρι της εν πολλοίς, την Ευρύτερη Περιοχή μας, προσευχόμενοι νοερώς καρδιακώς εσωτερικώς, ότι βρισκόμαστε στους Θεοβάδιστους Αγίους Τόπους, της Σιών Ιερουσαλήμ. Εκ νέου και λόγω της φονικής πανδημίας του κορωνοιού, θεωρούμε ότι μας Προστατεύει, επειδή οι περισσότεροι συμπολίτες μας, δεν διαθέτουν την οικονομική δυνατότητα της ευμάρειας, να επισκεφθούνε τους Θεοβάδιστους Αγίους Τόπους, των Ιεροσολύμων. Όπως επίσης την τοποθετούμε και ως έντονη Διαμαρτυρία, έστω και πάρα πολύ χρονίως ετεροχρονισμένα, και εκ του μακρόθεν, συμβολικώς πάντοτε. Διότι από τον Μάιο του 2005, πρωτόγνωρα και πρωτάκουστα, αγρίως κακήν κακώς, αυθαίρετα αυταρχικώς, βιαίως πραξικοπηματικά ακαλαίσθητα, καθαιρέθηκε εντελώς παράνομα δογματικώς, Πατροπαράδοτα Θεολογικώς, ο 140 Νόμιμος Εκλεγμένος Επισήμως, Πατριάρχης Ιεροσολύμων, ο Μακαριώτατος Κύριος Ειρηναίος 2001-2005.

Επομένως όταν εμφανώς, υποτονικά αδιαφορούμε, σηκώνοντας αδιάφορα στην κυριολεξία, τους ώμους μας, για την εν γένει ύπαρξη της παρουσίας, του εκάστοτε Πατριάρχη Ιεροσολύμων, που θεωρείται Τόπος και Τύπου Χριστός, τότε δεν θα αδιαφορούμε, και για την ύπαρξη της παρουσίας, του άσημου πέριξ, διπλανού μας συνανθρώπου; Εν τω μεταξύ θέλω να τονίσω προς όλους, διότι όπως εν μέρει, τους συμφέρει και τους βολεύει, εξυπηρετεί εν πολλοίς, και χρησιμοποιούνε την Πατροπαράδοτη Ορθόδοξη, Δογματική Πίστη των Πατέρων μας. Εν γένει ότι Ορθοδοξία Σημαίνει Παράδοση, απεναντίας ενώ όταν την αποκόπτουμε, δια του δόλου των συμφερόντων, τότε θεωρείται δηλητηριώδη σχισματική αίρεση. Και σας ερωτώ ευλόγως, όλους εσάς, τους υποτιθέμενους Θεολογικά εγγράμματους  καταρτισμένους, με τους Μεγάλους και Ανέξοδους Επιφανείς Σταυρούς, ως είθισται για το θεαθήναι, των στείρων και άγονων εντυπώσεων τοις πάσι. Πότε ξανά στα 2000 χρόνια Παρουσίας, και ύπαρξης του Ελληνικού Πατριαρχείου των Ιεροσολύμων, καθαιρέθηκε ο Νόμιμος Εκλεγμένος, Επισήμως Πατριάρχης; Ως εκ τούτου και μάλιστα, για υποτιθέμενες Οικονομικές ατασθαλίες, και μη πνευματικές βλάσφημες αιρέσεις ή λόγω υγείας, λες και δεν θεωρείται, Ανώτερος Πνευματικός Ηγέτης, εν γένει Καθοδηγητής. Εν αντιθέσει αλλά κάποιος Τεχνοκράτης, Οικονομικός διαχειριστής, στην εκάστοτε ιδιωτική επιχείρηση, που λέγεται Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων. Καθώς τον κατηγόρησαν, επιλεκτικά μονομερώς αμετροεπώς, και τον κατασυκοφάντησαν αγρίως, υπονομευτικά δολίως, εμφανώς έωλα και αστήριχτα. Διότι ποτέ δεν αποδείχθηκε, απολύτως τίποτα, στα Επίσημα Εβραϊκά Δικαστήρια, πως μετακινήθηκαν ακίνητα, Περιουσιακά στοιχεία του Ελληνικού Πατριαρχείου των Ιεροσολύμων, εν γένει ότι πούλησε δύο Κεντρικά Ξενοδοχεία στους Εβραίους. Ως εκ τούτου όλα αυτά θεωρούνται, φαιδρά πράγματα και γελοιότητες, του άξεστου κοσμικού πολιτικού βίου, δια του προσωπείου, συν τοις άλλοις, όμως τα χειρότερα γεγονότα, διεξήχθησαν μετέπειτα. Επιπροσθέτως όταν τον κλείδωσαν, αγρίως κακήν κακώς, αντικανονικώς βιαίως αυθαιρέτως, μέσα στο δωμάτιο-κελί του, ενώ το μετέτρεψαν για περίπου μία δεκαετία, σε άτυπη απομονωμένη φυλακή του. Μη μπορώντας να εξέλθει και να επικοινωνεί με τον έξω κόσμο, αλλά και να επισκεφθεί και να τον επισκεφθούν ιατροί, προς άμεση επείγουσας περίθαλψης. Εν αντιθέσει και μάλιστα, το άκρων άωτο του παραλογισμού και τις επιμέρους παραφροσύνης, εν μέρει σιτίζονταν αλγεινώς, από έναν καλοπροαίρετο επιστήθιο φίλο του, Μουσουλμάνο εις το θρήσκευμα, άκουσον άκουσον. Εν ολίγοις με έναν κουβά, καθώς τον τοποθετούσε μέσα, διάφορα στοιχειώδη τρόφιμα, και τα τραβούσε από πάνω, με το γάντζο από το σκοινί, αργά την νύχτα, για να μην τον βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας. Ως εκ τούτου γιατί φοβόταν, μη έχοντας τους πλέον, καμία απολύτως εμπιστοσύνη, σε κανέναν, να μην τον δηλητηριάσουν, στο υποτιθέμενο Ελληνικό Πατριαρχείο, ενώ τον καθαίρεσαν, μειώνοντας τον, στον υπέρτατο βαθμό που μπορούσαν, από Υψηλόβαθμο Ανώτερο Πατριάρχη, ως Μοναχό.

Παράλληλα πίεζαν εντόνως αφόρητα, την Κυβέρνηση του Ισραήλ, να του κόψει, στερώντας του την δυνατότητα, ακόμη και στην παροχή του νερού, αλλά και του Ηλεκτρικού, εις το δωμάτιου του φυλακή, που την είχαν μετατρέψει, επί περίπου μία ολόκληρη δεκαετία. Όπως επίσης δεν διέθετε, ούτε το απαραίτητο στοιχειώδη ζεστό νερό, προς άμεση εξυπηρέτηση, των ανθρωπίνων αναγκών του. Ενώ τα δόντια του, τα έβγαζε θέλοντας και μη, μη έχοντας και άλλη επιλογή, ως απονενοημένο διάβημα, τραβώντας το σκοινί της πόρτας ακαλαίσθητα, αγρίως κακήν κακώς βιαίως, επαναφέροντας μας και ενθυμίζοντας μας, τον απόμακρο Μεσαίωνα. Εν ολίγοις όλα αυτά που σας περιγράφω, εν τάχει αφηγηματικώς, μπορείτε ευκόλως να τα εντοπίσετε ιδίοις όμμασι, εάν αναγράψετε εις το διαδίκτυο, ΠΊΣΩ ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΡΆΘΥΡΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΆΡΧΗ. Καθώς πρόκειται για ένα αποκαλυπτικό, συνταρακτικό Ομολογιακό video, διάρκειας Μίας Ώρας και 25 λεπτών, συν τοις άλλοις, σας προτρέπω ανεπιφύλακτα, να εισέλθετε ενδελεχώς, και στο ιστολόγιο Ιερή Πλεκτάνη, όσο ακόμη βρίσκονται προς επισκεψιμότητα. Εκ νέου παρακολουθήστε και τα λιγοστά πλέον videakia, που έχουν απομείνει, και υπάρχουν στο κανάλι του youtbe. Επειδή παρατηρώ ότι και αυτά, μέρα με την ημέρα λιγοστεύουν, με ύπουλο τρόπο, και προφανώς υπονομευτικά δόλιο, έχουν αρχίσει και τα κατεβάζουν. Ενώ αφορούν τον έγκλειστο, Μαρτυρικό Πατριάρχη Ιεροσολύμων, τον Μακαριώτατο Κύριο Ειρηναίου 2001-2005, και τότε θα αντιληφθείτε περίτρανα, ότι θα πρέπει να ντρεπόμαστε στην κυριολεξία, όλοι μας, μηδενός εξαιρουμένου, πως υποτίθεται θεωρούμαστε συνειδητοποιημένοι και καλλιεργημένοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Απεναντίας της πλάκας είμαστε όλοι μας όμως, και της επιφανής φανταχτερής στιγμής, διότι η υποτιθέμενη Πίστη μας, δεν διαθέτει διόλου ζωντανούς καρπούς, έμπρακτης στοιχειώδης, χειροπιαστής αγάπης, δια των πράξεων της μετάνοιας μας. Παρά μόνο, αόριστες θολές εντυπωσιακές γενικότητες, των πολυποίκιλων σχολαστικών, φιλοσοφικών κοσμικών θεωριών, της μη Πνευματικής Ορθοπραξίας, των ξερών φύλλων εν πολλοίς. Εν κατακλείδι ακούω πάρα πολλούς, σχεδόν τους πάντες, επιφανείς ταγούς, υποτιθέμενους Ορθοδόξους Χριστιανούς, Αξιοπρεπείς και Ασυμβίβαστους, καθώς πολιτεύονται πλην εμμέσως και σαφώς, υπονομευτικά δολίως, με την Σημαία της ευκαιρίας, που ονομάζεται Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη της Ρωμιοσύνης. Εν ταύτα λέγοντας ότι, εάν μου Πειράξουν την Ορθόδοξη Πίστη μου, θα φωνάξω θα ενεργήσω, και ότι θέλουν ας μου κάνουν, ενθυμίζοντας μας εναργώς, συνεχώς αενάως, τον Ήρωα της Ελληνικής μας Επαναστάσεως, δια της παλιγγενεσίας του 1821, του Ιωάννη Μακρυγιάννη, αφενός μεν, που όχι μόνο το ομολογούσε ευθαρσώς, εύτολμα και θαρρετά, αλλά αφετέρου δε, το εφάρμοσε κι όλας εν τοις πράγμασι.

Και σας ερωτώ λοιπόν όλους, ευλόγως ευθαρσώς, ο Έλληνας 140 Πατριάρχης μας, του Πατριαρχείου των Ιεροσολύμων, ο Μακαριώτατος Κύριος Ειρηναίος 2001-2005, δεν θεωρείται η Πατροπαράδοτη Ορθόδοξη Πίστη μας; Τότε γιατί σκοπίμως και εντέχνως, υπονομευτικά δολίως επιμελώς, το αποσιωπούμε αποκρύπτοντας; Λες και όλα τα δραματικά γεγονότα, που διαπράχθηκαν και ήταν πρωτάκουστα και πρωτοφανή, διεξήχθησαν εν πολλοίς, κατά την πρέπουσα ομαλότητα, του Ορθού διαχρονικού Δόγματος, της Πατροπαράδοτης Πίστεως μας. Επιπροσθέτως εν τάχει επιδερμικώς, κατέλαβαν την πολυπόθητη φιλόδοξη εξουσία, του χρήματος εν πολλοίς, καθώς όλα για το χρήμα τα πράττουν, την γλυκιά καρέκλα της κοσμικής κουτάλας. Ως εκ τούτου και εν γένει τα βάφτισαν, ως υποτιθέμενη εσωτερική Κρίση, που όμως πάει πέρασε, σαν κακιά ανάμνηση γεγονότων, εκ του μακρού παλαιόθεν, των ιστορικών γεγονότων, του Πατριαρχείου των Ιεροσολύμων, και όλα ωραία και καλά την σήμερον. Επομένως ψεκάστε, σκουπίστε τελειώσαμε, συμπεριφερόμενοι ως αμιγώς καθεστωτικοί, συμβαδίζοντας και συμπλέοντας πάντοτε, με τον εκάστοτε βολεμένο και τον ισχυρό, δια του συστημικού δυνατού, της φεουδαρχικής συμφέρουσας, ενίοτε τάξης σας. Εν γένει εμφανώς το κάνουμε γαργάρα, συμπεριφερόμενοι υποτονικά αδιάφορα, κουνώντας χλιαρά τους ώμους μας, γιατί απλούστατα δεν μας ενδιαφέρει το εν λόγω θέμα, καθώς δεν πουλάει, επειδή είμαστε μόνο, για το στείρο και άγονο θεαθήναι, των προκλητικά προβεβλημένων εντυπώσεων τοις πάσι. Εν αντιθέσει και δεν επιθυμούμε να αγωνιστούμε διόλου, μα απολύτως διόλου, φοβούμενοι στον στίβο της ένθεης, ακανθώδης μάχης, με Ομολογιακό θαρρετό, χειροπιαστό έμπρακτο, Πνεύμα θυσίας, και φόβο Θεού εις την καρδιά μας. Εν δυνάμει την Ημέρα της Κρίσεως, την Επί του Φοβερού Βήματος του Κυρίου, του Θεανθρώπου Σταυρωθέντα και Αναστάντα, Αναλήψαντα Ιησού Χριστού, για την καθάρια Πατροπαράδοτη Ρωμιοσύνη, παρά μόνο να επωφεληθούμε μέσα από αυτήν. Για την ιστορία εν τάχει, ο σημερινός μοιχεπηβάτης, που βρίσκεται στο θρόνο, του υποτιθέμενου Πατριαρχείου των Ιεροσολύμων, καθώς κατά αυτήν την ονομασία, ονομάζεται εναργώς, από τους Πατροπαράδοτους Ορθοδόξους, Θεολογικούς δογματικούς κανόνες, μας αρέσει δεν μας αρέσει, αυτή θεωρείται η ωμή σκληρή αυθεντική αλήθεια, της πραγματικότητας. Καθώς τον Φεβρουάριο του 2005, μόλις τρεις μήνες πριν τον καθαιρέσουν, τον Νόμιμο Επισήμως, Εκλεγμένο Πατριάρχη Ιεροσολύμων τον Μακαριώτατο Κύριο Ειρηναίο 2001-2005, τον χειροτόνησε νεότερο Μητροπολίτη Θαβώρ, ή αλλιώς Κατάρ. Απεναντίας και το ευχαριστώ ήταν, καθώς τον έβγαλε από την απομόνωση του περιθωρίου που κυλιόταν, να τον ανατρέψει υπονομευτικά δολίως, βιαίως αγρίως κακήν κακώς, αυταρχικώς πραξικοπηματικά, δια του δόλου των συμφερόντων, των τοπικών Σιωνιστών Εβραίων.

Καθώς το Ελληνικό Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων, όπως και όλα τα υπόλοιπα, βρίσκονται σκλαβωμένα, και επομένως θα τοποθετήσουν, θέλοντας και μη, όποιον αυτοί επιθυμούν, για να ικανοποιήσουν τα πολυποίκιλα, ιδιοτελέστατα εθνικιστικά τους συμφέροντα. Εν συνόλω οι Υψηλόβαθμοι Αρχιερείς, που μεσολάβησαν και ενεπλάκησαν, αναμίχθηκαν εν πολλοίς, σε αυτήν την πρωτόγνωρη και πρωτάκουστη, πραξικοπηματική θεολογική, παραβατική αυθαιρεσία, της ανάρμοστής συμπεριφοράς, ήταν ο Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος Ησύχιος. Εν τω μεταξύ που την σήμερον, αλγεινώς πλέον, δεν ονομάζεται ως Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος Ησύχιος, αλλά ως εκπρόσωπος των Οικονομικών του Πατριαρχείου. Διότι όταν πήγε η αμιγώς τουριστική, κοσμική εκπομπή, ονόματι traveler, κατά αυτήν την ονομασία προσδιορίστηκε. Επιπροσθέτως ο Αρχιεπίσκοπος Γεράσων Θεοφάνης, με το καλλιτεχνικό κοσμικό μουσάκι, και την κουρεμένη κεφαλί, εναργώς σαν του νεοσύλλεκτου στρατιώτη, ομολόγησε αλγεινώς, μέσα εις τον Πανάγιο Τάφο, των Ιεροσολύμων, ούτε μάτια ούτε ντροπή της αιδώ. Ως εκ τούτου δεν δίστασε, καταπτύστως αναίσχυντα, ότι το Άγιο Φως, ανέκαθεν το ανάβουμε με τον αναπτήρα, και κάποτε θα πρέπει να πούμε επειγόντως, την αλήθεια στον κόσμο, ώστε να μην διαθέτει αυταπάτες. Μπορείτε να μπείτε ευκόλως, εις το διαδικτυακό κανάλι του youtbe και να τον ακούσετε, όπως επίσης ο συστημικός δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, άλλο που δεν ήθελε κι όλας, πριν τέσσερα χρόνια, το είχε κάνει πρώτο θέμα στην εκπομπή του, τις Άγιες Ημέρες του Θεοφώτιστου Πάσχα. Εν τω μεταξύ ήταν αυτός, που πούλησε σε Κεντρικό Χρυσοχοείο των Αθηνών, το 2005-06 εάν δεν κάνω λάθος την ημερομηνία, τα Τάματα από την Άγια Εικόνα, της Παναγίας της Ιεροσολυμμίτησας, και εισέπραξαν το ποσό, περίπου των 200.000 ευρώ. Βέβαια δεν το έπραξε από μόνος του αυθαιρέτως, υπάκουσε στις εντολές, του ανώτερου εργοδότη του, του υποτιθέμενου Πατριάρχου Θεοφίλου Γ, και αυτό ευκόλως άλλωστε, μπορείτε να το εντοπίσετε, εις το διαδικτυακό κανάλι του youtbe, εις την εκπομπή του Δημοσιογράφου Σπίνου, από το κανάλι του bluskay. Παράλληλα ήταν αυτός, που όταν έγινε η αγρίως βιαίως αυθαίρετη, αντικανονική πραξικοπηματική κίνηση, της αλλαξοπατριαρχείας, πήγε αλαζονικώς στην Εξαρχία του Παναγίου Τάφου, που εδρεύει στην Πλάκα των Αθηνών. Εν ταύτα και βιαίως κακήν κακώς, χτυπούσε τις πόρτες, για να τον ανοίξουν, λέγοντας πως αυτός πλέον, διαθέτει την απόλυτη εξουσία, ερχόμενος και πιάνοντας βιαίως στα χέρια, ένθεν εκείθεν, με τον τότε Νόμιμο Έξαρχο του Παναγίου Τάφου, που με διαφεύγει αυτήν την στιγμή το όνομα του, και μάλιστα είχε επέμβει και η αστυνομία, με ένθεν εκείθεν εκατέρωθεν μηνύσεις, ώστε να τους χωρίσουν. Εν κατακλείδι την σήμερον, εν μέρει κατηγορεί τον εργοδότη του, τον υποτιθέμενο Πατριάρχη Ιεροσολύμων, διότι με την ανακαίνιση του Παναγίου Τάφου, των Ιεροσολύμων, δια του Κουβουκλίου, καθώς προέβη θέλοντας και μη, παραχώρησε Δογματικά, Πατροπαράδοτα Προνόμια Δικαιωμάτων, των Ορθοδόξων, και στα άλλα υπόλοιπα ετερόδοξα, αιρετικά δόγματα. 

Ο Μητροπολίτης Κορνήλιος Πέτρας από την Κρήτη, την σήμερον υπερήλικας, γρονθοκόπησε χαστουκίζοντας βιαίως, αγρίως κακήν κακώς, έναν υπερήλικο Μοναχό-Καλόγερο μακαριστό πλέον, με διαφεύγει το όνομα του. Εν αντιθέσει αλλά εάν μπείτε στο ιστολόγιο Ιερή Πλεκτάνη, θα δείτε την εν λόγω επίμαχη χειροδικία της φωτογραφίας, που διέπραξε εις βάρος, προς έναν αδελφό του, ανυπεράσπιστο υπερήλικα Μοναχό, της Αγιοταφικής Αδελφότητας, επειδή δεν συμφωνούσε, ελέγχοντας τον, με τις πραξικοπηματικές αυθαίρετες, πράξεις βίας και νοθείας, που είχαν διαπράξει. Ενώ στο δημοσιογραφικό κανάλι του star, δήλωνε το 2005, εξερχόμενος αλαζονικός και υπερόπτης, οργίλος, του Παναγίου Τάφου των Ιεροσολύμων, ότι απαλλαχθήκαμε επιτέλους, από έναν Τύραννο Πατριάρχη, και αυτό ευκόλως μπορείτε να το εντοπίσετε, εις το διαδικτυακό κανάλι του youtbe, συν τοις άλλοις, τον έχει αποπέμψει, απομακρύνοντας τον την σήμερον, ο υποτιθέμενος Πατριάρχης, με το αιτιολογικό της συνωμοσίας εναντίον του. Εν συνεχεία ο Έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Κύπρο, ονόματι Τιμόθεος, ήταν ο βασικός εχθρικός, ανταγωνιστής του, ο υπεύθυνος αρμόδιος, μαζί με τον Κορνήλιο που σας προανέφερα, της πραξικοπηματικής βίας και νοθείας, δια της ραδιουργίας της πλεκτάνης, που συντελέστηκε τον Μάιο του 2005, εναντίον του Νόμιμου Εκλεγμένου Επισήμως, Πατριάρχου Ιεροσολύμων, Μακαριωτάτου Κυρίου Ειρηναίου 2001-2005. Για αυτό και άλλωστε, ο σημερινός ανώτερος εργοδότης του, ο μοιχεπηβάτης Θεόφιλος Γ, τον απομάκρυνε εντέχνως επιμελώς, και αυτόν, πλαγίως κακήν κακώς, εις την παρακείμενη Κύπρο, για να έχει ήσυχο το κεφάλι του, από τις υπερβολικές του ραδιουργίες, των φιλοδοξιών. Εάν παρακολουθήσετε το video, Ονόματι, ΠΊΣΩ ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΡΆΘΥΡΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΆΡΧΗ, διάρκειας Μίας ώρας και 25 λεπτών, θα ακούσετε τον Μικρό Μοναχό καλόγερο, συνονόματο Ειρηναίο. Εν γένει τον άμεσο συνεργάτη, και έμπιστο ακόλουθο, του Νόμιμου Εκλεγμένου Επισήμως Πατριάρχου Ιεροσολύμων Μακαριωτάτου Κυρίου Ειρηναίου 2001-2005, καθώς του απαγόρευαν να τον επισκεφθεί, στο ερμητικά έγκλειστο δωμάτιο, φυλακή του, όπως το είχαν μετατρέψει. Εν ολίγοις να μας εξιστορεί, πως τον χτύπησαν γρονθοκοπώντας τον, με μπουνιές στην κοιλιά, και με αναρίθμητες κλωτσιές στα πόδια, όλοι αυτοί, βιαίως κακήν κακώς, καλώντας επειγόντως θέλοντας και μη, για να τον προστατέψουν, την Αστυνομία του Ισραήλ. Όπως επίσης ως Έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Κύπρο, θα διαπιστώσετε περίτρανα, την υπερβολική κοσμική, πλουσιοπάροχη χλιδή, των προνομίων που απολαμβάνει. Εν τω μεταξύ που υπάρχει στο πολυτελέστατο χώρο που διαμένει, των αστραφτερών πατωμάτων τζαμιών, δείγμα του ότι, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση, με το σεμνό και ταπεινό εγκρατή δόγμα, που πρεσβεύει ο σεμνός, Πατροπαράδοτος Ορθόδοξος Χριστιανισμός. Παράλληλα και το κερασάκι, στην διεφθαρμένη τούρτα της εξουσίας, ονομάζεται ο πρώην έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα, ο Αρχιμανδρίτης Δαμιανός Πάνου. Εν γένει αυτός που κάθε χρόνο, με όλες τις επίσημες Τιμές του Κράτους, μας μετέφερε το Άγιο Φως, με το αεροπλάνο από τα Ιεροσόλυμα. Καθώς τον συνέλαβαν τρόπον τινά, επ΄αυτοφώρο ο φωτογραφικός φακός, το 2010 κάπου εκεί μέσα, να βρίσκεται με πολιτικά ρούχα, φορώντας βερμούδα και παπούτσια αθλητικά, ενώ πέριξ του, να παραβρίσκεται μία γυναικεία ξανθιά κοπέλα, ώστε να τον συνοδεύει, πλάι από την ανοιχτή ομπρέλα, σε ταξίδι του στην Κίνα. Και αυτήν την φωτογραφία ευκόλως, μπορείτε να την εντοπίσετε εις το διαδίκτυο, εάν ανατρέξετε.

Εν συνεχεία όταν το 2015, η Διαρκή Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, τον κάλεσε ως εκπρόσωπο του Πατριάρχου των Ιεροσολύμων. Διότι ήταν Έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα, να απολογηθεί, πλην εμμέσως και σαφώς, για τα videakia που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, δείχνοντας τον πρώην Πατριάρχη τον Κύριο Ειρηναίο 2001-2005, να βρίσκεται έγκλειστος και ανήμπορος εν πολλοίς, στο δωμάτιο φυλακή του, και να εκλιπαρεί επειγόντως, για περαιτέρω βοήθεια διαφυγής. Αυτός απάντησε, πως όλα αυτά είναι ψέματα, και κακοήθειες, ενώ οικειοθελώς, σκοπίμως, δεν εξέρχεται από το δωμάτιο του. Τότε του ζήτησαν την άδεια, ώστε να έρθει μία επίσημη αντιπροσωπεία, από την Εκκλησία της Ελλάδος, κάτω στα Ιεροσόλυμα, με τους Μητροπολίτες Σεβασμιωτάτους Καλαβρύτων και Αιγιαλείας τον Κύριο Αμβρόσιο, και τον Μητροπολίτη Χαλκηδόνας, τον μακαριστό την σήμερον Χρυσόστομο. Εν ολίγοις για να δούνε ιδίοις όμμασι πάντοτε, ώστε να διαπιστώσουν, το τι πραγματικά συμβαίνει. Απεναντίας ανταποκρίθηκε, ότι είναι ανεπιθύμητοι και να μην τολμήσουν να έρθουν, καθώς θα διαταραχθούν οι ένθεν εκείθεν, εκατέρωθεν σχέσεις τους. Εκείνη την στιγμή οργισμένος ο μάχιμος ως είθισται, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Κύριος Αμβρόσιος, του έδειξε την επίμαχη φωτογραφία, με την βερμούδα και τα αθλητικά παπούτσια που φορούσε, στην απόμακρη Κίνα. Ενώ πέριξ του, να τον συνοδεύει, μία ξανθιά κοπέλα στην ομπρέλα, λέγοντας τον ευθαρσώς, ότι θα πρέπει να ντρέπονται στην κυριολεξία, που κακομεταχειρίζονται τον υπερήλικα Πατριάρχη Ιεροσολύμων, κύριο Ειρηναίο. Όπως επίσης απευθυνόμενος προς τον Έξαρχο του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα, του υπενθύμισε, δείχνοντας την εν λόγω επίμαχη φωτογραφία, ότι αυτός εμφανώς αποποιήθηκε την Ιεροσύνη του, και δεν θα πρέπει να τους κάνει μαθήματα ηθικής, δίνοντας τους συμβουλές. Παράλληλα και αυτήν την συνομιλία, ευκόλως μπορείτε να την εντοπίσετε, από το Ιστολόγιο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Κυρίου Αμβροσίου, ονόματι Εξάψαλμος. Επομένως όπως ευλόγως αντιλαμβάνεστε όλοι σας, θέλοντας και μη, σας φανερώνω τις πηγές μου. Διότι όλα αυτά που σας προανέφερα, ευκόλως μπορείτε και εσείς να τα εντοπίσετε, εάν βεβαίως θελήσετε να εισέλθετε καλοπροαίρετα, στον χρονοβόρο κόπο της διαδικασίας, ώστε να ανακαλύψετε, την ανόθευτη κρυστάλλινη αλήθεια. Εν γένει το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι, για αυτό και άλλωστε, θεωρήσαμε σκόπιμο και επιτακτικό, δια της Ιερής Υποχρέωσης, της Αγανακτήσεως εν πολλοίς που νιώθουμε, να Ανορθώσουμε ως Διαμαρτυρία, Αυτήν την Μεγαλόσωμη Επιβλητική Σημαία, του Παναγίου Τάφου των Ιεροσολύμων, με Σήμα εις την Μέση το Τ-Φ-ύλακες Τάφου. Ως εκ τούτου για όλα αυτά, τα απαράδεκτα, δραματικά πρωτοφανή και πρωτάκουστα συμβάντα, των γεγονότων που διεξήχθησαν, και διαδραματίστηκαν εν πολλοίς, από τον Μάιο του 2005, έως περίπου τον Σεπτέμβριο του 2020. Εν τέλει που αποχώρησε, λόγω πολύς βαριάς εγκεφαλικής ασθένειας, των κακοπαθειών του, των πολλαπλών χρονίων μαρτυρίων που υπέστη, ο έγκλειστος αυθαιρέτως αντικανονικώς, από το Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων, ο Νόμιμος εκλεγμένος, Επισήμως Πατριάρχης Ιεροσολύμων, Μακαριώτατος Κύριος Ειρηναίος 2001-2005.

Εν κατακλείδι μπορείτε να αναγράψετε εις το διαδικτυακό κανάλι του youtbe, Μοναχός Χρύσανθος του Ιερού Μοναστηριού του Αγίου Σάββα του Προηγιασμένου, εις την απόμακρη έρημο της Ιουδαίας, αναφέρεται ως Παλαιός Αγιοταφίτης Μοναχός, που τα έζησε από πρώτο χέρι, τα δραματικά εσωτερικά γεγονότα, της πραξικοπηματικής  αυθαιρεσίας, των πολυποίκιλων βιαιοτήτων. Εν γένει ότι ο Πατριάρχης Ειρηναίος, δεν υπήρξε καθόλου Οικουμενιστής, ενώ ήταν ένθεος ζηλωτής, ως Πατροπαράδοτος Ορθόδοξος Χριστιανός. Συν τοις άλλοις και αδικήθηκε-κατασυκοφαντήθηκε κατάφωρα, είναι αθώος, για αυτό και όλοι οι παλιοί υποστηρικτές του, Μοναχοί Καλόγεροι Αγιοταφίτες, βρίσκονται στο εν λόγω απόμακρο, εξόριστο Μοναστήρι της εξορίας τους, του Αγίου Σάββα του Προηγιασμένου, εις την έρημο της Ιουδαίας. Επειδή στα κεντρικά επιφανή Ιεροσόλυμα, του Παναγίου Τάφου, θέλει να έχει τους δικούς του ανθρώπους, τους ελεγχόμενους και εξαρτώμενους από δαύτον. Υστερόγραφο ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων Κύριος Ειρηναίος 2001-2005, την σήμερον βρίσκεται υπερήλικας, και σε πάρα πολύ, άσχημη βεβαρημένη, κατάσταση υγείας αλγεινώς, λόγω των πολλαπλών του χρονίων κακοπαθειών, δια των στερήσεων καθώς υπέστη, με πολυποίκιλες ασθένειες να τον συνοδεύουν, σε ένα γηροκομείο των Αθηνών, το Καρέλειο εάν δεν κάνω λάθος, υπό την επίβλεψη της Ιεράς Μητρόπολης Αθηνών, του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Κυρίου Ιερωνύμου. Για την ιστορία γεννήθηκε το 1939 στην Σάμο, ονόματι Σκοπελίτης, και από ηλικίας μόλις των 13 χρόνων του, άφησε εγκαταλείποντας την γενέτειρα του, και αποφάσισε να μεταβεί, ώστε να Μονάσει στους Αγίους Τόπους, της Θεοβάδιστης Ιερουσαλήμ. Παράλληλα ενώ από το 1979, χειροτονήθηκε Έξαρχος του Παναγίου Τάφου των Αθηνών, μέχρι την ημέρα που ενθρονίστηκε πανηγυρικώς, ως ο 140 Πατριάρχης του Ελληνικού Πατριαρχείου των Ιεροσολύμων, τον Σεπτέμβριο του 2001. Επιπροσθέτως το 1989, μεσολάβησε με δική του ακραιφνώς πρωτοβουλία, των κινήσεων, ώστε για πρώτη φορά, να μεταφέρεται και μετέπειτα θέλοντας και μη, να καθιερωθεί κάθε χρόνο παραδοσιακά, η έλευση του Αγίου Φωτός, από την Ολυμπιακή Αεροπορία. Καθώς θα Μεταφέρει το Άγιο Φως, από τα Θεοβάδιστα Ιεροσόλυμα, σε όλα τα μήκη και πλάτη, της Ηπειρωτικής Ορθόδοξης Χριστιανικής Ελλάδας. Εν τέλει η Πατροπαράδοτη Μάνα Ορθόδοξη Εκκλησία μας, εν μέρει για όσους βεβαίως ελαχίστους, διακριτικά ηπίως, μετριοπαθώς ισορροπημένα, διαθέτουν το χάρισμα της εύτολμης θαρρετής γνώμης, και τους ελέγχει κατάφορα η συνείδηση τους, δια του Φόβου Θεού που έχουν στην καρδιά τους. Εν προκειμένω διότι τολμούν να εκφραστούν θαρρετά και εύτολμα, εν ολίγοις θέλει επειγόντως κάθαρση, ενώ όσοι προσποιούνται επιλεκτικώς μονομερώς, ότι δεν το διαπιστώνουν, απλώς ουτοπικά αιθεροβατούν στους αιθέρες, μέσω των ψευδαισθήσεως τους. Απεναντίας και αυτό άλλωστε, έχει ως απότοκο αντίκτυπο κληρονομιάς, προς όλους μας, θέλοντας και μη, επειδή είμαστε εμφανώς, ακαθοδήγητοι και απνευμάτιστοι εν πολλοίς, διότι τυφλοί οδηγούν τυφλούς, με όλη την σημασία των λέξεως, ο νοών νοείτω. Ευλόγως σας ερωτώ αναρωτώμενος ενδομύχως, όταν στο Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων, στα Θεοβάδιστα Ιεροσόλυμα, εδώ και 16 ολόκληρα συναπτά έτη, υπάρχει πέρα έως πέρα, ένας Παράνομος Πραξικοπηματικά, μοιχεπηβάτης Πατριάρχης. Εν αντιθέσει και κανείς, μα απολύτως κανείς, δεν ενδιαφέρεται, μετατρέποντας την παρανομία σε νόμο, τότε ο Οικτίρμων και Πανάγαθος, Πολυέλαιος Παντογνώστης, Τριαδικός και Τρισυπόστατος Αδιαίρετος και Ομοούσιος Θεός, που δεν ευλογεί το εκάστοτε άδικο, δεν θα επέμβει μέσω της Πανδημίας του Κορωνοιού;

ΕΙΔΑ ΚΆΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΑΓΊΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΌΠΟΥΣ, ΝΑ ΣΤΑΥΡΏΝΟΥΝ ΠΆΛΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΌ, ΤΏΡΑ ΠΙΑ ΤΟΥΣ ΞΈΡΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΞΈΡΩ ΚΑΙ ΓΩ, ΚΑΙ ΣΤΑΜΆΤΑ ΝΑ ΛΕΣ, ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ.

Ο ΕΚΆΣΤΟΤΕ ΠΑΤΡΙΆΡΧΗΣ ΙΕΡΟΣΟΛΎΜΩΝ, ΘΕΩΡΕΊΤΑΙ ΤΌΠΟΣ ΚΑΙ ΤΎΠΟΥ ΧΡΙΣΤΌΣ, Ο ΝΟΏΝ ΝΟΕΊΤΩ.

Πέτα την ανθρωπιά σου και από τον αφέντη πιάσου και όταν σε φτύσει αυτός, να κάθεσαι σκυφτός και θα έχεις τα πρωτεία, στην σάπια πολιτεία-κοινωνία.

Λέμε δυνατά αυτά που οι άλλοι ψιθυρίζουν.

Αν λαχταράς την λευτεριά, σε ξένους μην ελπίζεις, πάρτην ο ίδιος εάν μπορείς, αλλιώς δεν την αξίζεις.

Μην κάνετε παρέα με λύκους, θα σας μάθουν να ουρλιάζετε, να κάνετε παρέα με Αετούς, να σας μάθουν να πετάτε.

Θεριά οι άνθρωποι, το Φως δεν το σηκώνουν, χίλιες φορές να γεννηθείς, τόσες θα σε Σταυρώνουν. Κώστας Βάρναλής.

Ο Ανάξιος δούλος του Θεού Βαλκανίδης Δήμος εκ Κουφαλίων tamystikatoubaltou.blogspot.com   

loading...